Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chińskie boty wracają !

Brodaty95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eryk624 - właśnie bez botów pl jest spierdolony.

Były boty to wszystko można było kupić normalnie w grze za yang ( items 5 bonów etc.).

Teraz musisz się pierdolić żeby typowi dać 20 kd i czy Cię nie ojebie za jakiś lepszy item.

Taki jest Metin2PL.

CX7Rrj.png

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na s7 tez sa :D

czekam na jakiegos truciaka sr 40+ :P

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

ktoś je marnie skonfigurował, bo po 30lvlu biją lvle dalej :P

78077160.png

@up w jakim miejscu?:P

@Topic

gdzie można kupić takiego bota??

Opublikowano

bota kupić to nie problem, wcale on się dużo nie różni od easymetin2.

Problemem jest dobre jego wykorzystanie.

Te boty które codziennie latały po m2, m1, a nawet pustyni są stawiane na dedykach bo na pewno jeden komp by nie ogarnął tyle setek czy tysięcy botów..

Tak, że nie ma co myśleć, że ten bot jest jakiś magiczny. :)

CX7Rrj.png

Budowniczy
Opublikowano

oj co ja zrobilem

po co eq na poli sprzedawalem bo marmurki byly drogie

teraz to spadna czekamy na jelonka sr +45

Opublikowano

Nie wiem czy to cud czy co ale 20 min temu na ch4 przygotowywałem się do expienia w v2 (na ch4 bo nie ma lagów). Już miałem kupować potki i zauważyłem że ktoś wystawił shopka o nazwie xxxxxxfmsxxxxxxxx to ja zaglądam patrze o.O a tam fms + 0 sr 53 za 500 kk i jakieś inne śmiecie :) . Bez chwili wahania kupiłem tego fms . Akurat mam z 150 bodzi bo mi zostały z pomocnika zdarzeń :) . To tak, jestem ok 25 kd na + :)

Opublikowano

Nie wiem czy to cud czy co ale 20 min temu na ch4 przygotowywałem się do expienia w v2 (na ch4 bo nie ma lagów). Już miałem kupować potki i zauważyłem że ktoś wystawił shopka o nazwie xxxxxxfmsxxxxxxxx to ja zaglądam patrze o.O a tam fms + 0 sr 53 za 500 kk i jakieś inne śmiecie :) . Bez chwili wahania kupiłem tego fms . Akurat mam z 150 bodzi bo mi zostały z pomocnika zdarzeń :) . To tak, jestem ok 25 kd na + :)

faaaarciuch :( ja czekam na truciaki :P

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

bez SS'a nie uwierzę.. ale faktycznie u nich są okazje (ostatnio 41śr za 200kk kupiłem, wbity na +9 z kd+4 za 1,6kkk poszedł)

Opublikowano

omnix01@

ch4 m1 shinsoo twierdza u gory mapy po lewej stronie :D

na s25 niestety tam nie ma; a możesz mi powiedzieć czy one u Was expią na ch4? czy ch2?

Opublikowano

faaaarciuch :( ja czekam na truciaki :P

To się chyba nie do czekasz . O ile mi wiadomo to zatrute miecze dropia z szkatułek Rippera i w grocie .

Opublikowano

Orientujecie sie moze czy na S8 ( Onyks ) tez biegaja ? ;D

Jesli tak to mozecie podac wszystkie dane ?

Gdzie wyrzucaja i o ktorej

O ktorej wystawiaja sklepy ?

Za pomoc 2x Limit ; ))

Ktj9d.png

Chcesz daj beznazwy22i.png jak nie to nie. Ale wejdz tu !

www.pajacyk.pl

Opublikowano

to cacy ;) może do pl wrócę.....

hmm sie zobaczy..

może znów wrócą wrażenia.... może jakiegoś botka sie zrobi... ;)

jak co expbot jest na stronce... u kamera :>

Nudy ;c

Opublikowano

wiedziałem mówiłem o tym omenie* ^^ ale to dobrze zarobi się jak kiedyś nad ranem przerzut pereł,małży itp :P ale to rybacy botki były ale może będą : D

P.S Dziś na s17 opanowały też zauważyłem i kupiłem z ich shopka pieciakatna z nno xD cena? 100k ; X

*Omen - Przepowiednia ;D

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...