Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini recenzja.Przedsmak czytelnej krytyki

bartek519

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostaliśmy poproszeni o porównanie dwóch największych polskich forów o tematyce "Hax and Cheats" tj.: MPGH Forum oraz MPC. Tak więc razem z innymi redaktorami wzięliśmy się do roboty. Przedstawię Wam małe zagadnienia które zostaną poruszane w jednym z wydań naszej gazetki.

USUNIĘTE

Drugim minusem jest brak działu PROPOZYCJE bądź SUGESTIE.Dowiedziałem się że jest ale od 250 postów(?!?)...-no comment.U Konkurencji może każdy dać swoje propozycje od czasu zarejestrowania się.

Trzecim oraz chyba największym minusem jest zespół moderacji oraz administracji.Moderatorzy to potocznie zwani KIDY którzy z moderacją mają tyle wspólnego co Max Payne 3 z niskim budżetem (gra warta 1kk$).Banują i warnują za wszystko co się da.Jest to nie na miejscu ale jak wolicie mieć taki zespół to wasza sprawa.

Owszem macie dużo userów co jest plusem ale większość to dzieci którzy nie potrafią sklecić dobrze zdania...Więc to jest także minus.

Konkurencja MPGH posiada znacznie mniej użytkowników ale za to panuje tam miła oraz kameralna atmosfera.

Wypowiedzcie się co sądzicie o tym malutkim artykuliku.Więcej już przeczytacie w naszej gazecie której tytułu na chwilę obecną nie podam.Proszę nie zamykać tematu ponieważ jak będzie się zbliżało owe wydanie napiszę o tym w tym temacie.

Pozdrawiam,xxx.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To teraz ja coś powiem o tym gównianym forum

1. Nie licencjonowany ipb

2. Ładuję się z 5 min

3. Chujowy styl

4. Chujowe logo

5.Strona nie dopasowana do wymiarów monitorów format chuj wie jaki

6. MPCForum a pierwsze co idzie na widok to portal

7. Forum nie działa już ktoś się wpierdolił wam do bazy

MPGH forum jedno z największych w polsce hahahhahaha myślałem że mpcforum i epvp.pl są największe w polsce .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Po pierwsze jakie Wam? Kolega/koleżanka chyba czytać nie potrafi.

Po drugie sprawdziliśmy licencję IPB konkurencyjnego forum i jest ono licencjonowane.

Po trzecie jesteś jednym z przykładów na chamstwo użytkowników na tym forum.Mam nadzieję że nick nie ma praw autorskich ani zakazu kopiowania? Niektóre wypowiedzi zostaną także przytoczone do artykułu.

Pozdrawiam,xxx.

Opublikowano

A i jeszcze coś

Kidy nie mogą banować ani warnować

A i co mają kurwa użytkownicy do forum ?

"Trzecien" i ty robisz jakiś artykuł ?

Down@ Radzę wykasować radio ze strony inaczej sprawa zostanie zgłoszona do ZAIKS

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Każdy ma prawo zrobić literówkę.Nie wiem na razie nie oceniam szczególnie,poczekam na wyniki kolegów i połączymy to po czym obsmarujemy oba fora w naszej gazecie.Myślę że będziecie nie miło zaskoczeni,albo miło. Widzę że tutaj nie można liczyć nawet na odrobinę szacunku.

Opublikowano

Co do tej wypowiedzi Bartka to tak.

Nigdy nie byłem na tym forum lecz zarejestruję się żeby porównać bo z tego co widzę to prawie wszyscy użytkownicy mpcforum spamią , "oceniają książkę po okładce " i nie są wyrozumiali , lecz znajdą się fajni i mili użytkownicy .

Co do mpgh to kolega @2x up się myli gdyż mpcforum to forum o grach a raczej o wszystkim praktycznie a mpgh z tego co widzę to forum o konsolach !

@2x up Nie wiem czemu od razu się czepiłeś , napisał post a jeżeli on ci się nie podoba to nie musisz go od razu hejtować i krytykować bo na forum powinna być miła atmosfera a właśnie tacy jak ty ją psują

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Wydaje mi się że tłumaczenia są specjalnie zrobione.Jak tak patrze to wszyscy piszą odświeRZać. Oryginalne,nie powiem.A tutaj widzę Hejtujecie każdego nowego usera? To jakaś próba do przejścia czy jak? Z przyjemnością się dowiem coś o tym

Opublikowano

Po prostu krytykujesz innych, a sam popełniasz takie błędy, więc trochę wyrozumiałości dla tych, którzy popełniają błędy, bo nie każdy wie, że "Świeżak" przez "ż" :P

Opublikowano

Ino forum nie jest licencjonowane, albo stopka została naruszona, gdyż po dodaniu licencji, w nie nullowanym forum

Dodaje się:

Licensed To: xxxxx

Może mają licencje na zaiks, młotki?

