Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Tryndamere - Nadchodzi! Uci(...) Zginąłem?

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Nie wniosłeś nic do tematu, a i nawet nie zaprzeczyłeś, że wszystko zależy od gracza (po części też exhausta).

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

@up

Nie wniosłeś nic do tematu, a i nawet nie zaprzeczyłeś, że wszystko zależy od gracza (po części też exhausta).

A bo ty coś wnosisz do tematu ?

Wszystko zależy do gracza i ogarnięcia postaci więc mhm ...

Ja z chęcią bym to już skończył lecz ty mi na to nie pozwalasz.

Opublikowano

Jak sie gra ze Swianem który jest botem to każdy go zjedzie nawet soraka a postać dla noobów taka prawda ;> nic nie trzeba robić tylko nawalać i ulti użyc ! szaleństwo !

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

Postac dobra do 10lvlu(konta),potem grajac nia niczego sie nie uczysz i kiedy grasz czyms trudniejszym odrazu sie zniechecasz.

No i build do dupy, po co robic survi jak i tak ta postac bazuje tylko na wlaczeniu ulta i zadawaniu jak najwiekszego dmg w tym czasie.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@renzrul78lk

Elo 1600 to ty chyba masz na normalach.

@Top

Trynda to słaby char ,ale trudno go zgankować.

Potrzebuje w chuj farmy ,zanim zacznie robić dmg.

Tyle w tym temacie.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Trudno go zgankować? Fidel mu daje fear'a, ryze, anka czy cokolwiek innego stuna i z jego ulti nawet nic nie zostanie, już nie mówiąc o tym, jeśli ma 1-5 lvl

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Trudno go zgankować? Fidel mu daje fear'a, ryze, anka czy cokolwiek innego stuna i z jego ulti nawet nic nie zostanie, już nie mówiąc o tym, jeśli ma 1-5 lvl

Wystarczy ward ,a fidel feara na lvlach 1-5 ma chujowego.Gdzieś tak na 9 zaczyna się rozkręcać.

Jak ma ulti to tym bardziej ,nawet jak stuna pierdolniesz to on może E + flash ,i chuja mu zrobicie.

@2x UP

Wiesz że duble dashe są op?

Zresztą ,nerf flasha incoming ,krwa.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@up

Praktyczni co chwilę na West ludzie grają tryndzikiem.

Jakoś nie mam problemu z doganianiem go, jeśli ty masz, to musisz być really good player:)

Co do fiddla i jego feara, 1 sekunda, to dość dużo jak na gank, szczególnie jeśli tryndzik gra na bocie, taka soraka mu pierdolnie silenca i do widzenia.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Tak, tak exhaust, stun, ignite i się składa nawet z ultem ...

Btw. w ogóle skoro trynd jest według Was jest taki opee to po chuj się z nim 1 vs 1 bijecie zamiast go zgankowac

Edit: O ironio, właśnie grałem Rammusem z Trynda w przeciwnym teamie, szkoda, że nie nagrałem tego "Thornail, bańka, taunt i płacz tryndy, który się o mnie zabijał"

Opublikowano

@up

Praktyczni co chwilę na West ludzie grają tryndzikiem.

Jakoś nie mam problemu z doganianiem go, jeśli ty masz, to musisz być really good player:)

Co do fiddla i jego feara, 1 sekunda, to dość dużo jak na gank, szczególnie jeśli tryndzik gra na bocie, taka soraka mu pierdolnie silenca i do widzenia.

Widocznie na twoim elo ludzie nie wiedzą co to ward.

Trynd na bocie?

Wut?

Opublikowano

Zawsze może iść na topa, gdzie dostanie wpierdol od nasusa, lub na jungle, gdzie mu nawet golemów nie pozwolą ubić;)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Pewne jest jedno, sam trynda to kupa, nic więcej, gorsze jeżeli go carruje cały team, wtedy to nie ma mocy, bo zazwyczaj trynda 3v1 spierdala na ulti gdy juz je włączył, a 3v2 może sie bić i zazwyczaj papiera złozy z łatwością, w tfach musem jest, żeby taki np. brand go zestunowal. ew. taric, czy inny cc.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Wystarczy ward ,a fidel feara na lvlach 1-5 ma chujowego.Gdzieś tak na 9 zaczyna się rozkręcać.

Jak ma ulti to tym bardziej ,nawet jak stuna pierdolniesz to on może E + flash ,i chuja mu zrobicie.

@2x UP

Wiesz że duble dashe są op?

Zresztą ,nerf flasha incoming ,krwa.

Flesza? Ja tu na nerf exhausta licze :| Zresztą flesza też lecz wole ghosta. Miniony nie bloczą :P

@Topic

dobry poradnik

xxcafs.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

moja opinia poradnik slaby build slaby runy slabe build po polsku butki 3 potki skladasz berki widmowego nieskonczonosci krwiopije czarny tasak i na koniec widmowego chyba ze w przeciwnej druzynie sa jacys tankowie to ostatni szept runki full kryta ewentualnie eski zwiekszone obrazenia krytyczne lub dmg

z tym buildem masz okolo 1.7 szybkosci ataku i krtem cisniesz 1k

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Nafeedowany trynda bez żadnego survi jest focusowany, dostanie parę cc na ryj i pada jak szmata. Do takiego full crit/ad/as dałbym jakiegoś warmoga oraz QS(QuichsilverSlash). Jak w przeciwnym teamie mają dużo cc to lepiej też kupić mercurki, te trochę as z berków nas nie zbawi, a mercurki ratują dupę nie raz.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

kurwa jaki placz tutaj na forum o tego trynde <lol2> nezle z was trolle , najwiekszy to chyba ten Why .

co do poradnika zamiast kriwopicy kupujesz ssanie 12% i infinity potem krwio

moje bity elo

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

poradnik dosc dobry ale uwazam ze runy do kitu a pozatym poco nerfowa szarfa jestesmy postacia z koxowskim dmg i papierem wiec poco nam item na tanka/offtanka? sam stosuje podbny build rekawice-zeal-berki-phantom dancer-krwipijec-infinitty-phantom-czarny tasak-potem zmieniam buty na 3 phantoma

Opublikowano

Poradnik niby fajny ale na 1lvl lepiej wziąść q ( leczenie) a skille to ghost i exhaust .

ale to tylko moje zdanie . ;]

Opublikowano

Totalny odkop tematu sprzed roku :O

ale cóż , QQS jest po to bo trynda focusnięty przez CC np. Ciągły slow ashe zdycha i potrzeba mu wydostanie sie z CC.

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...