Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo ja tak na szybciutko id z google, może tam gdzieś się walnęli :D. Zobacz te co ci na pw wysłałem.

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Poprosze o 2 skrypty:

-mr na danego gracza (tak jak sie potuje czlowieka na rl)

-uzywanie utamo vity(nie chodzi mi o auto 200 manashield, tylko zeby przed zniknieciem utamy wczesniej ja wrzucal)

Opublikowano

@up

1. A może być tak, że zaznaczysz kogoś (żeby "bić")? Wtedy użyłbyś takiego skryptu -> auto 200 useoncreature id-mr target i po sprawie ;p

2. auto 30000 say "Utamo Vita"

Opublikowano

Tak jak na 1 stronie, ale odp. nie znalazlem, mam 2 ringi, i chce zeby ciagle zamienial je, i kase rozmieniał na 100GP, gdy sie konczy czy cos w tym stylu, bo ten:

To jest ukryta treść, proszę

Zakłada jak slot jest pusty a ja chce zeby podmienial ;D

@UP: Jaki to ma być lot?? Wszystko co leci? Czy poszczególne itemki?? :)

Pomogłem? Daj (+)

Opublikowano

@hujens

Nie ma takiego skryptu. Na jakiej tibi grasz? Bo niektore elfboty do starszych wersji tibi buguja sie z otwieraniem loota, pewnie podobnie masz z serpent spawnami :P

Jesli masz tiibe w przedziale 8.4~~ to od nowa zainstaluj elfbota.

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

Potrzebuje 1 skrypta aby poprostu atakowal z exori san potwora

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

Opublikowano

Witam!

Potrzebuje skryptu na zakładanie dwarven ringów, gdy ten, który am założony, się skończy.

P.S Czy trzeba mieć otwarty BP z ringami?

Potrzebuje jeszcze jedengo skrypta:

Gdy gracz jest na ekranie to wali z exori san , a gdy nie ma to z wybranego czaru.

Pozdrawiam,

zuras456

@down

Wielkie dzięki;) "+" leci ;]

@edit

Skrypt na exori san nie działa:/

@edit2

Ok znalazłem

auto 100 ifnoplayeronscreen if [$monstersaround.3 >= 1 && $mp >= 100] {say 'CZAR' | wait 100} |ifplayeronscreen if [$monstersaround.1 >= 1 && $mp >= 40] {say 'exori san' |wait 100}

Może komuś się przyda.

Opublikowano

Witam potrzebuję hotkeya który sam zaznacza potwory które widzi. Fajnie by było jakby jeszcze zaznaczał od najlepszego do najgorszego :D

[...]Nawet jeśli milczę gdy trzeba krzyczeć, nawet kiedy krzyczę, gdy powinienem milczeć, sumienie da mi znać, popiół mam zawsze przy sobie i nie musisz mi pomagać sam wysypie go na głowę[...]

●ஜ۩۞۩ஜ●

Czasami odejście jednej osoby, wypełnia nasze serce tak ogromną pustką, że nawet tysiąc innych osób, nie potrafi jej zapełnić.

82263016047879a86313eb.png

●ஜ۩۞۩ஜ●