Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Hack

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, bardzo pryzdałaby się aktualna wersja bo co raz więcej serwerów przechodzi na nowe pliki,a wtedy lipa.. chyba że wystarczy jakaś nowa wersja pliku "Index".

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak myślicie będzie działał na metinek.eu ?? Co prawda maja pliki w formacie epk i eix ale PC jest złączone z PC2 a w tym hacku jest są wgrane tylko pliki PC2 i nie wiem teraz jak to będzie wygladało czy bede widział wszystkie postacie i moby ??

Opublikowano

Jak myślicie będzie działał na metinek.eu ?? Co prawda maja pliki w formacie epk i eix ale PC jest złączone z PC2 a w tym hacku jest są wgrane tylko pliki PC2 i nie wiem teraz jak to będzie wygladało czy bede widział wszystkie postacie i moby ??

Jednak działa ;] 

zmien nazwe plikow z pc2 na pc_pc2

Opublikowano

Jednak działa ;] 

zmien nazwe plikow z pc2 na pc_pc2

U mnie niestety nie dziala. Mam oficjalny client i wgl. jak wbije to nie widac postaci i chu.jnia.

Opublikowano

U mnie niestety nie dziala. Mam oficjalny client i wgl. jak wbije to nie widac postaci i chu.jnia.

Musisz rozpakowac pc2 clienta i rozpakowac pc2 hacka pozniej podmieniasz foldery z hacka do oryginalnego i pakujesz te oryginalne pliki i podmieniasz w cliencie

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Na metinek działa tylko mam taki problem gdy podmieniłem te 2 pliki ok wh działa widzę wszystko oprócz innych postaci.... jakiś pomysł jak to naprawić a tak btw bardz dobry hack do ninji do woja jest słabszy ten ma 100000x szybsze wh z hita ;)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Musisz rozpakowac pc2 clienta i rozpakowac pc2 hacka pozniej podmieniasz foldery z hacka do oryginalnego i pakujesz te oryginalne pliki i podmieniasz w cliencie

Dałbyś radę wrzucić te pliki na jakiś hosting?

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

na Metinku był chyba jakiś upade, działa wam nadal ninja hack ?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...