Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acreshaft[Dedyk]-[24/7]-[Premium]/[No-Premium]-[WL]

FajnieFajnie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam zwyklego nieoryginalnego minecrafta 1.8.1 i nie moge wbic.... ;x Odpalam go jak chyba kazdy przez ikonke z dirtem "minecraft". Pisze mi bad login. Ja musze cos pobrac zeby grac u was ?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Login z Minecraft.net :KiemaK_PL

Doświadczenie w Minecrafcie (Przynajmniej cztery wyczerpujące zdania) :A więc tak mam minecrafta od ponad roku kupionego od miesiąca . Grałem dużo w minecraft jakieś 6h dziennie siedzę i uczę się czegoś nowego o minecrafcie . Na serverach grałem długo ale też na single grałem ale nie tak długo . Jak jeszcze nie miałem mniecraft'a to oglądałem filmiki o nim więc wiem praktycznie wszystko .

Dlaczego właśnie nasz serwer (Przynajmniej trzy zdania) :Bo wydaję mi się że server jest godny uwagi . Mój kolega mi powiedział że nawet fajny server sprawdzę to ;D . Uważam że to jedyny server którym teraz na mpc-forum można się interesować .

Jaką pracę chciał byś wykonywać? (Kreatywnie!) :Projektant/budowniczy/policjant/żołnierz to mi przychodzi do głowy ;D .

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : :Tak przeczytałem i akceptuje jego przestrzeganie .

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? : Jak dam radę oczywiście ale często jestem zajęty więc nie mogę tego robić codziennie

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera :Budowle,Kreatywność,zabawe i wiele wiele więcej przyjmijcie mnie a zobaczycie

*Imię: Kuba ale wolę jak mówią do mnie Jakub.

*Masz TS3? :Tak posiadam go ale mikrofonu nie mam .

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Login z Minecraft.net :Zaga

Doświadczenie w Minecrafcie:gram w minecrafta od alphy 1.2_01 (nie pamiętam dokładnie), mam sporę doświadczenie byłem na paru serverach adminem

Dlaczego właśnie nasz serwer :szukam servera ogarniętego i z miłą atmosferą

Jaką pracę chciał byś wykonywać?: lubię bardźo kopać i budować (to nie znaczy że jestem w tym dobry:))

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : :tak

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? :tak

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera :będę polecać go znajomym

*Imię:Mateusz

*Masz TS3? :nie

to prawda jeszcze nie mam 16lat brakuję mi parę miesięcy a co do ortografii mam dysleksje

Życie kocham ciebię nad życie,

Nieważne na dnie czy na szczycie,

Wystarczy mi że płyne po bicie,

Życie Pie*dol się, nie zatrzymasz mnie.

Życie kocham ciebię nad życie,

Nieważne na dnie czy na szczycie,

Wystarczy mi że płyne po bicie,

Życie Pie*dol się, nie zniechęcisz mnie.

Opublikowano

Login z Minecraft.net :Zaga

Doświadczenie w Minecrafcie:gram w minecrafta od alphy 1.2_01 (nie pamiętam dokładnie), mam sporę doświadczenie byłem na paru serverach adminem

Dlaczego właśnie nasz serwer :szukam servera ogarniętego i z miłą atmosferą

Jaką pracę chciał byś wykonywać?: lubię bardźo kopać i budować (to nie znaczy że jestem w tym dobry:))

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : :tak

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? :tak

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera :będę polecać go znajomym

*Imię:Mateusz

*Masz TS3? :nie

Stanowcze NIE

Zdania z małej litery (nie mówiąc już o tym ,że nie chciały ci się nawet 2 napisać), słaba ortografia, 0 interpunkcji. Do tego na 101% procent nie masz 16 lat, więc dziękuję za fatygę (Podanie odrzucone).

Opublikowano

Podanie idealne:

Login z Minecraft.net : 2Sexy4YouPL

Doświadczenie w Minecrafcie (Przynajmniej cztery wyczerpujące zdania) : W minecrafta gram od marca, pamiętam, że pierwsza noc była nie do zniesienia, na dworze szalały zombie, pająki, szkielety i creepery a ja siedziałem z moim drewnem parę kratek pod dirtem (tak, wtedy nie wiedziałem co to Peacefull...). Nadszedł dzień, w którym postanowiłem zemścić się na tych potworach - wziąłem mój kamienny miecz i wyskoczyłem w środku machając orężem jak idiota. Oczywiście po zabiciu pierwszego moba zostałem wysadzony przez creepera razem z moim cennym dobytkiem (stack drewna i cobblestone + trochę porkchopów to był dla mnie kiedyś majątek). Po paru miesiącach wszystko się zmieniło, zamiast wyskoczyć z dziury w skórzanym hełmie i kamiennym mieczy wyszedłem z pięknej willi, w diamentowym secie zawierającym miecz tego właśnie materiału, łukiem i paroma stackami strzał. Tworzyłem niesamowite pułapki z redstone, używając pistonów potrafiłem nawet z ziemi wypchnąć dom, budowałem pixel arty i inne ogromne dzieła architektury.

