Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wideo poradnik: Hakowanie kont po przez stronę / Klonowanie stron

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem, że passy nie przychodzą na emaila...

Wszystko dobrze ustawiłem, a nadal nie chcą przychodzić....

Wie ktoś może co muszę zrobić? dodam że mam postawione stronę na friko.pl

??

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Chcecie to sobie okradajcie... tylko trzeba tez sie liczyc z tym ze poszkodowany moze isc na policje bo takie cos juz jest karane i bardzo dobrze w sumie

Wlam na konto namierza po IP ( znam przypadek pewnej osoby i dostal w zawieszeniu )

Opublikowano

Witam. Na czym to dokładniej polega? Jest z normalnej strony przekierowanie na naszą czy jak, bo nie rozumiem na jakiej zasadzie to działa.

Opublikowano

Tworzenie tego typu stron jest nielegalne i proszę mi uwierzyć, że mało kto się nabierze na domene .tk

Jeżeli chcecie wzbudzić zaufanie potencjalnej ofiary, to musicie wykupić domenę .pl gdzie musicie podać swoje dane osobowe - po kilku mailach możecie mieć nieciekawie na chacie.

Naprawdę nie polecam tego robić ;) Oczywiście zawsze można odpalić cebulkową przeglądarkę i over 9k proxy, ale czy warto zachodu dla srebrnego miecza +5 i tygrysiej +4? :D

Autor niepotrzebnie imo publikował to na forum, ponieważ teraz kretyni nie zdający sobie sprawy z grożących nieprzyjemności zaczną się bawić w hackerów :)

Dodatkowo prawie wszystkie hostingi gdy wykryją stronę która wygląda jak phishing nie bawią się, tylko leci ban.

Można podać fałszywe dane przy rejestracji domeny. Dalej są ludzie co wierzą w takie coś ale na dzisiejszy czas jest ich mało a taka strona szybko może zostać zgłoszona.. ;P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...