Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chińskie boty wracają !

Brodaty95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie BOT nie może zrobić niczego więcej jak zwykły gracz więc nie piszcie, że bot zarabia 3.5kkk na godzinę bo to jest spieszne.

Nie zupełnie.To tak jakbyś porównał matematyka do kalkulatora.Obaj robią to samo, lecz kalkulator jest dużo szybszy i dzięki temu jest lepszy efekt.

Opublikowano

Niech wracają :) tak na serio to Metin2 bez botów to nie Metin, każdy chciałby grać uczciwie ale niech każdy spojrzy w lustro i powie że nigdy nie chciał używać cheatów, ja pamiętam czasy gdy latałem na Endurionie i koksiłem wszystkich bo top 1 Mental, wszystko można było tanio kupić, Metin nie był aż tak hard ( chodzi o np. % na ulepszenie, rok temu było 30% na +9, dzisiaj jest 10% :( ), Zapraszam wszystkich do ponownego zaczęcia gry, ( najlepiej na s20 Endurion ) nick MyTime, wracam pod koniec listopada jak serwer skończę.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

To znak aby wrócić na PL ! Jutro od nowa ściągam klient i zaczynam expić archerke. Jaki serw polecacie ?

A propo botów, dobrze by było ogarnąć ekipę i dowiedzieć się kiedy i gdzie będą przeżuty :>

@Ediit

To jak, zaczynamy gre na jakimś serwie w kilka osob ?

Pisać PW jak ktoś jest zainteresowany wspolpraca :>

Opublikowano

ja myszlie ze ich nie bylo bo zrobili jakis plan czy cos tera moze poprostu handel daja i itemetki. chinczyk umie wszytko :} jak robia sklepy to handel tez moga zrobic i chyba pracowali na tym botem zeby robil to co mowie

Opublikowano

ja to najchetniej bym sobie zagrał na agronasie / onnyksie lub na syrku :D

który server polecacie do gry ? :D

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

Wie ktoś może dokładne informację na ich temat ? tzn. na jakim ch wystawiają shopa i w jakim miejscu ;d ?

Pozdrawiam Shuck !

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

O 20:40 były przeżyty na Feniksie .Ch3 przez jakieś 5 min było Ful o.O , gdy logłem ch3 m1 to było ok 5 shopków z nazwą 'xxxxfmsxxxx' .Marmury po 30 kk i sporo fmsów !

Opublikowano

ale zal spadam z PLa bo za duzo botow i w ogole ceny ja pierdole takie granie

Kilka dni/miesiecy/tygodni pozniej :

Nareszcie boty ! taak , jak ja na nie czekalem !!

Gdzie tu sprawiedliwosc ?

Opublikowano

Te boty maja plus i minus.

Plus jest taki ze wiecej sie zarabia.

Minus bedzie znow zamieszanie z kamolami i bodziami tak samo jak bylo 5 miesiecy temu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znalazłem punkt gdzie boty wyrzucają śmiecie ,gdy mają eq .. Narazie na dh tam stoje i czekam aż coś lotną mi .

W 3 dni , 4fms 5-12 śrd +0 ^^

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Znalazłem punkt gdzie boty wyrzucają śmiecie ,gdy mają eq .. Narazie na dh tam stoje i czekam aż coś lotną mi .

W 3 dni , 4fms 5-12 śrd +0 ^^

spoko, tylko chińczyków już nie ma ^^

Opublikowano

Sw33t b0ty wr@c@j@!!!!!!! O bo$h j@k j@ si3 z@ nimi st3$knilem!

Nie no może ceny pójdą w dobrą stronę, ale łowienie małży znów będzie miało kluczowy sens :)

11573538277329494069.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...