Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] SSGames-SRO

grajek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie grajcie na tym :

The prize of donations:

$50.00 = 9 degree full sun set +15

$100.00 = 10 degree full sun set +15

$150.00 = 11 degree full nova set +15

Napewno znajada sie glupi ktorzy to kupia wiec pvp macie z glowy :D

sharingan1s.png
Opublikowano

Zalezy co z alchemia jesli jest podwyzszona to mozna sie pobawic, najpierw to trzeba wejsc na server i sprawdzic co w trawie piszczy

Niech ktos napisze cos konkretnej o tym servie (jesli gral)

sharingan1s.png
Opublikowano

ludzi pełno, w kazdym miescie, kazdy biega w avatarach, kazdy bawi sie alchemią a na pewno rate alchemi wyzsze bo kazdy zapierdala w +5 broniach, kazdy mam na mysli 100+

Opublikowano

C4. ktos moze zrobic ss jak to powinno w loaderze wygladac??

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Sciagam juz media.pk2 ja tam mam szczescie do alchemi pamietam wbilem na isro spearke na +7 za 1 razem xD wydalem na nia 300kk a sprzedalem za 4 razy tyle xD, stare czasy

sharingan1s.png
Opublikowano

kosiarz co do serva to jest fajny, nie ma wszystkiego tak od reki troche trzeba pofarmic, uniq typu ivy nie zabijesz (50 x 110 lvli sie na nie rzuca :D) ale te w jg tomb sa prawie zawsze, jedyne zastrzezenia to lagi (roznie w roznych ilosciach, czasem jest okej a czasem trudno cos zabic) i ludzie.... gdyby nie to ze nie moglem sie porozumiec po angielsku z zadna osoba z serva (turki i egipcjanie w 99.9%)

nie wpadlbym na pomysl zeby go tu opublikowac : )

Opublikowano

Ok, ja juz media mam wiec zaraz wbije obczaje.

Oczywiscie Xtrap, wylaczalem wirusa nic nie daje jakie to jest gówno po co oni to wogle robia nie dosc ze to gówno daje to jeszcze nie dziala.

sharingan1s.png
Opublikowano

taa... +5?

czytaj globale novy po +11 bez adv elx wbijaja...

a server tak laguje ze to porazka.. wbilem solo 52 w 19min,

premium,tickety,scrolle,devil spirit, grab pet, attack pet, avatary.. inne duperele -.-

b577e893e102f.png

Opublikowano

jak uwazasz, ale z +4 na +7 z lucky avatarem, premka, immortalami, steady, astralami, lucky stonami musialem 50 elixow wywalic...

Opublikowano

Co z tymi lagami?

Ty z tym naruto w avatarze sciagnij loader ja mialem wczesniej Paradise sro, zaznacz sro client jak wyskoczy blad w loaderze to kliknij ok i popraw IP world oraz ten drugi i zaznacz ptaszkiem mi wyskoczyl blad ale SSGames sie odpalilo wiec powodzenia

sharingan1s.png
Opublikowano

Tak... Nie wiem czym to jest spowodowane, niby lagow nie ma a dc jest

rozwiązałem ten problem musicie pliki z folderu z silkiem xtrap przenieść do folderu z tym serwem tzn xtrap kopiuj wklej zamień wszystko. i działa bez dc :D jak pomogłem daj +

Opublikowano

Co z tymi lagami?

Ty z tym naruto w avatarze sciagnij loader ja mialem wczesniej Paradise sro, zaznacz sro client jak wyskoczy blad w loaderze to kliknij ok i popraw IP world oraz ten drugi i zaznacz ptaszkiem mi wyskoczyl blad ale SSGames sie odpalilo wiec powodzenia

Ja mam nick... xD

@topic No zrobiłem tak i nadal to samo http://imageshack.us/photo/my-images/89/beztytuupkp.png

edit@ rozwiązany... Jakby co mój nr błędu to 516... http://en.alaplaya.net/forum/support-f211/x-trap-hgwc-troubleshooting-updated-31-03-2011-t169168.html tu jest opisane co robić B)

sgc1.jpg

Opublikowano

@up

Nie czaje o co ci chodzi.A jak mam tylko tego silka ?

masz jakieś inne priv sro na plikach z vsro? musisz skopiować z tamtąd fordel xtrap i wkeic do folderu z tym serwem i działa bez dc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...