Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Wersja 1.0.0][Dedyk][24/7][WhiteList][SURVIVAL+RPG][BrakPremium][UnikalnySerwer][EpicMapa][Gildie][Zadania][Nowy][RESET WSZYSTKIEGO 100%][Zapraszamy]

PanFrytka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japier... Wchodzę Na Serwa I Pisze Jest Admin? I Patrze Jest I Pisze Tak

Ja: Arcros Gdzie Są Działki? Arcros: Wszędzie Ja: Dasz Mi Jakas? Arcros: Ban Leci :) Ja Mówie Że Nie Umiem Pisać Na msg* A On I Tak Zbanował :(

Japier... Wchodzę Na Serwa I Pisze Jest Admin? I Patrze Jest I Pisze Tak

Ja: Arcros Gdzie Są Działki? Arcros: Wszędzie Ja: Dasz Mi Jakas? Arcros: Ban Leci :) Ja Mówie Że Nie Umiem Pisać Na msg* A On I Tak Zbanował :(

Prosze O UB

Prosze O Dodanie Na WL: CiaGaJDroPsA :D

Nie Bądz Żyd :D Daj - - - - - - - I Jeszcze Raz -!!

A Jak Nie To Bedzie Wpierdol ? :D

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Po to jest regulamin by go przestrzegać i przeczytać, ja bałaganu na serwerze nie będę tolerował.

I właśnie takich nobków (dzieci) nie tolerujemy na serwerze, zostajesz odrzucony z whitelist.

Pozdrawiam, ten serwer nie jest dla ciebie.

P.S Serwer jest dla graczy którzy chcą pograć długo i są ogarnięci.

boom

Opublikowano

Nick:Dxiubek

Ile gram w minecrafta:8/9 Miesięcy

Czy posiadasz konto premium:Nie :(

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania): Lubie Średniowiecze Uczę Sie O Tym :D.Takie Serwery Sa Zajebiste Kto By Nie Chciał Grać. Pewnie Admin Ogar. Nie Dzieciak Więc :)

A Po Co Mi Sygna :P

Opublikowano

[b]Nick:

Ile gram w minecrafta: od 1.2 alpha

Czy posiadasz konto premium: Tak

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania):[/b] Jako iż zainteresował mnie ten serwer. Szukałam odpowiedniego serwera pod moje normy +40 slotów WL i dobre pluginy. Chciałabym oświadczyć również że ten serwer spełnia me wymagania i staram się o dołączenie jako gracz na ten serwer i rozpoczęcie mej przygody:)

a i chciałabym dodać że WL to wspaniały pomysł jako iż 3/4 grających w mc to same dzieci które się wyzywają dzięki WL i temu serwerowi odpocznę od nich i zagram w super średniowieczu thx z góry:)

Opublikowano

Nicki: Wujek_Rzepak i Ciocia_Rzodkiew

Ile gram w minecrafta:Od beta 1.3/Od beta 1.4

Czy posiadzasz premium:Posiadam/nie posiadam

Dlaczego Easy Craft: Świetna reklama. Piękna mapa/Mam ochotę pokopać z kimś, bo samemu nudno ;p

Opublikowano

Odrzucam 2x up, Zapraszam ! Aktualnie jest budowana EPIC Arena !! Naprawdę EPICKA ;d jeśli ktoś chciałbym pomóc w budowie to zapraszam ts3: 188.165.23.1

boom

Opublikowano

Nick: WasserFull

Ile gram w minecrafta: 6 miesiecy

Czy posiadasz konto premium: Tak

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania): Ponieważ szukam serwera, żebym mógł sobie pograć

ale zal pisze ze bez wl a jest wl

Opublikowano

Dlaczego przyjmujecie tylko osoby od szesnastego roku życia? Bezsensowne. Dobra i inteligentna odpowiedź na kilka podanych przez was pytań byłoby mądrzejszym pomysłem.

