Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Exp Bot wersja light

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czlowieku mnie nic nie wywala wezcie sobie zainstalujcie net framework 4.0 i ten dodatek co dodal kamer i all pieknie dziala a jak wywali to mam te autologowanie tez od kamera tylko przydala by sie funkcja ustawienia zeby pocil np przy iluś tam % np chce sobie ustawic na 65% i poci przy tylu a nie jak mi mob zdejmie 1hp i od razu pota łyka bo strasznie duzo potow leci i szybko sie kacza !

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Nowicjusz
Opublikowano

Jest taka mała sprawa , mianowicie gram sura wp i chciałbym dać czarowane na więcej niż 99 sekund , ale jest ograniczenie własnie do 99 sekund , może jakaś aktualizacja ? z góry dzieki.

dlachojraka.png

Uga , buga

Hehe , głupi pies ..

Opublikowano

Przyszło Ci coś na emaila ? Jeżeli tak to to GM lub jakiś kabel gracz . Jeżeli nie to zostałeś zablokowany przez system HS_A .:>

Opublikowano

na emaila przyszlo mi ze uzywalem niedozwolonego oprogramowania jak sie od tego odwołać jak im to wytłumaczyć że miałem pelerynki??? a tak na serio nie miałem:D tylko uzywałem w hacku opcji mobber hack

cWd6aQ==.png

Nowicjusz
Opublikowano

Odnośnie @up. Czy inne konta zostaną zbanowane z tego email ? Bo mi na przykład zbanowano Szamanke na której FB miałem ale nic na email a żadne konto nie zostało zbanowane ..

dlachojraka.png

Uga , buga

Hehe , głupi pies ..

Opublikowano

Witam.

Mam framework wersje 4.0 i mnie wywala co chwilę;/ pojawia mi sie jakieśokienko. 5 minut expi a potem wywala czy ma ktoś podobny problem lub czy ktoś mógłby mi pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...