Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Cheat'owanie Na Ems I Gms

0nly0u

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorry za maly offtop ale co do hackowania na gms nie oplaca sei bo panuje plaga remote hack i PE co za tym idzie ludzie traca konta itemy etc. Bardziej oplacalne jestm ems jednakze to i tam dojdzie.

Opublikowano

@Hardok

Troche za DUZO wymagasz, może jescze hack na Admina Maple co?

Można robic to tylko przez PE, ale i tak za to ban poleci zaraz -.- 100lvl w 2 minuty bez przesady -.-

Opublikowano

Piszecie Tu O czyms czego nie czaje chcialbym pohaczyc na gMS sprawdzalem trainery i nie dzialaja moglby mi ktos wytlumaczyc co mam zrobic by sobie pograc na Haxach ???

Opublikowano
@Hardok

Troche za DUZO wymagasz, może jescze hack na Admina Maple co?

Można robic to tylko przez PE, ale i tak za to ban poleci zaraz -.- 100lvl w 2 minuty bez przesady -.-

dobra ale jak to zrobić??

Opublikowano

A mi wyskakuje taki błąd :

HaRepacker.exe - Błąd aplikacji

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xC0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.

I nie wiem co mam z tym zrobić. Próbuję otworzyć Hepakera i mi TO wyskakuje :/

@@ Edit

Oki już wiem wystarczy zainstalować netframework 3.5 :D

Opublikowano

Sciagnolem 2 Trainery z tego tematu a Teraz Kurwa Nie Moge Sie Zalogowac Na Konto Bo Ktos Mi Zmienil PIN Kurwa

A Jak Chce Sie Zalogowac na Stronie NExon'a wyskakuje Mi taki Blad post-1392-1248180990_thumb.jpg

Jak By Ktos Wiedzial Jak Moglbym Sie Dowiedziec Email Na Jakim Zarejestrowalem Konto Bylo By Super

Opublikowano

no to mam pytanie apropo hakow!!

ma ktos jakies haki dla dita ??

uzywam svaca ale no-delay nie chce mi zrobic skilli dla dita znaczy sie robi ale mam d/c zaraz po uzyciu skilla

pomocy !!prosze!!

Opublikowano

może mi ktoś powiedziec dlaczego inni gracze uzywajacy jakiegos hacku poprostu przychodza nawet nie widac ze atakuja i zabijaja wszystkie moby. czy jest to dem vac? bo sciągnołem go wczoraj i działa , ale musze je atakowac caly czas. nie da sie usatwic jakoś dmg lub szybkosci ataku??

z góry dzieki

Opublikowano

elos mam pytanie czy jak wpisze 0 w miejscu DELAY, to bede mial nodelay, czyli attack ile chce? xD

i czy dziala to tylko przy auto attack? czy jak chce sobie poexpic z nd to musze auto attack wlaczac?

Opublikowano

@matiaszek

Jeśli widzisz że ktoś zabija moby bez uderzeń to nadal jest to nd+dem tyle, że swojego no-delay hacka mógł zrobić poprzez inną akcje np "sit" etc dlatego Ty nie widzisz, że w ogóle atakuje i zadaje mobą dmg x). W skrocie masz innego nd niż on.

Opublikowano
@matiaszek

Jeśli widzisz że ktoś zabija moby bez uderzeń to nadal jest to nd+dem tyle, że swojego no-delay hacka mógł zrobić poprzez inną akcje np "sit" etc dlatego Ty nie widzisz, że w ogóle atakuje i zadaje mobą dmg x). W skrocie masz innego nd niż on.

to jak moge zabijac moby tak szybko??

jeżeli wiesz jak to pls odpisz i opisz.

z góry dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...