Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valinor [Dedyk]

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też po części jestem za resetem, sama wczoraj konto założyłam więc dziś mogłam grać ale nie wbijałam lvli a znowu ci którzy chcieli wieczorem i dziś to nie mogli bo był problem, a weszłam chwilę temu i już stalki itd..

Opublikowano

JustMe, przepraszam ale mógłbyś trochę ogarniać, w niczym nam nie pomożesz takimi wypowiedziami... Warna powinieneś dostać;] a nie + .

@topic Strona naprawdę godna uwagi <lol2> Thora - jest taki serwer ... Na dole strony piszę ArcaniumMT2... I na środku Valinor... Nie umiecie własnej strony stworzyć? ;o Brak słów na stronę serwera ;p

Opublikowano

JustMe, przepraszam ale mógłbyś trochę ogarniać, w niczym nam nie pomożesz takimi wypowiedziami... Warna powinieneś dostać;] a nie + .

@topic Strona naprawdę godna uwagi <lol2> Thora - jest taki serwer ... Na dole strony piszę ArcaniumMT2... I na środku Valinor... Nie umiecie własnej strony stworzyć? ;o Brak słów na stronę serwera ;p

A co za różnica czy stworzą własną stronę czy czyjąś edytują?

49723110785152.png

Gram Pod nickiem: DillMach

Opublikowano

co jest z serwerem próbuje sie zalogowac i mam "Twoje Konto jest podłonczone"???

co to ma Byc????????

SS są nie takie jak trzeba

1. sa metale zamiast bodzia na SS
  2. Kd-aktualnie brak
  3. a i co do skili hmm... to dopiero problem bo te szkaty tysiecznika słabo leca i trzeba czytac tak jak na PL-u z 10 szkat 1 kamyk duchowy musisz to poprawic

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Kiedy to włączycie ? ...Ten serwer niedługo upadnie jak tak będzie...

Co tu się dzieje ... Admin jakiś nieogarniecy .. Co to jest??

Serwer jest spoko tylko te wyłączanie serwa co chwile.

Opublikowano

Dobra, mam już passy. Wypiszcie mi co tu nie tak, to po za zabezpieczeniem im to poprawie, żebyście mogli grać =p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...