Nie, nie ;) Wiek jest prawidłowy, lecz "Dlaczego Easy Craft: Świetna reklama. Piękna mapa/Mam ochotę pokopać z kimś, bo samemu nudno ;p" to mi się nie spodobało ;d

boom

Opublikowano

Nicki:Monster

Ile gram w minecrafta: od 1.7

Czy posiadzasz premium: nie, poki co nie mam zamiaru nabywac

Dlaczego Easy Craft: szukam serwera i chce zobaczyc co wart jest Easy Craft ;]

Opublikowano

Wybornie. Czyli mogę się teraz rospisać :3

Miałem dość ciągłych patchów i zmian servów ok. od wersji 1.4. Patche wychodziły bardzo szybko, więc servery także się zmieniały. Zbyt częste resety map z powodu wychodzenia nowych wersji strasznie mnie denerwowały. Rzuciłem minecrafta na kilka miesięcy. Ostatnio podsłuchałem znajomego. Mówił o miksturach, smokach, nowych potworach i materiałach budowlanych. Bardzo mnie to zaciekawiło :3. Podobno częste patche już się skończyły i wychodzi pełna wersja minecrafta. Byłem uradowany :D Odrazu pomyślałem o tym, żeby znowu popisać się swoimi budowlami na serverach. Usłyszałem o easycraft. Lubię grać z duża ilością ludzi, gdyż jest wtedy raźniej. Wasz serv jest bardzo znany, więc gra wiele ludzi. Macie wiele modów, więc pewnie ogarniacie masę graczy. Odrazu wysłałem krótkie podanie na wl i chciałem zacząć grać.

Jeśli powiesz, że za długie, to idę się wieszać ~.^.

Przydupas ciocia_rzodkiew cały czas za mną łazi, więc jeśli możecie, to jego też dodajcie :3

Przed chwilą walnął mi mikro :| Jutro wbiję na TS3 ^.-

Opublikowano

Grałem u nich dość długo ;) Początkowo na nicku Lee, później z biegiem czasu, kiedy kupiłem gift-code, miałem tam nick Ojciec_Dyrektor. Atmosfera była przeurocza. Arcros na TS - można się z nim dogadać, nie ma co. Polecam ten serwer i myślę, że jak będę miał czas to wrócę tu ;)

Opublikowano

Wchodze na serwer a tu: Nie jestes na whitelist zloz podanie na: (strona serwera)

Zaraz napiszę do moda o zmianę tematu, miałem to zrobić lecz jakoś znikło mi to z głowy ;p....

Ale nie liczy się temat... tylko opis ;)

boom

Opublikowano

Nick: Luzak

Ile gram w minecrafta:2 lata

Czy posiadasz konto premium:nie

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania):nie mam co robić na kompie a singiel mi się już znudzil.Chcialbym pogram na multi bo samemu to tak nie zabardzo.Chcialbym zagrac u was , poniewaz serwer wyglada ciekawie

Jeżeli podobają Ci sie moje tematy daj + :)

Opublikowano

[b]Nick: DjExE

Ile gram w minecrafta: od 1.2 alpha

Czy posiadasz konto premium: Przykro mi ale nie;)

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania):[/b] Jako iż interesuje mnie świat historii dokładniej Średniowiecza. Gdy gadałem z wami na ts3 usłyszałem że budujecie Arenę bardzo mnie to zaciekawiło.

Chciałbym tu grać głównie pod względem że jest White-list czyli takiak by opór dla dzieci które nie znają ortografii, chciałbym dodać że jestem dobry z polszczyzny więc nie będę przeszkadzać

Opublikowano

Nick: sub0x

Ile gram: od 1.3

Czy posiadasz konto premium: Nie

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania): Posiadacie sporo ludzi online. Czekałem na taki server. Nudy na singlu

Opublikowano

Prosze o dodane również mojego kolegi Nick Senterse

Nick:M4rko097 Nick kolegi:Senterse

Gram od wersji Beta 1.6.6 kolega beta 1.6.6

Czy posiadasz konto premium: Nie kolega:Nie

Dlaczego EasyCraft:Spodobała mi sie tematyka serwera i średnowieczny styl.Od dawna szukałem czegos innego niż typowy serwer minecraft i chyba go znalazłem:). Kolega: Te same powody :D

y6eft.gif

Opublikowano

Niebieskiii

[b]Nick: Niebieskiii

Ile gram w minecrafta: 2 Lata.

Czy posiadasz konto premium: Oczywiście.

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania):Szukałem fajnego serwera, który by mi się spodobał. Natknąłem się na EasyCraft. Jak przeczytałem to pomyślałem sobie: Ten serwer jest idealny.[/b]

Czerwonyyy

[b]Nick:Czerwonyyy

Ile gram w minecrafta: rok

Czy posiadasz konto premium: nie mam

Dlaczego EasyCraft, (min 3zdania):Niebieskiii szukał ze mną fajnego serwera. I Niebieskiii znalazł ten serwer. przesłał mi stronę i zaciekawił mnie serwer.[/b]

1398347001-U399156.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...