Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acreshaft[Dedyk]-[24/7]-[Premium]/[No-Premium]-[WL]

FajnieFajnie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Login z Minecraft.net : dioxen

Doświadczenie w Minecrafcie (Przynajmniej cztery wyczerpujące zdania) :Ogarniam w pełni minecrafta.Znam się na budowaniu oraz kopaniu,zdobywaniu itemków.Posiadam dosyć dobrą wiedzę o pluginach.Staż od wersji 1.3_01.Znam się trochę na grafice i projektowaniu budowli.Znam się na wielu mechanizmach, które są dosyć przydatne.

Dlaczego właśnie nasz serwer (Przynajmniej trzy zdania) :Serwer jest dobrze przygotowany i utrzymuje się przez długi czas.Nie posiada dzieci utrudniających gry.Wydaje mi się, że jest to najlepszy serwer minecraft, nie jestem pewny w 100% czy najlepszy, gdyż jeszcze na nim nie miałem okazji zagrać.

Jaką pracę chciał byś wykonywać? (Kreatywnie!) :Budowniczy,Górnik,

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : :Tak

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? :Tak

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera :Epickie budowle,oraz ciekawe projekty do zaakceptowania przez administracje.

*Imię:Damian

*Masz TS3? :Tak, mikrofon również mam.

athlonsygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...