Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DuckRoad

Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DuckRoad

Hello,

we have again problems with our filter service hyperfilter (http://hyperfilter.com/).

It seems that they are sleeping. We hope they wakeup untill 14:00 o'clock that we can go online.

...

Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to dzisiaj zagramy. Nie widzę sensu tworzyć nowej gildi, chociażby z tego względu, że takowa istnieje, a ludzie zarządzający nią na bank wrócą do gry : )

Opublikowano

Nawet stronka nie działa... Trochę mnie to śmieszy, biorąc pod uwagę fakt, że "normalne" servery potrzebują 2-3 dni na naprawę tego typu problemów. No ale poczekamy-zobaczymy : )

Opublikowano

Ha ha ha, bardzo śmieszne. Powiem Ci tak, na bank będzie stał dłużej, niż wynosi Twój staż na obojętnie jakim serverze: )

Opublikowano

Proszę Cię, nie napinaj się i nie zniechęcaj ludzi do servera. Naprawdę marnie Ci to wychodzi, ba rozbawiłeś mnie: )

Opublikowano

Dobra, to pozwól, że o coś zapytam. Grałeś na tym servie? Wiesz od kiedy i dlaczego był offline? Trzyma się już ponad rok i średnio (przed atakami) siedziało na nim 1000-1200 graczy : ) To chyba o czymś świadczy, nieprawdaż? Proponuję zakończyć ten temat. Od siebie dodam, że zapraszam na server wszystkich tych, którzy jeszcze nie znaleźli tego jedynego : ) Ekipa jest fajna i przede wszystkim S T A Ł A : ) Pawlak, za 2 dni przekonamy się kto miał rację : )

Nowicjusz
Opublikowano

Pobrałem ze stronki clienta, żadnych patchy i updatów - wszystko działa. Kiedyś miałem tutaj postać, ale z tego co widzę została usunięta, więc trzeba grać od nowa.

Nick: Kruczysko (później zrobie sobie bladera).

sygnaturkaxe4.png
Opublikowano

Server działa normalnie.. Ściągnij tego patcha, którego podałem kilka postów wyżej. Ewentualnie możesz pobrać klienta z ich strony.

Opublikowano

Witam

Jeśli ktoś zaczyna grę na DuckRoad ,bądź też już gra ,zapraszam serdecznie do gildi HuntCrew.

Oferujemy pomoc na start, pomożemy uzbierać na set, egy bronie.(WARUNEK - Musisz być aktywny, nie licz na to ,że zalogujesz się do gry i od razu dostaniesz "wykoksany" set itp) oraz przede wszystkim dobrą atmosferę.

Częste wyprawy do job temple, karawany, forgotten, holy water temple.

W przyszłości wyruszamy na fortece.

Mamy też swoje wymagania :

- Aktywność

- TS3 + mikrofon + obecność na nim zawsze kiedy tylko zalogujesz sie do gry

Nie oczekujemy grania po 15 godzin dziennie i siedzenia cały czas na ts'ie ale gdy np. wybieramy się na karawane czy też forgotten masz wejść i rozmawiać.

Dobrze by było mieć 16+ (lat)

Nie mam ochoty słyszeć piszczących 14latków:)

Proszę pisać w grze do Arczi , RaSzko , oraz Patologia_

Możecie również pisać w tym temacie swoje nicki i jeśli będziecie online ktoś z naszej gildi na pewno do Was napisze.

Temat będę przeglądał kilka razy dziennie.

Serdecznie zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...