I po 3 styl może gorszy, a wykonany własnoręcznie, a nie gotowce, tak jak tutaj. Sam umiem robić lepsze, ale po 3.1.4

I tak marna kopia mpgh net. Własnej nazwy nie umiecie wymyślić (chociaż mpc to też kopia :))

Jest wiele lepszych for, na których panuje dobra atmosfera, ale przez takiego giganta jak epvp de czy mpc wybić się nie można, a są imo lepsze.

I styl ma więcej niż 1024 px szerokości, na mojej rozdziałce się rozjeżdza na boki

Innym razem.

Opublikowano

Proszę o wskazanie błędu ortograficznego w mojej wypowiedzi tutaj.

Forum jest licencjonowane ponieważ zostało sprawdzone.Bo krótkiej rozmowie z administratorem tamtego forum dowiedziałem się że pozwolenie na radio jest.

Tam nikt przynajmniej nie pisze że jestem ciulem bądź debilem.Nie spotkałem się tam z żadnym przejawem agresji mimo że Mam tam ponad 4 konta.

Opublikowano
There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here

Podoba mi sie to forum.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

MPC jest dość rozbudowane, więc jest więcej użytkowników i w tym hejterów i trollów, twoje MPGH jest małe i posiada mniej użytkowników, w tym mniej trolli i hejterów. Okres Kida jest po to, aby zobaczyć czy dana osoba się sprawdzi, jeśli nie to odpada. Ograniczenie związane z postami, jest po to, aby na multikontach nikt nie robił spamu. Co do gazetki możesz sobie pisać.

Opublikowano

Az sie zarejestrowalem, bo nie moglem sie oprzec by dodac tutaj swoje 3 grosze a passow do mojego oryginalnego konta "firstborne" zapomnialem :D.

Hm. Wazniak z nieprzygotowanym gulaszem w sygnaturze - czepiasz sie licencji, ze jej nie ma, a kto niby przed przejsciem na 3.2.1 siedzial na nielicencjonowanym IPB? Oczywiscie szanowne MPC. Ale jestes zbyt "swiezy" by to pamietac.

Dzieci tutaj byly, sa i beda. Niestety takie fatum tego forum. Uzytkownicy zadajacy normalne, cywilizowane pytanie sa bezpodstawnie ponizani i wyzywani. To jakiegos rodzaju misja?

Piszecie o wygladzie, a wlasnie MPGH mialo doslownie wszystko robione od 0, zadne gotowce. Nawet tlumaczenie bylo robione wlasnorecznie, stad tez znajduja sie gdzie nie gdzie jakies kruczki, ktore przeciez mozna od razu i bez problemu zalatac.

Fakt faktem, posiadacie wieksza ilosc materialow i informacji i tutaj macie plus, ale czesto sa to kopie z innych for a prace wlasnoreczne uzytkownikow sa jak juz wyzej wspomnialem wyszydzane.

Dostalem tutaj kiedys Moda WR za zaslugi i ogolna postawe poprawnego uzytkownika i co dalej? Hahah. Dzieciarnia zaczela mi pluc w komentarzach, jaki to ja jestem, ze za co do ciula dostalem tego Moda, powstawaly obrazliwe nicki, ktore byly powiazane z moim ale coz, resztki mojego czlowieczenstwa pozwoliwy mi zignorowac krzykaczy. Takze atmosfery - milej i ulozonej tez u was brakuje, ale moze to przez to, ze forum jest tak duze, no ale macie tez tych Modow, Adminow, ale jesli oni nad tym nie zapanuja to kto?

Opublikowano

Forum to miesjce, gdzie się pomaga i dla mnie bez różnicy, czy 11 latek pyta jak odpalic grę, czy 18 latek jak napisac cheata. Od tego jesteśmy na forum - od pomagania.

Co do warnowania i banowania. Pomyśl, co by było bez globali i moderatorów. Nic, kupa, gówno i inne synonimy tych wyrazów. Potarafisz lepiej? Aplikacje otwarte.

Sugestie od 250 postów. Czyli ludzie którzy są na forum jakieś 2 tyg, bo wbicie tych postów żadna filozofia, odzwierciedla to chęc rozwoju i pomocy.

to tyle, idę na Sc2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...