Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witamy na nowym MPCforum :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda że nie ma systemu + i -

No ale jest Lubie To ;] Trzeba być jak FaceBook ? :D

No ale całość bardzo fajnie wygląda chodź po za zmianą wersji IPB za wiele nie zaszło :P

kodi.png

Opublikowano

Mi się totalnie nie podoba ta zmiana , widzę że nawet mpc zostało opętane FaceBookową modą ... A było tak pięknie . Totalnie także jestem na nie wgl z zmianą wyglądu , tamte mpc było 100x lepiej przejrzyste , łatwiej wszystko było znaleźć , nazwy tematów dziwnie wyglądają , dla mnie to już nie jest mpc to całkiem inne forum które niestety mi się nie podoba . No cóż pewnie mam jakieś 2 lata na przyzwyczajenie się do tego "gównianego" szablonu , może kiedyś zostanie zmienione i znowu będę mógł częściej zaglądać na mpc .

Ps . Nie chciałem obrazić tych co to robili , poprostu z lepszego szablonu przeszliście na gorszy , dla mnie totalną porażką jest to "Lubię to" .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Ogólnie wygląd mi się podoba, al jdnak + i - były lepszym rozwiązaniem :) Chociaż w sumie teraz albo ktoś Ci kliknie lajka bo mu się przydał jakiś tut czy coś albo nie :) A wcześniej "zbieram plusy" dziecko: "a doje**e mu minusa" i większość niechcianych + czy - szła, bo ktoś chciał drugiemu kija w oko wsadzić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...