Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Dział Warcraft Iii

malcones

Czy jesteś zatym żeby powstał nowy dział :)?  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? zatym ?eby powsta? nowy dzia? :)?

• Tak.
      93
    • Nie.
      33
    • Nie Wiem.
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo lubię to grę oraz jest do niej dużo hackow typu Mh Costumkick NameSoofer i wiele wiele innych.

Zależy mi na tym żeby ten dział był na mpc i chce też sie nim zaopiekować :>

Warcraft III jest to gra MMORPG tworcow Blizzard

Warcraft III to najlepsza strategia od czasów Starcrafta. Niezwykle miodna, z niesłychanie wciągającą fabułą i przepiękną grafiką, nadal trzyma mnie przed monitorem i daje zapomnieć o całym Bożym świecie. Serdecznie zapraszam do głosowania :).

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byl o ile sie nie myle temat wlasnie z apelacja o utworzenie dzialu warcraft 3.

Moim zdanie mozna by bylo go stworzyc jako podforum dzialu Wow.

Btw. Wlasnie dzis sciagnalem w3 ft heh.

Opublikowano

Ja jestem na tak,ale wolalbym zeby powstal dzial Dawn of war, tez zajebista gierka strategiczna :P

Opublikowano

Jestem na tak

Może się przyda ale jestem też za tym żeby był jako podforum Wow

Pozdrawiam

Qurczak Na Moderatora :)

Startuje na Moderatora Dział ,, Inne Gry FPP'' :)

MODERATOR

QURCZAK

Opublikowano
Byl o ile sie nie myle temat wlasnie z apelacja o utworzenie dzialu warcraft 3.

Moim zdanie mozna by bylo go stworzyc jako podforum dzialu Wow.

Btw. Wlasnie dzis sciagnalem w3 ft heh.

Widzę, że chciałeś słownictwem zaszpanować, no, ale nie wyszło.

Apelacja - odwołanie się od wydanego wyroku.

Jeśli chcecie dział to zróbcie coś w tym kierunku, a nie prosicie o dział a on będzie pusty.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jestem na tak ! :D

do tego jeszcze

-archlord

-dawn of war

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jestem na tak

teraz mam kampanie z orkami :D super gra zagrał bym przez neta ale mam pirata :(

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

Też jestem na tak! Jakaś porządna gra wkoncu a nie jakies Eve Online co tylko kokosz wnią gra ;p

cEngine 1.0 Maphack

Garena hack

TyranO's D3Scene Maphack v3

i wiele innych...

76561198001815076.png
Opublikowano

A ja jestem na nie .. jak znam życie to teraz dużo osób chce taki dział ale powiedzcie mi tylko po co ?

mpc = multiplayer cheat

czy do Gry WoW 3 posiada ktoś hacki ? / ktoś z tych co "są na tak" czy tylko nabijają posty ?

macie coś swojego czy tylko brane z innych forum ? oraz nie będzie to odświeżane ?

po co robić nowy dział skoro nikt się nim nie zajmie .. a zaraz " przecież każdy będzie chciał moda^^ "

Jestem na nie -- chyba , że coś zrobicie w tym kierunku tak jak to powiedział Mateq i może to będzie dziwne ale pierwszy raz się z nim zgadzam o.O

Opublikowano
A ja jestem na nie .. jak znam życie to teraz dużo osób chce taki dział ale powiedzcie mi tylko po co ?

mpc = multiplayer cheat

czy do Gry WoW 3 posiada ktoś hacki ? / ktoś z tych co "są na tak" czy tylko nabijają posty ?

macie coś swojego czy tylko brane z innych forum ? oraz nie będzie to odświeżane ?

po co robić nowy dział skoro nikt się nim nie zajmie .. a zaraz " przecież każdy będzie chciał moda^^ "

Jestem na nie -- chyba , że coś zrobicie w tym kierunku tak jak to powiedział Mateq i może to będzie dziwne ale pierwszy raz się z nim zgadzam o.O

Juz podałem 3 przykładowe hacki do tej gry. A co do nazwy to W3 a nie WoW3 ;p

Podaje jeszcze raz

cEngine 1.0 Maphack
Garena hack
TyranO's D3Scene Maphack v3

76561198001815076.png
Opublikowano

Boże co za mózgi -.- chłopie ..... Dla ciebie to wogole było by najlepiej jak MPc miało by tylko jeden wątek pdt : Wolfenstein : ...

Rozumiesz ze chodzi o to zeby mp sie rozwijało .... a po 2 jest wiele haxow do w3 .... jak nie grasz < nie wiesz co to < to sie nie odzywaj prosze wyjdz i nie wracaj -.-

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

mpc = multiplayer cheat

Człowieku wiesz co mówisz?? Samym CE można zrobić z 5 hacków do wara w multi. A co do gry jest to najlepsza strategia :D i jestem za tym aby powstał ten dział :D

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Wiem, że to będzie pytanie w stylu 'pomóżcie pl0x', ale jak zagrać przez multi (na priacie), i czy jest to wogóle możliwe? Bo przeszedłem ją kilku(nasto?)krotnie, i chciałbym pograć z innymi graczami, ale nie wiem, czy jest to możliwe, a to wszystko przez tą cholerną wersję piracką.

Proszę o szybkie i dokładne odpowiedzi :)

Za pomoc wiadomo ile wiadomo czego.

BTW, jak sprawdzić za co dostałem warna?

reklama RMCF1902

Opublikowano

Po 1 nie da rady na piracie jesli nie masz orginalnego cd keya po 2 aby sprawdzić od kogo i za co to nakliknij na te procenty ktore masz obok : Warnow

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...