Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Darmowy launcher/gra!

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy możecie mi wytłumaczyć jak mam przeznaczyć więcej ramu na minecrafta w tym launcherze ? Tymczasowo korzystam z pirata, dlatego nwm jak to zrobić i jak np. odpalić linie komend. Jeśli nie popierasz piractwa to przepraszam, ale narazie nie mam kasy na premium, lecz zbieram (jeśli to kogoś interesuje ;p)

Opublikowano

Jak ktoś ma premkę, to po co =go używać? Dla pewności najlepiej grać na oryginalnym launcherze z minecraft.net.

LLLOOOLLL... Ale ty przesądny... Co rusz testuje nowe launchery premium i jeszcze konta nie straciłem... PS. Wystarczy zajrzeć w pliki i się dowiesz czy ten launcher wysyła hasła... Najlpeszy jest magic launcher =) Dużo opcji i nie trzeba dopisywać linijek (i nie dawać mi ostrzeżeń za to że mówię że launcher jakiegoś moda jest gorszy od magica)... =!!!

Opublikowano

Mam takie pytanie. Będzie robiony nowy launcher pod 1.6 ? Bo podobno ten obecny ma nie działać :/ ??

Opublikowano

Po części masz racje, lecz autoryzacje pisałem sam. Rozmiar gui i inne rzeczy wizualne zostało skopiowane, bardzo lubie oryginalne rzeczy ;]

Nom, ciekawe, dlaczego im ten launcher lepiej dziala od orginalnego :) Pewnie dlatego, ze to lizusy :D P.S. Po co dwa pliczki do autoryzacji? Mogłeś dac, ze jak np. Bad login to czy kontynuowac w trybie nopremium. Ale to Twoj launcher. I ile dostane % za zgloszenie tego do sadu rejonowego w Gnieznie?

LLLOOOLLL... Ale ty przesądny... Co rusz testuje nowe launchery premium i jeszcze konta nie straciłem... PS. Wystarczy zajrzeć w pliki i się dowiesz czy ten launcher wysyła hasła... Najlpeszy jest magic launcher =) Dużo opcji i nie trzeba dopisywać linijek (i nie dawać mi ostrzeżeń za to że mówię że launcher jakiegoś moda jest gorszy od magica)... =!!!

Sam sprawdzilem laucher - 0 blednych i szkodliwych luk....

Gość michal12386
Opublikowano

Bad video card drivers :) Force update i nic. Na oryginalnym MC mi działało normalnie :P

@edit

Ok,działa.Chciałem przydzielić 1500 mb ale się nie da. Ok 1024 ok poszło. Zainstalowałem txt x64 i co? TatamtTatamtTatamt 5 fps <_<

zainstaluj sterowniki do karty graficznej ^.^

zal o jedno małe gówno tyle roschodu te plusy kur** nie dla niego tylko dla mojangu !!!

Opublikowano

Launcher super ;) Używam go cały czas :) Bo jako jedyny działa na macu ;), Nawet orygnialny mojangu nie chce działać ;_;

@up To on zrobił ten launcher więc dostaje plusy :X

Opublikowano

Launcher super ;) Używam go cały czas :) Bo jako jedyny działa na macu ;), Nawet orygnialny mojangu nie chce działać ;_;

@up To on zrobił ten launcher więc dostaje plusy :X

Zrobił czy skopiował? Dodał przycisk, zmienił obrazek - gotowe. Max 5 minut roboty. Nie wiem, jakim cudem większość pisze, że ten launcher jest lepszy lub że on to zrobil (facepalm)...
Opublikowano

Zrobił czy skopiował? Dodał przycisk, zmienił obrazek - gotowe. Max 5 minut roboty. Nie wiem, jakim cudem większość pisze, że ten launcher jest lepszy lub że on to zrobil (facepalm)...

Sciągnij 10 launcherów i wtedy powiedz że nie ma żadnej różnicy. Jeśli dodał przycisk i obrazek to on to zrobił więc dobrze mówią...

Tak samo jeśli Ty powiesz zdanie to ktoś powie że to nie Ty powiedziałeś bo użyłeś kogoś prace (słów)

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Fajnie że nie da sie z tej strony ściągnąć tego launchera, bo zawsze pisze że z twojego IP już to sciagano i trzeba czekac 10 min, zaczynasz sciagac od nowa i znowu ta jebana informacja i info o pobieraniu premium bez limitów, nosz ku*wa...

Opublikowano

Nie dziala mi dodawanie RAM'u chce dac 2gb (2048m) To caly czas mam te 900 iles tam :D

Procek I5 A ram 8Gb -.-

Opublikowano

Launcher jak najbardziej działa, lecz ja miałem kilka problemów z komendą na zwiększenie ilości RAM'u.

W spoilerze rozwiązania problemów, może komuś się przyda ;]

Nazwa "java" nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne.Program wykonywalny lub wsadowy"

ppm na mój komputer > własciwości > zaawansowane ustawienia systemu > zakładka zaawansowane > zmienne środowiskowe:

w sekcji zmienne systemowe szukamy zmiennej Path zaznaczmy ją i następnie klikamy edytuj. Teraz szukamy miejsca gdzie mamy zainstalowaną javę, u mnie jest to C:\Program Files\Java\ przechodzimy do tego folderu i w podfolderach szukamy pliku java.exe, u mnie jest to akurat C:\Program Files\Java\jre6\bin i tą ścieżkę dopisujemy do zmiennej systemowej Path - jak już mamy okienko z edycją to przechodzimy na sam koniec i po średniku wklejamy ścieżkę.Następnie 3xOK i w tym momencie po wpisaniu w cmd java-version powinna wyśiwetlićsię wersja zainstalowanej javy.

Error occurred during initialization of VM

Could not reserve enough space for object heap
Error: Could not create the Java Virtual Machine.
Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.
Ten problem występował gdy miałem zainstalowaną java 7 update 21. Usunąłem jave 7 update 21 i zainstalowałem java 6 update 45 i problem jużnie występuje. Java 6 do pobrania na http://www.java.com/pl/download/manual_v6.jsp

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Dlaczego forum "nie popiera piractwa" mody kasują wszystikie tematy z prośbą o linka do gry/linkiem do gry a tu nagle zostawiają takie coś? Sorry ale to chyba nie jest fair... Piracenie mc to także piracenie, no-premium to jakieś 10 zł w tył dla właściciela gry (mnw tyle kosztuje na stronie) więc o co tu w ogóle chodzi? Ogarnijcie takie coś a nie... ludzie tu warny dostają za niby "spam" a koleś założył temat "jak spiracić minecrafta"...

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...