Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DuckRoad

Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hello Duckroad-Community

We have analysed the package and our hoster have now a solution and we have find a solution too so we only need to install it w´ll do as fast as if we can.

We Think the server is tommorow online ;-)

There be no Rollback!!

Thanks you;-)

Tutaj masz kolejny,nowy post z forum Duckroada :) Napisany wczoraj,o 23:00 tak więc dzisiaj powinien zostać odpalony.

Opublikowano

Myślę,że jest spora szansa,na to,by odpalili dzisiaj. : ) I wydaje mi się,że późnym wieczorem,czyli gdzieś tak 22-23 naszego czasu.

Opublikowano

DuckRoad

Hello,

okay we talked with the admins of PlaySRO, they help us now with installing a new DDoS Protection of hyperfilter. We are going to make an inspection now.

Thank you!

3 godz. temu.

To już raczej długo im nie zajmie ;) (tłumaczyć chyba nie muszę; >)

Opublikowano

Cierpliwości ; ) Wolę,żeby server był wyłączony przez tydzień,ale update i ogólnie wszystko szło do przodu,niż grać i dostawać dc co 10 min ; )

Opublikowano

Z tego co wiem,to z głównym Administratorem urwał się kontakt.Administracja servera,która zaoferowała pomoc w zainstalowaniu oprogramowania przeciwko DDOS czeka na jakikolwiek odzew z jego strony. Musimy cierpliwie czekać,server na bank nie upadnie (za dużo zarabiali,pomimo systemu vote4silk)

Opublikowano

DuckRoad

Okay, the problems continues. We will now change our Hoster. We have ordered new Servers and we will be back this week. We dont know exactly when, but this week! (Including new DDoS Protection [Hyperfilter])

Thank you and sorry for the Problems.

Nowy news:)

Opublikowano

Hello,

we are waiting for our new ServerIPs that are needed for hyperfilter to deflate the DDoS- If we got them we can be back online.

Ostatnia informacja z bodajże piątku. Na forum wyczytałem również, że potrzebują na to od 0 do 3 dni. Wychodzi więc na to, że dzisiaj P O W I N I E N zostać włączony, a jak będzie to zobaczymy: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...