Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Hack

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziala to na poli i luku ?

Na łuku nie.

nie dziala :) ninja stoi z rozłożonymi rękowa w bok i nie można się ruszać

Nie na wszystkich serverach działa. Jest to moj ulubiony hack, więc sprawdzałam na wielu i uwierz mi, że to zależy od servera :>

A co zrobic jak postac jest w ziemi i sie nie rusza ?

To samo co up :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Błagam, pomógł by mi ktoś i opisał od początku jak to wgrać ? :( Przepraszam ale nie znam się zabardzo ;/ Dam plusika, jeżeli ktoś mi ładnie pokolei opisze jak to wgrać :):D

Dzięki ;)

Opublikowano

Błagam, pomógł by mi ktoś i opisał od początku jak to wgrać ? :( Przepraszam ale nie znam się zabardzo ;/ Dam plusika, jeżeli ktoś mi ładnie pokolei opisze jak to wgrać :):D

Dzięki ;)

wrzuc pc2.eix i pc2.epk do folderu pack

Opublikowano

Dzięki, sprawdzę i podam Ci odpowiedz czy działa, ale wystarczy mieć klienta od danego serwera i wrzucić te pliczki do folderu Pack i tyle? :3

Opublikowano

Sprawdzał ktoś na Ascarial? Ponieważ obecnie internet na transfer i nie wiem czy mi się opłaca pobierać :)

Opublikowano

A mam jezcze pytanie jak wyłaczyć teho horse hacka ? Bo nie widzę zadnego pliku mod_config.cfg HorseHack=Off

Opublikowano

Sprawdzał ktoś na Ascarial? Ponieważ obecnie internet na transfer i nie wiem czy mi się opłaca pobierać :)

Nie będzie Ci to działać bo nie będziesz widzieć EQ i prawdopodobnie swojej postaci. Musiałbyś wypakować pliki ascariala (PC/PC2) i zrobić samodzielnie tego ninja hacka:)

Aczkolwiek Ninja Hack ten działa na Ascarialu ale tylko na modzie a na modzie nie widać wieży orków itp (nawet po dodaniu wywala z gry).

Opublikowano

Jest problem gram na Pandorze  MT2 i wszystko łanie hack działa, tylko jeden problem nie ma wiekszego DMG bije duzo razy szyciej ale nie ma x3 dmg ;/ Pomoże ktoś może dlatego że nie potrafię wyłączyć tego HorseHacka , powie kots jak to zrobic bo nie mogę znaleść tego mod_config.cfg

Opublikowano

na wcześniejszej stronie ktoś napisał ze na invorii działa

mi coś nie działa, jak loguje sie to postać stoi z rozłożonymi łapami i tyle, jak chce cos zrobić to wywala

do zaktualizowanego metka wrzuciłem Metin2Mod_2012SF_29042014, w folderze pack podmieniłem 2 pliki, uruchomiłem przez moda jako administrator i działa tak jak opisane wyżej

co zrobić aby normalnie działało i były wszystkie mapy?

Opublikowano

Moja postać jest w kształcie krzyża i jest zablokowana w ziemii. Jak zmienić tego horse hacka na off? nie da się otworzyć pliku cfg....

Opublikowano

Ja jak pobrałem pokazał mi winrar "nieoczekiwany koniec archiwum" coś jest z plikiem czy bład przy pobieraniu mialem

Masz zwalone oprogramowanie, albo wirusy infekują ci cały komputer. Mi na kompie się rozprzestrzeniały wirusy kiedy takie błędy miałem. Pozdro xD

Opublikowano

Mogę liczyć na pomoc z hackiem? Testowałem na kilku serwach i dość dobrze działał :) Teraz przerzuciłem się na nowo otwarty MPCforum i hack nie działa.

Mile widziane PW bo może być to spory problem. Z chęcią sam pomogę i pogłówkuje :)

Czekam na odpowiedz.

Opublikowano

Weź się ktoś wreszcie do roboty i to naprawa postacie są wbite w ziemie! Jak nie to temat powinien być WYWALONY DO KOSZA, bo autor coś stworzył, a teraz w ogóle nie reaguje JUŻ OD PARU DNI.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...