Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini recenzja.Przedsmak czytelnej krytyki

bartek519

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poczatek - jestem na forum od 2k8, wiec troche widzialem ...

Cale hejtowanie zaczelo sie od uzytkownika Owned! (przynajmniej ja tak sadze) . Za jego sladami poszli uzytkownicy miedzy innymi tacy jak Mateq ,pozniej Yahiko...

Za tymi Panami poszlo pol forum, teraz jest jak jest i tego nie zmieni jedna osoba ...

Kokosz coraz rzadziej odwiedza forum, wiec widac w jakim kierunku to schodzi.

Co do demokracji to sa naprawde duze postepy, ale to i tak za malo . Malym przykladem moze byc dzial Diablo III, zero glosowan , kompletnie nic ale przeciez administracja w ta gre bedzie grala i trzeba dodac ! (Rumble fighter albo jakos tak) .

Tyle, cya

BTW Autorze jesli chcesz wiecej , polecam wejsc w google i wpisac "mpcleaks" . Pierwsze wyswietlane i wiesz calkiem sporo : )

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ AdamS12 - matzar ten flame war wywołał.

Nie będę się krył. Jestem Just4Fun z mpgh.

Muszę przyznać, że prowadzimy naprawdę ciekawy temat, gdzie widać ewidentnie przekrój całego mpc: hater'zy, dość raptowni moderatorzy, ale i użytkownicy kulturalni (ci, z niechęcią muszę powiedzieć, są w mniejszości) którzy sporo wnoszą do, niech już mu będzie, artykułu bartka.

Macie ode mnie jeden duży minus: dużo pozajmowanych nicków xD Musiałem kombinować ;)

Tak naprawdę nie przepadamy za sobą, i na pewno gdyby jedno z for się rypło drugie miałoby z tego niezły zaciesz. Ale cieszy mnie fakt, że są tu ludzie na poziomie.

Użytkowników macie w tym momencie ponad 300 tysięcy. Dam głowę, że 1/4 jest fikcyjna i służy za multikonto, ale mniejsza z tym. Zatrważająca większość to, nie ma co ukrywać: dzieci. Albo młodzież zachowująca się jak dzieci.

Nie twierdzę, że u nas też nie ma dzieci, które by nie flame'owały ale u nas są skutecznie hamowane przez administrację i moderację. Tutaj w niektórych wypadkach należałoby hamować moderację...

Na to nie ma innego lekarstwa jak przeprowadzenie rekrutacji przez skype lub inny komunikator umożliwiający stwierdzenie jeśli nie inteligencji to przynajmniej mutacji.

Pochwalam próg postów co do pewnych działów, ale jeśli dziecko chce to zflooduje jakiś mało popularny dział i będzie miało to 250 postów. To jest żadne ograniczenie. Ale nie mam pomysłu na działające :P

Opublikowano

On kurwa nie hejtował to po 1.

A po 2 to kurwa on kurwa kurwa kurwa eee kurwa normalnie kurwa odpowiadał kurwa!

Jesteś tu od 2k9 ale jesteś cipka i nie dotrwałeś?

Innym razem.

Opublikowano

A po 2 to kurwa on kurwa kurwa kurwa eee kurwa normalnie kurwa odpowiadał kurwa!

Bogusuaf, szczerze mi Cię szkoda. Ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zmądrzejesz.

Opublikowano

Nie mam pojecia do kogo to bylo o.O

Opublikowano

Bo tutaj wszyscy się co wypowiadają od "2k9", to chuja wiedzą.

Na początku zrodził się debilizm, w metinie. Debilizm ten zaczął się rozmnażać na całe forum, a wy nawet nie znacie dobrze, co znaczy hater.

http://translate.google.pl/?q=hater&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&sa=N&tab=wT#en|pl|hater

Własnie dlatego wzięła się ta całą nienawiść do metina i debili.

I do tego jakiś rok temu rozmawiało się na normalniejsze tematy, i nie było majnkrafta, w którym też zrodziła się duża część debilizmu.

