Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

To znowu ja... Potrzebuje skrptu, aby bot wpisywal !fw , gdy firewalkero boots o id 9018 sie skończą

pzdr,

zuras456

@down

Dzięki "+" leci;d

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

auto 200 if [$bootsslot.id == 1] {say '!fw' | wait 1000}

w ID wpisz id zepsutych firewalkerów

Kocham Mpcforum.pl!!!

ars0l.jpg

Jeżeli Uważasz Że Pomogłem To Daj "+"

Opublikowano

Prosił bym jescze skrypta na wylłanczanie dasha mozecie takiego zrobic?

i o skrypt na comobo , np jak napisze "abc" to leci comobo ? dalbys sie?:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema potrzebuje skrypta na auto stamine . Tzn gram na ots na ktorym jest takie coś jak staminer (odnawia stamine na maxa ) i ten skrypt ma uzywac tego staminera jak sie stamina skonczy da sie takie cos zrobic? bardzo bym prosił :)

Opublikowano

auto 100 f [$stamina == 0] {useitem ID | wait 100}

w id daj id itemku

Na utani fast hur działa tHX

a w tym auto 100 f [$stamina == 0] {useitem ID | wait 100} to chyba tam po 100 ma być if a nie f?;p

Opublikowano

Widze że jesteś to się jescze zapytam o skrypta na leczenie takim itm jak jest burning heart to leczy bez exusted ;D kiedyś miałem skrypta ale sie mi zapodział cos tam byl z use itm :D z góry thx ;p

Opublikowano

ja mam lepsze wyzwanie potrzebny mi skrypt na wpisywanie kodu ktory mi sie wyswietli bo teraz taka komednda jest na sprawdzanie graczy /bot XXX i wpisze moj nick i ja musze wpisac kod ktory mi sie pojawi da rade takie cos zrobic ? ;P

21:27 [botSystem]: Someone check you. You must write /bot 5055 if you don't want be banished. You have 10 minutes.

POradzisz cos

Opublikowano

Ja tutaj mam wielka prośbe do skrypterów ;](opisuje sytuacje i prosze o skrypta :) to zaczynamy:

1. Chodzi o to ze trenie sorkiem mlvl no i mam softy i chodzi o to żeby spamował spell np utani gran hur aż bedzie miał 100 many i odczekuje aż sie na full naładuje i znow spamuje i tak w kółko.

2.Jakby o to jest na serv Kovlornia może ktoś zna no i tam zamiast Trainerow jest"**Instructor**" tak **Instructor** z gwazdkami. no i chodzi o to że jak np wyloguje mnie z gry to ma stworzyć dwa instructory a robi się je komendą :!instructor no czyli żeby wpisał dwa razy tą komende

3No i to jest do drugiego punktu a mianowicie chodzi o to żeby zaznaczał te istructory ndo ataku bo na targeting nie działa wiec moze uda się przez skrypt ;> ;p

Z góry dzieki i prosze o sprawność :***

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png