Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział Warcraft Iii

malcones

Czy jesteś zatym żeby powstał nowy dział :)?  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? zatym ?eby powsta? nowy dzia? :)?

• Tak.
      93
    • Nie.
      33
    • Nie Wiem.
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do pirata to kiedyś istniał piracki serwer na którym można było grać z innymi. Obecnie sie tym juz nie interesowałem bo mam oryginała od dość dawna

A tak propo zapomniałem loginu do konta co miałem dość walk rozegranych ; <

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

eeee jedno pytanie od kiedy Warcraft 3 to RPG ?? dałem na nie, jakoś warcraft mi się nie podoba a poco do tego dział to już nie kumam :)

Warcraft - seria gier komputerowych będących grami RTS z elementami cRPG

wiki roxx :D

@edit

ok sorry to może inny, nie wyobrażam sobie warcrafta przez neta kiedyś grałem jak jeszcze neta nie miałem i sobie tego nie wyobrażam a poco w Warcrafcie hackowac to tego nie rozumiem... chyba ze ktoś jest słabym strategiem to może wtedy ...

Opublikowano
eeee jedno pytanie od kiedy Warcraft 3 to RPG ?? dalem na nie, jakos warcraft mi sie nie podoba a poco do tego dzial to juz nie kumam :)

A to naprawde znalazleś powazny argument dlaczego mialby nie powstać taki dział...

76561198001815076.png
Gość Mounthains
Opublikowano

jestem na tak gra jest popularna i fajna ;]

Opublikowano
eeee jedno pytanie od kiedy Warcraft 3 to RPG ?? dałem na nie, jakoś warcraft mi się nie podoba a poco do tego dział to już nie kumam :)

@edit

ok sorry to może inny, nie wyobrażam sobie warcrafta przez neta kiedyś grałem jak jeszcze neta nie miałem i sobie tego nie wyobrażam a poco w Warcrafcie hackowac to tego nie rozumiem... chyba ze ktoś jest słabym strategiem to może wtedy ...

wh na normalnym battle, haxy do footmana i innych gierek ;p

76561198001815076.png
Opublikowano
ja osobiscie jestem na nie nie lubie tej gry

Było juz tyle razy omawiane ze nie pisze sie jestem za tak/nie bez podania argumentów >.>

Niech sie wypowiadają ci którzy grali na battle.necie bo single player to jakies 5 % gry

76561198001815076.png
Opublikowano
Bardzo lubię to grę oraz jest do niej dużo hackow typu Mh Costumkick NameSoofer i wiele wiele innych.

Zależy mi na tym żeby ten dział był na mpc i chce też sie nim zaopiekować :>

Warcraft III jest to gra MMORPG tworcow Blizzard

Warcraft III to najlepsza strategia od czasów Starcrafta. Niezwykle miodna, z niesłychanie wciągającą fabułą i przepiękną grafiką, nadal trzyma mnie przed monitorem i daje zapomnieć o całym Bożym świecie. Serdecznie zapraszam do głosowania :).

Ja mało wniosę , ale jestem przekonany że ta gra jest dobra. Sporo kumpli z xf w nią sporo gra a w multi są ciekawe opcje. Gdzieś widziałem nawet rooler coastera :D Jeśli coś macie i będziecie odwiedzać to spoko , ale jeśli nie to dla każdego 60% za spam , pasuje?

Wracając do cytatu , oj Malcones Maolcones ...

Ja rozumiem że w W3 mamy możliwość rozwijania postaci , ale żeby zaraz nazywać ją Masive Multi Online Role Playing Game ? Ja bym temu nawet cRpg nie dał , tylko strategie. A MMO dodaje się wtedy kiedy ktoś w to gra na servie ... np. BF'a 2 możemy zakwalifikować do MMO bo niektóre servery są gigantyczne i bardzo dużo osób w to gra jak na fps.

Opublikowano
Ja mało wniosę , ale jestem przekonany że ta gra jest dobra. Sporo kumpli z xf w nią sporo gra a w multi są ciekawe opcje. Gdzieś widziałem nawet rooler coastera :D Jeśli coś macie i będziecie odwiedzać to spoko , ale jeśli nie to dla każdego 60% za spam , pasuje?

Wracając do cytatu , oj Malcones Maolcones ...

Ja rozumiem że w W3 mamy możliwość rozwijania postaci , ale żeby zaraz nazywać ją Masive Multi Online Role Playing Game ? Ja bym temu nawet cRpg nie dał , tylko strategie. A MMO dodaje się wtedy kiedy ktoś w to gra na servie ... np. BF'a 2 możemy zakwalifikować do MMO bo niektóre servery są gigantyczne i bardzo dużo osób w to gra jak na fps.

