Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valinor [Dedyk]

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mis serw ogólnie podoba mi się ponieważ ciężko wbić jakiegoś skilla na P , ponieważ kamyki dropią ze szkat któje lecą podczas expienia na serwie gra ok. 30 osób ale to jest początek. na początku exp leci szybko ponieważ na lvl trzeba jakies 50k expa narazie podoba mi się miła administracja . zobaczymy jak bd z eventami , nie podoba mi się tylko to że jest zwój powrotu statusu

Tak malo ludu!? No mam nadzieje ze NISMO jakos bardziej zareklamuje serwa i bd chociaz te 200;/

Bo jak nawet 100ludu nie bd to sie grac niestety nie oplaca...;/

A co do zwoju to prawda niech idzie w ch..

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak malo ludu!? No mam nadzieje ze NISMO jakos bardziej zareklamuje serwa i bd chociaz te 200;/

Bo jak nawet 100ludu nie bd to sie grac niestety nie oplaca...;/

A co do zwoju to prawda niech idzie w ch..

Powiem Ci tak,wolałbym te 50 osób.. ale jakichś spoko,niż 200+ dzieciaków.

@Literówka.

Opublikowano

Więc tak.

Dzisiaj spróbuję postawić team speaka i forum.

Serwer włączyłem i teraz powinien działać.

A o innych serwerach, to rozmawiaj sobie gdzie indziej

Opublikowano

NISAMO podam ci kontakt chyba do kolegi który zajebiste forum zrobił mi w 30min więc zrobić ci stronę zajmie mi pewnie jakieś 1h ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

NISAMO co to jest. Koleś w boga i z żalem lata TOP 1 RUMINIASTY 99 LVL a top 2 ma trutke hooy wie skąd.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Paski ze skilami napraw, wciśniesz na koniu alt, zejdziesz z konia przeskakuje Ci na inną zakładkę, a zmieniać się na strzałeczce nie da.

Opublikowano

To wina NISMO, ja z tym nic wspólnego nie mam ! :F .

To on zajebał baze, okrutnik ją zabił :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...