Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Cheat'owanie Na Ems I Gms

0nly0u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi na gMs tez nic nie dziala pewnie cos zle robie.

Wszyscy Tacy Genialni ale zeby wytlumaczyc komus mniej kumatemu to nikt. :/

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sVac na eMS co bije 3/4 mapy, będzie działać na Soul Masterze (Slash Blast jest u niego)? Chyba SB ma inne ID czy coś tam na Warrior - Soul. :A

Opublikowano

kurcze ludzie ile wy macie lat ze tego nie kumacie .... pierdziele róbcie tak jak robi to 0nly0u a poradniku (nie wiem czy to jego czy leech) ale zróbcie to raz, nie wyszło rób kolejny raz ... aż do skutku , myślicie ze ktoś żeby to zrobić nie próbował tylko od razu dostał natchnienia i samo wyszło ...

Opublikowano

niechce ci nic mowic kurwa ale na gMs nie widze tu zabardzo poradnika tylko do trainera jest ktory jest keylogerem ale huj ztym

Opublikowano

wiesz keylogger to masz w domu i zapisuje ci logi na obiad ...

jaki Ty byś chciał poradnik na GMS ? jak zagrać ?? jeśli chodzi ci o jakieś god mode zrobionego w PE to sam po kombinuj a nie czekasz na gotowce , albo leeche... weź pokombinuj poszukaj starych tematów, założę się za na 100% będzie Ci działać(ale dostaniesz bana po wyjściu) , zrobiłem miss god mode jak chcesz to mogę Ci dać z edytowane mob.wz na jakiego zechcesz moba, daj mi jego ID i dostaniesz specjalnie dla Ciebie zrobię

Opublikowano
A gdzie skan ?
scan do czegoś co było na forum a 0nly0u tylko to z kleił w całość i zdaje mi się ze on niczego nie "podczepił" xD
Opublikowano

Yo

Który z tych hacków będzie najlepszy dla assasina ?? Bo chciałbym tak jak miał xentar :P god mode + vac (Że jak podskocze moby sie wacują w tym miejscu a ja odchodzę i spokojnie bije) Jest takie coś czy może jakiś inny lepszy hak ??

Opublikowano

heh wiem takie rzeczy poco leechowac :P

Opublikowano

Mam taki sam problem jak sujka123 potem mi sie okno wyłącza i niec nie da sie zrobić :P Nie wyskakuje mi to okienko z botem :P Pobierałem jeszcze raz ale nic :P Co zrobić >?< prosze o odp

Opublikowano

tak nazywa się Vac, poszukaj w necie na bank znajdziesz jeśli umiesz szukać ...

Opublikowano

Prosze o pomoc. Trainery na gms mi niedzialaja wlaczam wszystko tak jak jest napisane i sie wlacza normalnie tylko nic sie niedzieje jak zaznacze.

Opublikowano
Prosze o pomoc. Trainery na gms mi niedzialaja wlaczam wszystko tak jak jest napisane i sie wlacza normalnie tylko nic sie niedzieje jak zaznacze.

Z tego co wcześniej czytałem to próbowałeś używać dwóch naraz , spróbuj tylko z jednym może zadziała.

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

Proszę o przesłanie mi na gg zmieniony dem vack ja mam 52 lewel (ems) i 18 lewel splasha.

Robiłem wszystko aby zrobić tego hacka.

Prubuje hakować, botować oraz spamować lecz

MI SIĘ TO NIEUDAJE!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

próbował ktoś połączyć dem vaca z no delay shlast blast ? ^^ zadziała ? czy a/b

I jak zdobić żeby przeciwnik nie widział ze atakujemy ;p

i jeszcze co zrobić żeby nie było dc jak stoję przy potworku thx za pomoc :Pp

Opublikowano
może mi ktoś powiedzieć dlaczego w rbocie wyskakuje mi coś takiego

ja też to miałem na początku lecz później sie kapłem że to co robie to że włanczam automatyczny czat.

nie klikaj na START AUTO CZATING

Prubuje hakować, botować oraz spamować lecz

MI SIĘ TO NIEUDAJE!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...