Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] SSGames-SRO

grajek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa wam server ?? bo u mnie jest jakby inspa, a strona w ogóle się nie włącza ...

@UP

U mnie też , pewnie coś robi GM ( podkreślam pewnie )

d(

-.-)b Grube Jointy 2 d(-.-)b

18706.png

Opublikowano

Moze wreszcie lagi fixną, choc watpie w to bardzo...

@UP

Zgadzam się z Tobą , Stronka juz działa

d(

18706.png

Opublikowano
we can no longer keep the game running. So the server will be transferred to other purposes

after 10 days

No to pograne :D, nova glavia pojdzie sie yebac :D

Mogli by zrobic 2 taki server bo fajny byl max exp max sp max silkow, niby mogl sie szybko znudzic ale fajnie bylo tak pobiegac w full avatarach z najlepsza bronia i max buffami, gdyby tylko nie te lagi tak na dobra sprawe to mieli za malo pieniedzy bok azdy dostawal 1kk silkow na start to z czego oni pieniadze robili? z setow za 150$? gdzie moze kupilo je z 4-6 osob na server? Nie pomysleli, pozatym maja juz w dupie bo nie mogli ogarnac lagow irp zamiast to zrobic woleli organizowac glupie eventy gdzie i tak nic sie nie zabilo bo lag byly masakrczyne

sharingan1s.png
Opublikowano

Heh serwer juz off... ^^ poza tym jakis nowy bug wyszedl...Uzylem reversa zeby mnie cofnelo tam skad sie teleportowalem i juz wiecej chyba na ta postac nie wbije... a szkoda bo full nova -.-

Opublikowano

NIE NO TO SAMO MIAEM .. i mam to tlyko bug a jesli chodzi o to co pisaes to zgadzam sie nie wbijesz bo teraz za gre trzeba bedzie pacic -.- gm wprowadza cene pay to play i pozdro .. 5 $ miesiecznie czy jakos szkoda bo server fajny i miaem najlepsza polska guildie GangOLSENA .. pozdrawiam wszystkich graczy i soorry za bledy ale glodny jestem ..

Dobra dziala juz ..

Opublikowano

HAHAHA KURWA NA FORUM PISZE ZEBY GRAC TRZEBA PLACIC CZYLI P2P (pay2play)

5$ za konto

UP

nie za konto lecz za miesiąc

d(

18706.png

Opublikowano

Podobno mają to wprowadzić za 3 dni. Jak dla mnie wielki nie wypał, mało kto zapłaci za taki server który po tygodniu i tak się znudzi.

mylove.gif

Opublikowano

Crap gdyby to bylo 5$ forever to nie ma problemu, ale 150$ to przesada i to gruba policzmy :

Server postoi jeszcze okolo roku dajmy na to 1,5 roku, daje to nam 18 miechow x 5$ = 90$= 270 zl+

150$= 450+

:D kalkulacja prosta

sharingan1s.png
Opublikowano

gdy klikam launch w loaderze to wyskakuje blad "an unsupported locale was detected" co zrobic?

a jak odpalam bez loadera to nic sie nie dzieje, tzn wciskam start i caly czas okno jest tylko sie x trap laduje

signature2.png

serwer: Dead Ravine (klikajcie w banner :D)

nick: Canalos

gildia: GangBang (polska)

lvl: rosnie

zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...