Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wideo poradnik: Hakowanie kont po przez stronę / Klonowanie stron

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób ten jest bardzo prosty, niestety można łatwo zdebugować taki skrypt.

Polecam dla newbie.

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg robie co trzeba dalem na filezille z divine world i nie mialem tam takiego pliku na poczatku statystyki to go pobralem z friko i go dalem potem edytowalem index z divine i daje do file zilli i wchodze na strone i caly czas pisze strona w budowie czego bym nie zrobil co mam teraz zrobic ? prosze moje gg 1037310 prosze o szybka odp

/sygna wychodzaca poza mpc

Opublikowano

omg robie co trzeba dalem na filezille z divine world i nie mialem tam takiego pliku na poczatku statystyki to go pobralem z friko i go dalem potem edytowalem index z divine i daje do file zilli i wchodze na strone i caly czas pisze strona w budowie czego bym nie zrobil co mam teraz zrobic ? prosze moje gg 1037310 prosze o szybka odp

A zmieniłeś prawa plików na 777 w FileZilli?

Opublikowano

Grozi nam coś za to? Skopiowanie strony. Jeżeli administracja zgłosi to do specjalnych ogarnów ścigania, jaka kara może być?

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Wydaje mi się, że tak aczkolwiek nie jestem pewien. Jest to klonowanie strony i wyłudzenie w jakiś tam sposób po części haseł do kont.

@TOP. Świetnie się wszystko sprawuje, o dziwo przy pierwszej instalacji nie miałem błędu.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Grozi nam coś za to? Skopiowanie strony. Jeżeli administracja zgłosi to do specjalnych ogarnów ścigania, jaka kara może być?

Szczerze, bawię się w to od kilku dobrych lat, najczęściej kończy się to banem na postać z której pisałem do ludzi.

Jeżeli chodzi o policje, jeżeli ktoś to zgłosi, konto jest warte ponad 250zł jest możliwość zgłoszenia sprawy karnej, lecz policja nie traktuje tego poważnie.

Kara jaka grozi za kradzież wirtualną na prywatnym serwerze nie przekracza 3 lat.

Tyle że jeżeli ktoś nie był wcześniej karany, za pewne otrzyma kuratora lub zawiasy jeżeli jest pełnoletni, w momencie gdy jest nieletni a był karany, za tak niską szkodliwość otrzymać może ośrodek kuratorski lub MOS.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten plik został usunięty w związku z naruszeniem praw autorskich albo został usunięty przez użytkownika który go wysłał.

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Ten plik został usunięty w związku z naruszeniem praw autorskich albo został usunięty przez użytkownika który go wysłał.

Łap inny film

Pod filmem bedziesz mial link

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

sluchajcie ludzie tego typu dzialania sa karalne i nie radze tego lekcewazyc, to zwykla kradziez i jest karana podobnie jak kradziez w realu

kara to do 3 lat wiezienia dla osoby pelnoletniej, malolat sie moze jakos wymiga ale zostaje wpis w papierach na cale zycie co moze skonczyc sie problemami na uczelni (jesli ktos sie wybiera) czy nawet w puzniejszym znalezieniu pracy, jesli tez taki osobnik zostanie ponownie zlapany na podobnym oszustwie (nawet 20 lat puzniej) to juz jest recydywa i do 8 lat pudla :)

W ciagu ostatnich 2 miesiecy tylko z samego XenoxaMT2 polecialo 8 zgloszen do prokuratury a 2 sprawy juz sa w toku, to ze robicie cos przez jakis czas a nikt was jeszcze nie nakryl nie znaczy ze tak bedzie zawsze, poprostu nie trafiliscie jeszcze na osobe ktora sie tym zainteresuje bo na serwerach z regoly graja dzieci kilkunastoletnie, i sa zupelnie bezradne w tego typu sytuacjach.

Od siebie dodam ze wiedza to jedno ale okradanie dzieci na grach online jest ponizej krytyki, a publikowanie poradnika tego typu to zupalna glupota, tymbardziej ze autorowi za taka publikacje rowniez grozi kilka latek, tak wiec oby sie nikt za ciebie nie wziol kolego bo odechce ci sie komputera na dlugie latka :)

Opublikowano

Przeczytaj kodeks karny i wtedy pisz za co i na ile idziesz za kraty.

Wystarczy myslec i Tobie nic nie grozi. Nic..

Ludzie podawaja hasło i login. Nie byli zmuszani, podali to dobrowolnie. Zycie..

