Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acreshaft[Dedyk]-[24/7]-[Premium]/[No-Premium]-[WL]

FajnieFajnie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Login z Minecraft.net :GameMasterBoy

Doświadczenie w Minecrafcie (Przynajmniej cztery wyczerpujące zdania) :Gram już ponad rok w minecraft.Mam spore doświadczenie w pluginach, budowaniu itp itd... Znam crafting wszystkiego co w nim istnieje.Umiem walczyc i to nawet bardzo dobrze mam też spore doświadczenie w kopaniu.

Dlaczego właśnie nasz serwer (Przynajmniej trzy zdania) : Ponieważ sądze, że ten serwer może mi się spodobać. Zobaczę to się przekonam. Mam nadzieje, że nie pożałuje mojego wybory.

Jaką pracę chciał byś wykonywać? (oczywiście to zależy od królestwa/wioski) : Chciałbym być : Wojownikiem, Górnikiem, Budowniczym, Farmerem

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : Tak.

Czy przeczytałeś/aś regulamin/info o RolePlay i czy umiesz się do niego zastosować? :Tak.

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? :Tak

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera : Mogę wam bardzo pomóc w rozbudowie waszego serwera. Oczywiście przy odpowiednim zawodzie.

*Imię: Paweł

*Masz TS3? : Tak

Jak na mój wiek jestem ogarnięty.

Proszę wyłączyć premium!

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

Login z Minecraft.net : Bartez969

Doświadczenie w Minecrafcie (Przynajmniej cztery wyczerpujące zdania) : Moje doświadczenie w Minecraft'cie jest dość duże. Gram od kilku miesięcy, 4 bodajże. Z craftowaniem przedmiotów nie mam problemów. Moje budowle robione są długo, aby wypadły jak najlepiej

Dlaczego właśnie nasz serwer (Przynajmniej trzy zdania) : Dlatego, że to jest to czego szukam! Trudne podanie, znaczy porządny serwer. Administracja też porządna, po opiniach innych graczy też widać, że im się podoba. Bardzo stary serwer, czyli już doświadczony! Bardzo mi się podobają takie serwery, to właśnie dlatego chce tu zagrać!

Jaką pracę chciał byś wykonywać? (oczywiście to zależy od królestwa/wioski) : Chciałbym być górnikiem, to świetna praca w ogóle nie nudna. Patrząc na dalsze poglądy, to jakimś wojownikiem - walka twarzą w twarz, taaa to jest to. Również mógłbym zostać farmerem, bardzo przyjemna praca jak i wielki pożytek z niej!

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : Owszem.

Czy przeczytałeś/aś regulamin/info o RolePlay i czy umiesz się do niego zastosować? : Jasne.

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? : Tak, nawet kilka razy.

*Wiek : 12 - Tak, tak. Mało, ale cóż to takiego? Interpunkcja pierwsza klasa, bynajmniej ja tak myślę. Regulamin nie ma nic do wieku, z tego co czytałem.

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera : Większy klimat Role Play'ingu. Uwielbiam serwery Role Play, będę starał się wnieść do niego większy klimat. Miłą atmosferę no i ciekawą rozgrywkę, jeżeli ktoś będzie ze mną grać.

*Imię: Bartłomiej.

*Masz TS3? : Tak, mam razem z mikrofonem.

Opublikowano

Login z Minecraft.net : pankal2

Doświadczenie w Minecrafcie (Przynajmniej cztery wyczerpujące zdania) : W minecraft'a gram ok. rok. Z craftingiem nie mam problemow, wiem prawie wszystko. Wiem gdzie można znaleźć clay, diamenty itd. Znam różne ciekawe pomysly z tłokami.

Dlaczego właśnie nasz serwer (Przynajmniej trzy zdania) : Na serwer nie wchodzi byle kto, bo trzeba podanie robic. Serwer stoi dlugo, czyli dlugo na nim pogram. Myślę że na serwerze jest ogarnieta administracja i ludzie.

Jaką pracę chciał byś wykonywać? (oczywiście to zależy od królestwa/wioski) : Chciałbym być górnikiem, wojownikiem, budowniczym, troszkę mniej bym się zajmował farmerem, ale też chciałbym nim być.

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : Tak.

Czy przeczytałeś/aś regulamin/info o RolePlay i czy umiesz się do niego zastosować? : Tak.

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? : Tak, często czytam forum.

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera : Na pewno zaproszę kolegów. Gram po to, aby się pobawić, więc chyba nic nie wniosę. Jedynie miłą atmosferę

*Imię: Michał.