Dlaczego właśnie nasz serwer (Przynajmniej trzy zdania) : Serwer Acreshaft, niespotykana perełka w morzu niewypałów - przedstawił mi go mój kolega, który swoją przygodę z MC skończył jakiś czas temu, podał mi jego wady i zalety, więc pomyślałem sobie, że miło by było poukładać klocki z innymi graczami. Wiele serwerów widziałem, na wielu grałem (Freebuild, Survival, RP, Classic - Spleef, lava survival, zombie survival).

Myślę, że miło by było pobawić się w RP na serwerze minecraft, lubię odgrywać postacie, więc nie będzie z tym problemu.

Jaką pracę chciał byś wykonywać? (Kreatywnie!) : Myślę, że mogłaby to być praca Architekta Wnętrz - wielu ludzi ze schodków robi fotele, tworzy latające skrzynki i inne różne rzeczy, więc ja postanowiłem to zmienić - chciałbym kreować pokoje w Minecrafcie.

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : : Tak, przeczytałem go i akceptuję.

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? : Oczywiście, nawet parę razy.

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera : Przede wszystkim siebie, parę żartów i piękne wnętrza graczy.

*Imię: Mateusz

*Masz TS3? : Mam TeamSpeak 3 oraz mikrofon.

Zostało napisane w 100% przeze mnie, więc jeśli ja nie miałem problemu napisać go mając 14 lat, inni też nie powinni mieć.

Opublikowano

Beginner

PipPip

Dodaj jako znajomego

Wyślij prywatną wiadomość

Grupa Members

Postów 171

Rejestracja Mon, 25 Apr 11

Czas Online: 2d 15h 4s

Login z Minecraft.net : KtosTamTakiTam

Doświadczenie w Minecrafcie (Przynajmniej cztery wyczerpujące zdania) : W MC gram od jakiegoś roku. Niedawno zakupiłem oryginał, myślę że to może być dowodem na to że nie jestem 12 letnim dzieciakiem planującym robić wszystkim na złość.

Znam się na mechanizmach z redstona itp.

Dlaczego właśnie nasz serwer (Przynajmniej trzy zdania) : Mam swój serwer dedykowany ale nie zawsze ktoś tam jest, miło byłoby wbić i pograć u was.

Jaką pracę chciał byś wykonywać? (oczywiście to zależy od królestwa/wioski) : Budowniczy, górnik, zależy co by mi się spodobało już na serwie.

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : Tak

Czy przeczytałeś/aś regulamin/info o RolePlay i czy umiesz się do niego zastosować? :Tak

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? : Myślę że nawet będę się udzielał.

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera : Humor, ciekawe budowle, miłą atmosferę.

*Imię: Jan

*Masz TS3? : Tak, mam TS, i mikrofon. Dźwięk nie trzeszczy więc da się ze mną porozmawiać.

teraz mnie przyjmiecie?????

Opublikowano

Pan 0Destruktor0 przyjęty, niewielu potrafi zdradzić mi swój wiek. Oto link do rejestracji, na forum http://bit.ly/RejestracjaAcreshaft

KtosTamTakiTam, odrzucenie bez możliwości poprawy, skopiowałeś podanie innego gracza, do tego ciągle tutaj spamujesz, to już jest przesada.

Zapraszam wszystkich do rejestracji na

http://bit.ly/RejestracjaAcreshaft

(nie jest to link do forum, tylko do rejestracji na stronie acreshafta, więc proszę nie mieć pretensji)

Opublikowano

FajnieFajnie!!!!! Jakie mam do diaska zrobić hasło na forum robię 20 słowowe skomplikowane ma być bardziej z 10 razy próbowałem!! Wez poburz z tym forum bo z tym hasłem zal!

FajnieFajnie!!!!! Jakie mam do diaska zrobić hasło na forum robię 20 słowowe skomplikowane ma być bardziej z 10 razy próbowałem!! Wez poburz z tym forum bo z tym hasłem zal!

post-391192-0-80639200-1317836961_thumb.jpg

Opublikowano

O ile się nie mylę, trzeba w haśle podać literę, cyfrę i dużą literę, to trochę komplikuje rejestracje. Na razie polecam ustawić trochę trudniejsze, a później zmienić. Hasło nie zależy od długości, wysłałem już wiadomość z prośbą o zmniejszenie wymagań dotyczących haseł, więc radzę na razie poczekać, lub ustawić trudniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...