Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valinor [Dedyk]

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Slab drop z metków na 90 prawie znikomy z metków na 85 drop tylko KD

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

moim zdaniem nie do końca dobrze działa szept, i problem ze znikającym panelem, tzn gdy klika się na postać nie pojawia się panel tej postaci co za tym idzie pvp itp nie działa trzeba się relogać jak możesz Badar zrób coś z tym:)

Tak btw, kiedy będzie klient??

Opublikowano

ale sie srac....ie poczekajcie ogarna serwer i bedzie ON.

a tak po zatym mam cos dla TEAMU zrobcie tak aby z av1/av2 alll moby pobiegaly pod konia lub postac ulatwi to exp

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Dobra, za 14 minut naprawię to logowanie . Ostrzegam, może wyłączyć serwer na kilka min ; p

Opublikowano

Z pewnością nie musieli by nic naprawiać gdy by nie wymuszanie graczy na głównym administratorze żeby puścił oficiala.Dłuższa beta 2-3dni i wyłapali by te błędy

49723110785152.png

Gram Pod nickiem: DillMach

Opublikowano

Mis serw ogólnie podoba mi się ponieważ ciężko wbić jakiegoś skilla na P , ponieważ kamyki dropią ze szkat któje lecą podczas expienia na serwie gra ok. 30 osób ale to jest początek. na początku exp leci szybko ponieważ na lvl trzeba jakies 50k expa narazie podoba mi się miła administracja . zobaczymy jak bd z eventami , nie podoba mi się tylko to że jest zwój powrotu statusu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...