Aktualnie zalogowanych na europie jest 41525 osób. Chyba wystarczająco zeby stwierdzić ze ktoś w to gra. A na dotatek dodam ze jest kilka kontynetów

76561198001815076.png
Opublikowano

Czemu stad 3/4 ludzi mysli ze na battle.necie sa tylko gry rozbudowywanki na w3 ? własnie ze nie to nie tylko rozbudowywanka ... są tez własne gry oraz mapy ktore ludzie tworzą ... np Footy Shinobi wars ... zajebiscie sławna Dota ... i wiele wiele innych samych map na stronce epicwar.com (do sciagania map) jest tam ich ponad milion ...

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

mam war3 oryginalnego ale nigdy w niego nie gram

ale dodam ze najwięcej polaków spotykałem tylko na Azja nie wiem co tam robili

do tego żeby grac po niecie nie potrzebna jest oryginalna gra można przez Euro battelneta grać zawsze jest najnowszy path

Opublikowano
mam war3 oryginalnego ale nigdy w niego nie gram

ale dodam ze najwięcej polaków spotykałem tylko na Azja nie wiem co tam robili

do tego żeby grac po niecie nie potrzebna jest oryginalna gra można przez Euro battelneta grać zawsze jest najnowszy path

Bo pewnie na azji gra wiecej ludu, nei wiem bo ja zawsze europa. Na dodatek pełno rusków jest na europie xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Wiesz czemu na azji graja ;> ? bo jest wiele bynajmniej było pirackich cdkow nie na europe ;>

KURDE NO ZROBCIE TEN DZIAŁ !!!!!!!!!!!

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Moglby byc ten dzial sam pykam czasem w war3 :D (DotA czasem normalnie) ogolnie to przydalby sie ten dzial.

@offtop do malcones musze cie zmartwic bo war3 nie jest MmoRPG :D bardzie MmoRTS

-

Opublikowano
Moglby byc ten dzial sam pykam czasem w war3 :D (DotA czasem normalnie) ogolnie to przydalby sie ten dzial.

@offtop do malcones musze cie zmartwic bo war3 nie jest MmoRPG :D bardzie MmoRTS

A to ja gram w tower defensy, zombiaki, rpg. Niektóre mapki są tak rozbudowane ze jak dochodzi do momentu kulminacyjnego to mi sie komp tnie xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Jestem za, po co np. dział Eve Online? ;]

FullMetal Alchemist [done]

Clannad [done]

Clannad After Story [done]

Elfen Lied [done]

Kanon [done]

Bleach [...]

FullMetal Alchemist 2 [...]

Naruto [done]

Naruto Shippuuden [...]

Death Note [done]

School Days [done]

Hellsing [done]

K-On [...]

Nie wszystkie bo wszystkich nie pamiętam xD

Opublikowano

mam pytanie czy tu sie zdobywa jakis level ? czy tylko gr sie przez siec w strategie ??

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano
mam pytanie czy tu sie zdobywa jakis level ? czy tylko gr sie przez siec w strategie ??

Tak, zdobywasz poziom. Im wiecej amsz wygranych walk to na wyższy lvl awansujesz. Lvl jest resetowany co leader. Za wygrane walki danąnacją zdobywasz takze avatar z tej nacji. Na battle.necie masz także od groma zdodyfikowanych map np Tower Defensy ,Hero Warsy, Footmany itp.

76561198001815076.png
Opublikowano

eh jakie boty ...

da się grać przez neta na piracie "www.eurobattle.net"

więcej mi się nie chce pisać - sami zobaczcie

Specjalista
Opublikowano

Odświeżam temat. Ponawiam prośbę , by administracja rozważyła to podanie o stworzenie działu gry Warcraft 3. W celu wyjaśnienia , czemu właśnie ta gra zasługuje na własny dział przytoczę kilka argumentów.

*W grę nadal rozgrywane są różne turnieje itd

*Cheatów prawie brak , ale za to jest rozbudowany edytor świata oraz mnóstwo strategii dla każdej z 4 ras

*Istnieje BARDZO dużo narzędzi do owej gry

Co prawda gra jest typu RTS , myślę że to nie problem. Liczę na rozważenie tej propozycji przez administracje i grono pomarańczowych gwardzistów. Pozdrawiam Cap

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano
Odświeżam temat. Ponawiam prośbę , by administracja rozważyła to podanie o stworzenie działu gry Warcraft 3. W celu wyjaśnienia , czemu właśnie ta gra zasługuje na własny dział przytoczę kilka argumentów.

*W grę nadal rozgrywane są różne turnieje itd

*Cheatów prawie brak , ale za to jest rozbudowany edytor świata oraz mnóstwo strategii dla każdej z 4 ras

*Istnieje BARDZO dużo narzędzi do owej gry

Co prawda gra jest typu RTS , myślę że to nie problem. Liczę na rozważenie tej propozycji przez administracje i grono pomarańczowych gwardzistów. Pozdrawiam Cap

Cheatów jesr pełno ; O

Wh i zmiana coloru nicka i nicka bez robienia nowego accountu, hacki do poszczegołnych map

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...