Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chińskie boty wracają !

Brodaty95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już niektórzy chcą im kraść drop. Po pierwsze bot znikły przez was ! W pewnym momencie na ich miejscach przerzutów stało 10 nobków i czekało na dropa . " Chińskie Boty " zwineły swój interes dlatego , że nie mogli przekazać swojego urobku na konta handlowe . Zmieniali 2 albo 3 razy miejsca przerzutów , ale nasi 'śledczy' wytropili ich :)

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie to by się przydało Miejsce na S5. Do tych co piszą ,że kupili jakieś pro itemy za niska Kwotę. Oczywiście :) podajcie SS z Nazwą Serwera, bo każdy potrafi się chwalić :P.

Edit : Myślisz ,że po co biją dalej Lvl.? 3 Miechy temu jeszcze widziałem Je z 55 Lvl. Na pustyni (Jakichś 20) jak dropily Ogony Węza + i to jest bardziej opłacalne niż teraz Małże.

Opublikowano

@UP Racja, tylko by Kradli :D. Nauczy się takich to w Realu 90% Forum pójdzie do Więzienia za Kradzież :D. Taki offtop Jak ktoś chce grać z Nami na S5 Zapraszam na GG : 10363458 .

Opublikowano

One zawsze były ale dostawały bany... Po prostu bany dostawali ciągle. Czasem było można zauważyć max 10lv botow, większych nie wbijali bo bany dostawali. Tym jakoś udało się przetrwać bez bana

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Niektórzy piszą : ' kiedy przerzuty? ',' gdzie wywalają drop?' itd. To jest za wcześnie . Trzeba ich śledzić , ale to nie jest takie łatwe.... Bot się teleportuje w dane miejsce albo idzie w linii prostej .

Opublikowano

UWAGA !!!!!!!!!!!!

Na stronie metin2.cc yang z kazdym dniem idzie w dol !!

Jeszcze z 2-3 dni temu jak sie pojawil ten temat, sprawdzalem stronke i yang kosztowalo 5~~ euro za 1kkk, dzis kiedy zauwazylem ze ludzie na wolaniu wypisuja "gm usun boty itp" coraz czesciej to z ciekawosci sprwdzilem cene za yang i wynosi ona juz 4 ~~ euro, czyli prawie 1 euro w dol :D!

Tylko czekac az cena bedzie 1-2 euro i znowu wroca smieszne ceny, co wydaje mi sie wporzadku, bo tak latwo ta glupia gra nie upadnie :D

Opublikowano

Jak dla mnie to boty to wy jak nie umiecie grac bo dobija mnie to ze za itemy place jak na Privach

Nie chodzi o to ze nie mam kasy ale znów będzie inflacja a jak macie 30 lvl czy coś to nie wiecie jak kupuje się itemki teraz jak coś chcesz kupić to płacisz w Kamolach najwidoczniej nie wiecie jak było kiedyś bez botów ale co poradzić .

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

@UP

Wszystko co powiedziałeś to jest prawda ale... takie kupowanie w kamolach to jest nie wygodne . Jak ja sellałem świetego + 8 10 luda 5 kryt 12 inta to musiałem przez allegro sprzedawać bo koleś się bał że oszukam i ja mu się nie dziwie. W dzisiejszych czasach gracze nie umieją zarobić wiec kradną.

Opublikowano

są plusy i minusy

dobrze bo marmurki będą tanie i małże co za tym idzie perły bo teraz są nawet po 600-800kk a za biała to 4 kamole!! marmur 120 dziki sługa (s16)

ale i też ceny skoczą ;/

Opublikowano

No to czekamy na pierwszą osobę która dopanie drop botów której pogratuluję a z drugiej strony zazdroszczę :D , A tak od siebie to powiem tak czepiacie się ludzi , że jak nie było botów to było tanio

all za yang kupywałeś tak to prawda , potem przyszły boty ceny sie zmieniły potem była pustka żadnego bota nie było lecz ceny o bardzo dużo nie spadły i musisz kupywać wszystko za kamole , a i tak oszukują

:) pozdro czekamy na drop i miejsce ch , oraz godzine

Dziękuje Pozdrawiam

Opublikowano

na s2 juz powoli opanowuja ch4.. :D Widziałem z 20 w m1 (Jinno) :D W m2 na szczescie jeszcze nie ma :D

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...