Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] SSGames-SRO

grajek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

screen jak ustawic jebany loader plz? bo nie ogarniam.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie , moglby ktos moze podać Link do jakiegos priva na plikach vsro jak to kolega mowil wczesniej ? mam pare silkow ale najwidoczniej nie sa na tych plikach co trzeba bo nadal mam dc co jakies 5-10min... ; /

odwdzięcze się + Za pomoc ^^

Opublikowano

Chyba wiem w czym problem, mam normalne media.pk2 od Gsro, w Gsro nie ma wszystkich avatarów i dlatego dostaje dc jak napotykam gracza z avatarem którego nie ma w grze!

Bez oryginalnego media do SSGames chyba nie zagram :D bo crash najczescie w miescie ;d np. w Hotan od razu dc ;X

b577e893e102f.png

Opublikowano

Racja, jesli masz zle media.pk2 i odpalasz przez loadera to bedzie dc dokladnie dlatego ze nie masz tych avatarow czy innych pierdol, wy macie dobra sytuacje bo mozecie sciaganac media.pk2 a mi wyskakuje X-trap -.-

sharingan1s.png
Opublikowano

Panowie , co w takim razie zrobic by dc nie mieć ? bo piszecie , piszecie a nie odpowiadacie...

Pobierz media.pk od SSG. Z folderu z silkiem usuń folder xtrap.

Wklej do folderu z silkiem media, sro_client i silkroad od SSG (z tej paczki UPDATE) włącz grę wtedy xtrap pobierze się na nowo i powinno być ok.

Mi pomogło.

Opublikowano

Pobierz media.pk od SSG. Z folderu z silkiem usuń folder xtrap.

Wklej do folderu z silkiem media, sro_client i silkroad od SSG (z tej paczki UPDATE) włącz grę wtedy xtrap pobierze się na nowo i powinno być ok.

Mi pomogło.

Dzieki Kolego , zobaczymy jak to bedzie smigalo , jest jeszcze jeden maly problem dotyczący tego serva , z tego co sam doswiadczylem to sa w tej chwili calkiem spore lagi , to jest czym spowodowane czy moze w moim kompie jest cos nie halo ?

Opublikowano

SobieSS , zrobilem jak mowiles , przy odpalaniu silka juz bez loadera , Xtrap mi blokuje ze tak powiem droge , nie moge wbic bo wyskakuje Xtrap i nic , jak zaczekam to sie silk nie wlaczy a jak wezme ok to i tak sie nie wlaczy ; /

Opublikowano

skad ludzie biorom inne avatary ??

Aby kupić inny avatar musisz na moment podmienić media na np. media z paradise (na media gdzie są inne avki) i wbić przez loadera .

W loaderze wpisz IP 76.73.74.82 i port: 15779

Jeśli xtrap będzie blokował to podmień na moment pliki sro_client i silkroad

Opublikowano

Gram osobiscie na tym serviw jak tylko powsta podoba mi sie troche laguje i czasem dc ale nie jest zle alchemia taka sobie +9 z adv elkiem wbijalem 52 suna bowa a kolega z guild wbil dzis +12 76 glavie wiec nie ejst zle ;p a i zapraszam do mojej guildi polskiej moj nick w grze Selenix :) 5 lvl emblemacik mia atmooo oraz co najwazniejsze sami polacy a mianowicie 35 polakow w guildi czesto active aha i do uni szukamy jakies guildie polskie jesli sa ;) pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...