Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Cheat'owanie Na Ems I Gms

0nly0u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da sie ale potem wyświetli ci sie żebyś dodał mesage.

Prubuje hakować, botować oraz spamować lecz

MI SIĘ TO NIEUDAJE!!!!!!!!!!!!
  • Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiesz wg. mnie takie tematy powinny być na wierzchu żeby osoby które dopiero się uczą jak to się robi miały przykłady, ja nie dawno sam uczyłem się tego właśnie ze starych tematów ale kombinowałem sam jak robić żeby zrobić. ale to nie ode mnie zależy to już wola moderatorów co z tym zrobią

Opublikowano

Podobnie sie robi Koc Summony. Mam pytanie. Czy wystarczy zamienic Skill.wz i działa ? Bo ja tak zrobiłem już kilka razy i nic nie działa ... :/

Opublikowano

@up jest tylko na latające moby , czytać nie umiesz.A podpowiem ci jak się to nazywa bo ci to wieki zajmie , to jest svac.

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Mam pytanie co do svac.

Jest napisane żeby nie nadpisywać starego pliku tylko zapisać gdzie indziej.

Zapisałem Map.wz (zmieniony) w Moich dokumentach i teraz mam z Moich dokumentów przenieść do folderu mapla uprzednio usuwając stary Map.wz?

@edit

Nie ważne znalazłem odpowiedź w innym temacie

Opublikowano

To jest vac

svac działa tylko na latające i pływające potwory a dem vac jest tylko dla slash blast

Linka nie dostaniesz bo sam musisz to zrobić. Jak je zrobić masz opisane w pierwszym poście.

Opublikowano

Ej mam do was prosbe kto potrafi zrobic ten plik skils.wz bo umnie program do tego nei dziala a chcail bym do tego skila dla warriora jak by ktos chcail mi pomoc to prosze napisac ja podam swoje nr gg i sie jakos dogadamy thx

Opublikowano
Czy ktoś ma działający god mode na GMS? z góry dzięki ;)

nie mozesz sobie zrobic sam ?

poszukaj id mobka na ktorych aktualnie expisz, wlacz HaRepackera otwoz mob.wz , odnajdz id swojego mobka 2x click LPM i poszukaj jego accuracy i zmniejsz do 1 i masz miss god mode :Dzrob kopie pliku mob.wz

Opublikowano

W jednym temacie który był ktoś pisał, że szybko można dostać za to A/B i nie poleca tego sposobu ;)

P.S. Jestem dziewczyną!!

SweetKakashi.png

Opublikowano
W jednym temacie który był ktoś pisał, że szybko można dostać za to A/B i nie poleca tego sposobu ;)

P.S. Jestem dziewczyną!!

ja tego uzywam i nic mnie nie boli

P.S. spoko skojazylem z banderasem :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

potrzebuje auto potera na ems... Ibot coś mi nie działa, tzn poter w nim nie wiem o co chodzi :( są jakieś inne potery na ems??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...