Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Exp Bot wersja light

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemma, mam taki problem, włączam tego bota wszystko chodzi jak nalezy ale po kilku minutach wylgowuje mi się. co zrobić zeby np. działał 2h bez wylogowania?

Opublikowano

siemma, mam taki problem, włączam tego bota wszystko chodzi jak nalezy ale po kilku minutach wylgowuje mi się. co zrobić zeby np. działał 2h bez wylogowania?

peleryny pewnie używasz, nie używaj lub daj wiecej czasu

Opublikowano

Kamer jesli mozesz poraw czas skili na trzycyfrowy i dodaj wallhacka wielu osobom sie to napewno przyda i jeszcze super by bylo jakby zrobic opcje zeby zsiadal z konia wlaczal skila i wsiadal

Opublikowano
Loga Cie ? Czy jest napisane na czacie coś ?. Jak cie loga to wgraj autologin .

NO WGRAŁĘM ale jak zrobić żeby działał przy włączeniu exp bot?

takto to odpalałem przez hackshfield i fb .

Opublikowano

Zrob ktos reuploada hosta, lub wrzucie gdzies exp bota i dajcie link, bo przy sciaganiu samo sie anuluje !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I jeszcze jedno sciagnalem Multihacka od kamera ( tak exp odrazu jest) odpalam i po chwili wyskakuje detect game hack(jakos tak) dodam, ze metin2 zablokowany przez sposob miska~ i kamermod wgrany....

Opublikowano

kurde znowu jest problem po ustawieniu na dzikusach po 10min lognie dobra mam autologin ale lipa trzeba wylaczyc all opcje bo nie zaloguje tzn zostaniesz połączony z serwerem. jestes polaczony i wraca do wyboru serwa i tak caly czas dopuki nie wylacze all opcji w bocie da sie to naprawic?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

kurde znowu jest problem po ustawieniu na dzikusach po 10min lognie dobra mam autologin ale lipa trzeba wylaczyc all opcje bo nie zaloguje tzn zostaniesz połączony z serwerem. jestes polaczony i wraca do wyboru serwa i tak caly czas dopuki nie wylacze all opcji w bocie da sie to naprawic?

to przez opcje wstawania. używaj jej w modzie.

Opublikowano

Co możecie polecić na PickUp'a i AutoPotion'a ? Obydwie te opcje nie działają. KamerMod odpada, bo po relogu AutoPot się nie włącza.

Mam zainstalowane te Frameworki (?) itp.

Windows 7 64bit

Opublikowano

Ludzie . ja robie tak jak trzeba a i tak nie odpala mam windowsa 7 . Jak klikam na bota to wyskakuje mi blad "Windows nie może uzyskac dostępu do określonego urządzenia ścieszki lub pliku. Możesz nie miec pewnych uprawnień, aby uzyskac dostęp do elementu" .... wtf ? help .. !! :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...