Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Melleur [Dedyk]

Kaczolot16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Stronke dostane dzis, czy jutro juz gotową..

Nie bedzie błędów na niej..

Ludzie serwer to porażka.

Straciłem 56 min mojego życia.

GM nawet nie umie poradzić sobie z bugiem na HP, jak się wbija to bardzo długo i i tak nie wchodzi, GM napisał że naprawia i po

30 min zrobił reset i nadal HP zbugowane. Nie grajcie tu ludzie, wszędzie bugi itp lol aż szkoda pisać bo się człowiek wkurza na ten Team.

HP Jest!

Tylko nie wchodzi jak na 4fun, jak na takich tylko pogrywasz;)

34127134971236946388.png

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś już pisał że ja jestem w team, co z tego że jestem w team? Ja tylko pracuje, kariera mojej gry w metina się zakończyła. Jeżeli ktoś dostrzegł jakiś błąd proszę tą osobę o poinformowanie mnie po przez prywatną wiadomość.

Dziękuje.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

JA pierdole ;d 2kkk na zmiany i nic ? To ma być HARD ? NA PL łatwiej mi to szło ... Pozdro, gówno nie serwer nie polecam.

Serwer nie ma nawet całego dnia , daj im trochę czasu i bedzię wszystko naprawione .

Opublikowano

JA pierdole ;d 2kkk na zmiany i nic ? To ma być HARD ? NA PL łatwiej mi to szło ... Pozdro, gówno nie serwer nie polecam.

Odrazu 5kkk , specjalnie tak jest zrobione żeby nie zawsze Ci wbiło Pż , po za tym dobrze wchodzą bony tylko trzeba mieć cierpliwość , na PL wchodzą tak tu tak , wejdzie jeden idiota na temat i wypisuje głupoty , POLECAM dziś dopracowane all

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Chyba kpisz koles ja za 100kk zmieniania zrobilem w calym eq pz i nawet tych 2kkk nie miales wiec po co takie bzdury wypisujesz?

a co do serwa to nawet fajny tylko malo ludzi i gowno prawda ze to hard ... i nie wiem skad sie wzial typek ktory ma 85 lvl w 37 minut

Opublikowano

Serwer nie padnie, jest w trakcie poprawek. Forum jest czynne. Bez paniki !!! Wczoraj oficjalnie został otwarty, chyba nie liczyliście na to, że priv na wejście bd idealny bez bugów - siedzę już w tym trochę i jeszcze się z takim czymś nie spotkałem, a na serwer warto poczekać, bo nie jest znoobiony, tak jak reszta, że ma ogrom broni/zbroi.

Pozdrawiam ForYo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...