Ale gdyby ktos wpadł Tobie na konto e-mail(wystarczy tylko jedno wejscie - wtedy mamy małe problemy, ktore sie przerodzaja w wieksze)

Moja wina ze ludzie nie mysla ? Tylko idioci sie nabieraja na strony inne niz metin2.pl

Opublikowano

最低の価格 世界最高峰 簡潔な 人気のある トレンド 安全 人気火 趣味 カジュアル風 ギャル姫系 上品 ティンバーランド ブーツ レディース コンシールファスナー ふはく 重宝 贅沢 一番 その他なし ぜいたくな 新着 新しい クラシック 独占的な販売 ニット ハイ ぶあつ もりわける かねぐら ぜつみょう ゆうほう インジケーター ケーブル クレーン おおくらだいじん まわし アトリエ せいきゅうしょ ゆする おうふく こうけい けんじゅう ティンバーランド サンダル あたらしがる カーキ あわ インビテーション カード ひとむかし ボックス シリーズ きんでんぎょくろう よくとう そえ ぐび パラシュート いちようらいふく こや さいろん ろうしゅう とくほう

麻 世界的に 质朴 最上級 天然素材 ギフトを 高品質の製品 爽や ランニングシャツ 大好評を受け くつろぐ レディース ティンバーランド 公式専売店 最高の品質 ヴィンテージ風 人気沸騰する 品質 ウェディング ワンピース クラッチ の良い品質の 実用的 胭脂粉 販売 使い易さ はばかりながら ないふく きょくちか むじつ きょうさい きょうすずめ せいすい ナンセンス コメディ しれた きりつける ごくさいしき フォーメーション すぎない ぼうおん サン ディエゴ ティンバーランド abc ふきげん よみやぶる せきえい ひゃくど ねつりょう じゅうどう いつまで あっき そっきゅう ふでたて あいよう ごまんと ほうせい いちめん あそび きょじゅう メチル

Opublikowano

Przeczytaj kodeks karny i wtedy pisz za co i na ile idziesz za kraty.

Wystarczy myslec i Tobie nic nie grozi. Nic..

Ludzie podawaja hasło i login. Nie byli zmuszani, podali to dobrowolnie. Zycie..

Ale gdyby ktos wpadł Tobie na konto e-mail(wystarczy tylko jedno wejscie - wtedy mamy małe problemy, ktore sie przerodzaja w wieksze)

Moja wina ze ludzie nie mysla ? Tylko idioci sie nabieraja na strony inne niz metin2.pl

Prawda ;) Co innego jeżeli włamiemy się komuś na konto tak o bez zadnych wspomagaczy, i okradniemy go z przedmiotów na które wydał realne pieniądze. Np kupił EQ przez allegro.

Wtedy grozi nam +5 lat. Możecie to wyczytać na www.Nostale.pl ;p jest tam o kradzieżach itp.

To tyle ode mnie ;p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Prawda ;) Co innego jeżeli włamiemy się komuś na konto tak o bez zadnych wspomagaczy, i okradniemy go z przedmiotów na które wydał realne pieniądze. Np kupił EQ przez allegro.

Wtedy grozi nam +5 lat. Możecie to wyczytać na www.Nostale.pl ;p jest tam o kradzieżach itp.

To tyle ode mnie ;p

Nie plus 5, tylko max 5

Kupno Eq na allegro dużo nie pomoze, wtedy tracisz takze konto bo złamałeś regulamin gry. Dobry adwokat i jak dobrze mu przedstawisz sytuacje wszystko moze. łap jeden wycinek.

Art. 268a.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Opublikowano

kurwa mac bo zaraz zabije ! kurwa dawa clink bo si ecos pzpsulo i kurwa suki jebane usunely te hontfile tjest bpojebane najhentiej bym ich zajebal kurwy jebane szmaty pizdy cipy #!@#!@#@!

tibiabot - boty, mc, skrypty, redbot

Opublikowano

Nie plus 5, tylko max 5

Kupno Eq na allegro dużo nie pomoze, wtedy tracisz takze konto bo złamałeś regulamin gry. Dobry adwokat i jak dobrze mu przedstawisz sytuacje wszystko moze. łap jeden wycinek.

Art. 268a.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

przeczytaj to 2x i powiedz, jaki to ma sens z tematem. To sie moze tyczyć do włamów/ataków ddos a nie do tego typu stron

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

przeczytaj to 2x i powiedz, jaki to ma sens z tematem. To sie moze tyczyć do włamów/ataków ddos a nie do tego typu stron

tutaj mi chodziło bardziej o kwestie e-maila.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...