Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak każdy człowiek myślę co zrobić aby się nie narobić, ale żeby było.

Czy mógłby ktoś napisać mi sam action w którym bot otwiera dp, otwiera orange bp i wrzuca tam cyclop toes, a następnie zamyka okno i otwiera jeszcze raz tym razem otwierając brocade backpack i ładować do 60 wolnego capa Royal speary.

Jeżeli pomogłem daj +

MPC FORUM RULEZ

Opublikowano

Przydało by się że przekłada ittemy do innego BP id sam wpisze. Chodzi mi ogólnie o demon essense i diamenciki. :D

[...]Nawet jeśli milczę gdy trzeba krzyczeć, nawet kiedy krzyczę, gdy powinienem milczeć, sumienie da mi znać, popiół mam zawsze przy sobie i nie musisz mi pomagać sam wysypie go na głowę[...]

●ஜ۩۞۩ஜ●

Czasami odejście jednej osoby, wypełnia nasze serce tak ogromną pustką, że nawet tysiąc innych osób, nie potrafi jej zapełnić.

82263016047879a86313eb.png

●ஜ۩۞۩ஜ●

Opublikowano

Mogli Byscuie mi napisac skrypta zeby kupowal: hi buy 20 bp gmp yes, wyzucal zuzyte bp jak sie zkoncza ale zeby czekal az sie zuzyja manasy anie spamowal w sklepie buy 20 bp gmp yes tylko czekal az manasy sie zuzyja i dopiero wyzucal bp i kupowal nowe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak poproszę o skrypt aby bot bił potworki z exori kingston a gdy gracz pojawi się na ekranie z sd (id 3150)

Poproszę też aby leczyl sie uh'em (id 3185) gdy mam mniej niz 99% hp :)

THX

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Potrzebuje 3 skryptow:

1. Uhanie przyjaciela z friend listy ktora ustawiam w elfbocie

2. Combo ue+sd chodzi mi o to zeby gdy zaznacze kogos na targecie to walnie w niego w tym samym czasie ue+sd

3. Anty paraliz uhem, jezeli mam paraliza to bot uzyje uha

Czekam z niecierpliwoscia na te skrypty :)

Opublikowano

auto 1000 ifnoplayeronscreen {if [$monstersaround.1 <= 10] say 'exori kingston' | sleep 100} | ifplayeronscreen useoncreature 3150 target

poprawa

bo by walil exori nawet gdy ktoś jest na ekranie

Opublikowano

Potrzebuje skrypt, że gdy postać ma więcej niż 20 punktów many używa czaru exura.

A przy okazji, gdy postać ma więcej niż 100mp używa czaru exevo con.

Opublikowano

Thx :D

A z tym uh'em dasz rade zrobic zeby leczyl gdy bede mial mniej hm niz 99% albo gdy tylko ktos mnie walnie? (moze tez byc exana mort ;p)

fidek123 napisał ale caly czas sie uh'alem :(

jackraymuda mozesz dobracowac ten skrypt? :

auto 1000 ifnoplayeronscreen {if [$monstersaround.1 <= 10] say 'exori kingston' | sleep 100} | ifplayeronscreen useoncreature 3150 target

Wszystko dobrze tylko bije caly czas z exori ... :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mogli Byscuie mi napisac skrypta zeby kupowal: hi buy 20 bp gmp yes, wyzucal zuzyte bp jak sie zkoncza ale zeby czekal az sie zuzyja manasy anie spamowal w sklepie buy 20 bp gmp yes tylko czekal az manasy sie zuzyja i dopiero wyzucal bp i kupowal nowe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

fidek lekko pomylil zmienna z mana

auto 1000 if [$hppc <= 99] useoncreature 3185 self

co do skryptu to edytuj ID potionów i to będzie walic exevo pan gdy wiecej niz 100 potków

Opublikowano

Elo Ja Bym Prosił O Skrypt Jak Trenie Na Slimie To Jak Ktoś Mnie Przesunie To Zakłada Stealth Ringa i Daje Loga. Dam Wielkiego +

Kocham Mpcforum.pl!!!

ars0l.jpg

Jeżeli Uważasz Że Pomogłem To Daj "+"