Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Hack

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale nuby. Macie problem z wypakowaniem plików PC (ninjahacka) i plików PC klienta, do którego ma on być i po prostu podmienić odpowiednie pliki? lol

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up: Na Dreikon żaden hack nie działa.

Na Eloth nawet nie ma plików PC, co zrobić? ;(

@EDIT: Na ventea działa, ale nie działa DMG na wirujący sztylet. :( Da się to jakoś naprawić aby działało? Bo akurat na tym najbardziej mi zależy.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ja nie wiem poco tłumaczycie jak to przepakować skoro dzieci dalej nie wiedzą ja na miejscu autora tematu bym nie udostępniał tego dlatego że na każdym serwie teraz latają ninje co zadają ci 2353456 hitów na sekundę ja osobiście mam przepakowane też i odbugowane (działa łuk i skile łucznicze) że nie wywala z serwera z byle powodu.Ale używam tylko tego do ubijania bossów

Poza tym zdajecie sobie sprawę że jak dokładnie opiszecie jak przepakować ALBO od razu podacie na tacy gotowe pc2 to będzie koniec dla niektórych serwerów dlatego że będą biegały ci dzieci z tym gównem i jedna osoba będzie dedać 20 ludzi którzy mają dobre eq a co dopiero jak gdy połowa serwera to będzie mieć to już pvp wyobrażam sobie albo wojny kto naciśnie pierwszy spacje to wygra

Pod sumując Hack nie działa i niech tak zostanie na miejscu autora już skasował bym donwload a na miejscu innych graczy nie tłumaczył bym dzieciom jak to naprawić ...

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...