Radziłbym spojrzeć tutaj

http://www.mpcforum.pl/forum/2-pogaduszki/page__prune_day__100__sort_by__Z-A__sort_key__last_post__topicfilter__all__st__17640 

, zobaczyć czy są jakieś takie durne problemy o życiu, 'motorach rieju', i innych błahostkach.

Innym razem.

Opublikowano

No dobra fajnie...

Sam założyłem podobny temat, ale został usunięty - nie ważne. Pomijając ta sprawę krytykować każdy może , ale takie problemy które przedstawiłeś ma 87% for w sieci. Bezsensu... Moderacja ma więcej praw niż normalni userzy przykry fakt, ale nie mogą tej wolności nadużywać. Nawet czasami sam admin zwróci uwagę modowi co się rzadko zdarza. Samo forum ma też te i dobre strony i stało się ostoją dla komputerowych maniaków gier komputerowych, a nie miejscem do ściągania tylko hacków i botów.

Opublikowano

Powiem tak. Każde forum ma jakiś potencjał, szacunek i coś wyjątkowego. Każde ma prawo się wybić. Ale kurwa, z mpc to przesada.

Jestem tu od 2009r. Dla świeższych polecam przeczytać mpcleaks. Ja osobiście wolę zrobić swoje forum na MyBB i mieć spokój od jakich kolwiek licencji. Sam być w jego teamie, by wszystko było jasne. Co się stało z mpcforum przez 2007-20xx to masakra...

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Nie myl angielskiego z Polskim bo Ci to źle wychodzi chłopcze. Warnujemy, banujemy według regulaminu, mamy takie prawa. Ajj, ale wad MPGH już się tutaj nie wypisało? Ojj, zapomniałeś chyba, a tak poza tym na tym waszym syfiastym forum co chwile wyskakują błędy, i forum pada z tego względu, że macie nielegalną licencje na forum. Co do użytkowników są tacy jacy są, niektórzy po prostu albo jeszcze nie dorośli, lub mają problemy z pisownią, albo jeszcze nie zamierzają się jej uczyć. Nie zmienimy tego, e?

idź tam skąd wróciłeś, elo.

Forum jest jak najbardziej legalne. To, że licencja wygasła (była kupiona) pozbawia mpgh tylko supportu ze strony IPB, nic poza tym.

Opublikowano

Powiem tak. Każde forum ma jakiś potencjał, szacunek i coś wyjątkowego. Każde ma prawo się wybić. Ale kurwa, z mpc to przesada.

Jestem tu od 2009r. Dla świeższych polecam przeczytać mpcleaks. Ja osobiście wolę zrobić swoje forum na MyBB i mieć spokój od jakich kolwiek licencji. Sam być w jego teamie, by wszystko było jasne. Co się stało z mpcforum przez 2007-20xx to masakra...

No niestety to prawda ja jestem tu od 2007(rejestracja 2008) Wtedy jeszcze było w miarę spokojnie ale teraz to sie pogorszył trochę z kulturą u nie których, no niestety nie zmienimy ze ktoś jest taki czy owaki i tak to zostanie może kiedyś dorosną.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Powiem tyle poczytałem te posty "Bartka" i stwierdzam, że ten temat to zwykła reklama, ponieważ w każdym poście mówi, że tamto forum lepsze, a gazetke jakąś zakładasz, a pewnie gówno się znasz.

Opublikowano

Bartek ,mówisz ,że warny rozdają jak chcą ? Jak się nie czyta regulaminu , odrazu zjeżdża i trolluje to się dostaje.

Forum zwykła reklama, idę potrollować.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Po 1. Tutaj administracja nie warnuje, i jest limit 5% - 1 warn ponieważ administracja ma w chuj środki i nawet na tych dzieciach z metina w pizdu zarabiają.

Na szanującym się (na prawdę) limit jest 20-33%.

Innym razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...