Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Exp Bot wersja light

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może odpal go ze zgodnością systemów ? Wgraj potrzebne pliki ,które są na pierwszej stronie

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

żeby nie kickało i nie wyłączało gry wystarczy automatyczne wstawanie, auto potowanie, zbieranie itemków i używanie skilli ustawić z poziomu metin2moda (/buff, /autopot i /pickup) i nie włączać tych opcji w expbocie, a jak ktoś nie chce, by zbierało zbroje, bronie dwuręczne i miecze wystarczy rozłożyc potki tak by były co drugi pasek w eq (wtedy zbiera tylko itemy, które zajmują jedno pole - np. medale, dzwony, marmury poli, kawalki klejnotu, zeby orka itp)

3152a6x.jpg

Opublikowano

Ludzie . ja robie tak jak trzeba a i tak nie odpala mam windowsa 7 . Jak klikam na bota to wyskakuje mi blad "Windows nie może uzyskac dostępu do określonego urządzenia ścieszki lub pliku. Możesz nie miec pewnych uprawnień, aby uzyskac dostęp do elementu" .... wtf ? help .. !! :/

Usun Bota , potem zdeaktywuj antywira i zainstaluj jeszcze raz . Jak bedzie wlaczony Antywirus to nie bedzie dzialal . Injector jest wykrywany jako wirus .
Opublikowano

co zrobic zeby okno bota sie pokazywalo?

normalnie wlaczam injectora jako admin potem to sami metina niby wszystko ok ale metin jest tylko z kamerem czyli normalnie a okno bota sie nie pokazuje?

windows 7 x64

Opublikowano

żeby nie kickało i nie wyłączało gry wystarczy automatyczne wstawanie, auto potowanie, zbieranie itemków i używanie skilli ustawić z poziomu metin2moda (/buff, /autopot i /pickup) i nie włączać tych opcji w expbocie, a jak ktoś nie chce, by zbierało zbroje, bronie dwuręczne i miecze wystarczy rozłożyc potki tak by były co drugi pasek w eq (wtedy zbiera tylko itemy, które zajmują jedno pole - np. medale, dzwony, marmury poli, kawalki klejnotu, zeby orka itp)

3152a6x.jpg

Tylko jeżeli nie zbierze zbroi to będzie na czacie twój ekwipunek jest pełny ;]

Opublikowano

Co zrobić kiedy po jakimś czasie expienia na bocie pokazuje mi się błąd c++ runetime ( czy coś w tym stylu )??? proszę o szybką odp.

35443.png

35672.jpg

33266.png

31349.png

Opublikowano

Mam problem, ponieważ wyskakuje mi taki błąd liczę na pomoc.

Pozdrawiam.

Problem w zdjęciu na załączniku.!

wystarczy kliknąć kontynyuj i sie powinno uruchomić,lecz i tak chyba ni działa na ta chwile ExpBot Kamera.

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Darmowy?

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Prawie przed każdym eventem, wgrywają jakiegoś patcha,

boty przestają działać po tygodniu, zaktualizowaniu znowu działają ale już po evencie i oto im chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...