Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Melleur [Dedyk]

Kaczolot16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten launcher co podales wczesniej zly bedzie ?

DAJ + I 5* JESLI MOZNA PROSIC :)

-20- Postów [X]

-50- Postów [X]

-100- Postów [X]

-200- Postów [X]

-400- Postów [X]

-600- Postów [X]

-999- Postów [X]

Opublikowano

Ale do jakiego metka wkleic potem bo wkleilem do 2011 i nie dziala bo jakis blad wyskakuje

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Jest juz moze client do sciagniecia? Lub jesli nie to co mam sciagnac zeby grac? I co mam z tym zrobic wkleic do pustego folderu czy do clienta z innego serwa?

Opublikowano

Jest juz moze client do sciagniecia? Lub jesli nie to co mam sciagnac zeby grac? I co mam z tym zrobic wkleic do pustego folderu czy do clienta z innego serwa?

Musisz to wkleić do jakiegoś klienta 2010. Plik Melluer.exe wrzucasz do głównego folderu, reszta do pack.

Opublikowano

Ehh trzeba ściągnąć ten luncher 500mb, mi się ściąga po 20 kb/s...

Serwer już ON podobno.

Podacie IP?

Mi troche szybciej bo ponad 400kb/s ale to i tak wolno normalnie prawie 1mb/s mi sie sciaga;/

Opublikowano

Ludzie serwer to porażka.

Straciłem 56 min mojego życia.

GM nawet nie umie poradzić sobie z bugiem na HP, jak się wbija to bardzo długo i i tak nie wchodzi, GM napisał że naprawia i po

30 min zrobił reset i nadal HP zbugowane. Nie grajcie tu ludzie, wszędzie bugi itp lol aż szkoda pisać bo się człowiek wkurza na ten Team.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...