Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział Warcraft Iii

malcones

Czy jesteś zatym żeby powstał nowy dział :)?  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? zatym ?eby powsta? nowy dzia? :)?

• Tak.
      93
    • Nie.
      33
    • Nie Wiem.
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Xaren Ma racje po co dzial Eve Online lepszy by byl War 3 :D

@Xanter Masz moze stronke z cheatami do War3 ?? znalesc nie moge.A jakie dokladnie sa takie ze odkrywa mapke jak grasz przez Bnet ??

-

Opublikowano
@Xaren Ma racje po co dzial Eve Online lepszy by byl War 3 :D

@Xanter Masz moze stronke z cheatami do War3 ?? znalesc nie moge.A jakie dokladnie sa takie ze odkrywa mapke jak grasz przez Bnet ??

Chociazby pierwszy link w google. Przykładowy hack:

Auto-build - automatycznie buduje budynki ( dobre na rusha )

Anti-invisible - widzimy niewidzialne jednostki

Map-hack - odkrywa teren

Jeśli chodzi o klan to potrzeba 10 osób by założyć. A co do hacków na rozgrywki ladderowe to nie ma zadnych publicznych hacków ;p

Jedynie customy

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja mogę do clanu , o ile będziemy grali TD co jakiś czas :D. A dział by się przydał , ew można zrobić Starcraft / Warcraft ( bo z pewnością ktoś by chciał stara , a nowy nadchodzi )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ejjj no no offense na mnie. Kiedyś była nagonka na ten dział i dużo osób chciało się udzielać, ale jak żaden admin nie odpowiadał to sobie odpuścili. Teraz ktoś odkopał temat i wysłałem pm'a tak jak kazałeś o.O

@btw

Im wszystkim chyba o dział chodziło a nie o subke w innych grach. Trudno znaleść tą subę WC III, może dla tego nikt nie pisze :P

Opublikowano
Nie wiem po cholere zawracacie mi gitare, skoro nikt nie pisze w tym dziale. Zaraz zaczne sypac warny ludziom, ktorzy wypowiadali sie na "Tak"

Sorry ze dział pusty ale nie zauwazyłem nawet kiedy powstał. Postaram sie to nadrobić.

76561198001815076.png
Opublikowano

Zapraszamy tutaj x]

http://www.mpcforum.pl/index.php?showforum=178

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...