*Masz TS3? : Tak, oczywiście mikrofon też.

Opublikowano

Login z Minecraft.net : KediK

Doświadczenie w Minecrafcie (Przynajmniej cztery wyczerpujące zdania) : W MC gram od jakiegoś roku. Niedawno zakupiłem oryginał, myślę że to może być dowodem na to że nie jestem 12 letnim dzieciakiem planującym robić wszystkim na złość.

Znam się na mechanizmach z redstona itp.

Dlaczego właśnie nasz serwer (Przynajmniej trzy zdania) : Mam swój serwer dedykowany ale nie zawsze ktoś tam jest, miło byłoby wbić i pograć u was.

Jaką pracę chciał byś wykonywać? (oczywiście to zależy od królestwa/wioski) : Budowniczy, górnik, zależy co by mi się spodobało już na serwie.

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : Tak

Czy przeczytałeś/aś regulamin/info o RolePlay i czy umiesz się do niego zastosować? :Tak

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? : Myślę że nawet będę się udzielał.

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera : Humor, ciekawe budowle, miłą atmosferę.

*Imię: Jan

*Masz TS3? : Tak, mam TS, i mikrofon. Dźwięk nie trzeszczy więc da się ze mną porozmawiać.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Jak coś ja jestem adminem Acreshaft

GameMasterBoy - Dodany

Bartez969 - Dodany

667663 - Dodany (ledwo)

pankal2 - Dodany (ledwo)

Kevin60 - Odrzucony !

KediK - Odrzucony (nie przekonałeś mnie) !

Muszę ostudzić lekko wasz zapał ponieważ serwer teraz jest Surv ale powstani drugi world RP. Proszę się koniecznie zapoznać z REGULAMINEM na acreshaft.xaa.pl

Opublikowano

Hmm, co Ci nie pasuje w moim podaniu?

To że prowadzę inny serwer?

Tak, na pewno pisałem to podanie dlatego że chcę zarąbać wasze pomysły na budowle itp...

Opublikowano

Nie składajcie tutaj podań, ponieważ wątpię aby jakichś administrator tutaj wszedł i sprawdzał. Składajcie na forum tego serwera, tam będą one akceptowane. Ja napisałem na forum, to po 10 minutach miałem zaakceptowane

Opublikowano

Hmm, co Ci nie pasuje w moim podaniu?

To że prowadzę inny serwer?

Tak, na pewno pisałem to podanie dlatego że chcę zarąbać wasze pomysły na budowle itp...

Dodaj do wl

rybka78

Jack_Sparrow

Podanie musi być napisane zgodnie z regulaminem.

Dlaczego ?

Nie przyjmujemy dzieci, którzy nie umieją czytać.

Opublikowano

Hah, jakich historyjek? Napisałem to o czym prosicie w szablonie podania...

Opublikowano
Nie przyjmujemy dzieci, którzy nie umieją czytać.

Ale dzieci które nie umieją pisać tak? Coś mi się wydaje że nie chcę tam grać....

Opublikowano

Login z Minecraft.net : mlody1990

Doświadczenie w Minecrafcie (Przynajmniej cztery wyczerpujące zdania) : W minecrafta gram od wersji 1.4. Bardzo dużo umiem i zrobienie pewnych rzeczy to dla mnie nie problem. Robię piękne budowle i domki. Wymyślam różne podwodne i podziemne konstrukcje. Umiem budować samodzielnie automatyczne farmy, redstone i tłoki to dla mnie nie problem.

Dlaczego właśnie nasz serwer (Przynajmniej trzy zdania) : Od dłuższego czasu szukam serwera, na którym będę się mógł dobrze bawić. Większość serwerów pada po kilku dniach. Wasz serwer jest inny. Myślę, że będzie miał dobrą atmosferę, a przede wszystkim kulturalną rozgrywkę.

Jaką pracę chciał byś wykonywać? (Kreatywnie!) : Chciałbym być rolnikiem. Od zawsze kręciła mnie taka praca. Na wielu serwerach robię hodowle i pola uprawne.

Czy przeczytałeś/aś regulamin naszego forum oraz serwera i akceptujesz go? : :Tak, akceptuje go.

Czy będziesz przeglądał/a codziennie forum, chociaż raz? :Jeśli czas na to pozwoli to będę.

*Wiek : Mam 12 lat, ale myślę, że to nie będzie powodem do odrzucenia mojego podania.

*Co możesz wnieść ciekawego do rozbudowy serwera :

*Imię: Bartek

*Masz TS3? : Tak, mam.

Pozdrawiam

za duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...