Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SURVIVAL+FB] TheMineCraft/Craftujemy [JOBS] [REAKTYWACJA] [150s] [POPULARNY]

SpixXxel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodajcie na listę użytkownika Podeszwa(Ja).

Pozdrawiam

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie na listę użytkownika Podeszwa(Ja).

Pozdrawiam

Naprawdę ostatni raz odpowiadam na takie coś,

whitelist jest automatyczna, jest ona tylko po to aby zebrać dane o graczu oraz zareklamować portal.

Opublikowano

serwer popadł w TOTALNĄ RUINE

a co sie do tego przyczyniło ?

1. zmiana mapki, nie wiem po co "było dużo hacków o_O

2. wykasowanie całkowicie kasy (ludzie przez to przestali grać)

3. nieogar adminów, zamiast pomagać ludzią oni pomiędzy sobą pisali pamiętam sytuacje "no to ja sie obrażam i ide, a serwer raze ze mną" i serwer padł na kilka min.

4. podpalenie...nie wiem kto to zrobił ale podpalił wioske i każdy jeden dom sie palił....

5. nie wiem czy to tylko u mnie tak było czy co...kupiłem działke, pierwszą na nowej mapce, ktoś mi poblokował drzwi, admini mi nie pomogli, ostatni raz byłem tydzień temu...i przedwczoraj weszłem (był pożar) i co dziwne....miałem zupełnie inny dom, z innego drewna 1 piętrowy, a co najdziwniejsze nie było mojej skrzyni w której było 40 diamentów...bardzo dziwne...

serwer na poczatku był zajebisty...teraz nie polecam go NIKOMU

graphic.png

Opublikowano

serwer popadł w TOTALNĄ RUINE

a co sie do tego przyczyniło ?

1. zmiana mapki, nie wiem po co "było dużo hacków o_O

2. wykasowanie całkowicie kasy (ludzie przez to przestali grać)

3. nieogar adminów, zamiast pomagać ludzią oni pomiędzy sobą pisali pamiętam sytuacje "no to ja sie obrażam i ide, a serwer raze ze mną" i serwer padł na kilka min.

4. podpalenie...nie wiem kto to zrobił ale podpalił wioske i każdy jeden dom sie palił....

5. nie wiem czy to tylko u mnie tak było czy co...kupiłem działke, pierwszą na nowej mapce, ktoś mi poblokował drzwi, admini mi nie pomogli, ostatni raz byłem tydzień temu...i przedwczoraj weszłem (był pożar) i co dziwne....miałem zupełnie inny dom, z innego drewna 1 piętrowy, a co najdziwniejsze nie było mojej skrzyni w której było 40 diamentów...bardzo dziwne...

serwer na poczatku był zajebisty...teraz nie polecam go NIKOMU

Twoja działka została usunięta z powodu braku aktualizacji daty lub estetyki budowli.

Opublikowano

Nick:TnesT

Ile grasz w minecrafta:od alpha

Dodasz do WL ??

Nie reklamujemy kanałów YT w sygnach

Opublikowano

Twoja działka została usunięta z powodu braku aktualizacji daty lub estetyki budowli.

najdziwniejsze jest to że nie wchodziłem raptem 3dni, dom był ładny, estetyczny, i nie został usunięty, on został zmieniony na zupełnie inny czego skutkiem było zniknięcie moich 40-stu diamentów

graphic.png

Opublikowano

najdziwniejsze jest to że nie wchodziłem raptem 3dni, dom był ładny, estetyczny, i nie został usunięty, on został zmieniony na zupełnie inny czego skutkiem było zniknięcie moich 40-stu diamentów

Musiało to być minimum 5 dni.

PS.Serwer jest nieczynny m/w do jutra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...