Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witamy na nowym MPCforum :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj rano ok 6godziny mialem 50% warnow. wczoraj wieczorem wchodze, patrze a tam mam 55% nie wiem jakim cudem.. patrzylem kiedy co dostalem to bylo , ze cos we wrzesniu..

sry

@ Czerwiec

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie komentarze użytkowników w moim profilu zmieniły się na moje własne wpisy... W dodatku teraz według danych najbardziej aktywny jestem w koszu, zupełnie nie podoba mi się ta aktualizacja.

Opublikowano

Mpc wygląda zajebiście. Nareszcie wygląda bardzo nowocześnie, a przy tym intuicyjnie oraz nie ma żadnych niepotrzebnych śmieci. Bardzo fajnie, że system + zastąpiły przyciski lubie to.

Opublikowano

Szkoda, że nie zresetowaliście repki :<

Weźcie zmieńcie to 'Lubie to' na piwo, thanks'a, albo bucha czy coś w ten deseń, bo to nie facebook...

Nie każdy tam ma konto, uciekam jak tylko mogę od tego shitu a teraz mam jego kopie na mpc 8S

@vilax:

Taki limit jak dobrze pamiętam był od zawsze :D

Max. 2 media.

52287137559562145640.png

Opublikowano

No wszystko jest ładnie i trzeba się na nowo przyzwyczajać :)

Nie wiem czy ja coś źle robię czy to wynika z błędu nowej aktualizacji (a może jakiś limit jest) ale jak wrzucam linki z youtube w

[media][/media] to tylko 2 pierwsze się pokazują a reszta nie .... ? WTF ?

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Ciekawe, co teraz zrobią osoby, które kolekcjonowały minusy ;d. Styl forum jest bardzo dobry, brakuje w nim jednak paru elementów takich jak Filmy itp

Opublikowano

Nie no po prostu jest zaj... . Nowa odsłona forum to jest właśnie strzał w dziesiątkę, jak by to moje koleżanka powiedziała "I like it!!"

Opublikowano

Ciężkie do ogarnięcia ale ładne :)

Myślę że jeszcze z 2 dni i ogarnę wszystko , ahh te przezwyczajenie do starego wyglądu :<

buzersygna.png
Budowniczy
Opublikowano

Wszystko ładnie, tylko też wolałbym żeby nie było tego "Lubie To" plusy i minusy mogły zostać.

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...