Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Labirynt do przejścia - moja budowla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oto mój pomysł na labirynt w grze minecraft, pobierzcie i spróbujcie przejść liczę na komentarze z czasem jaki wam to zajęło i jak oceniacie mapkę. Oczywiście można użyć mini mapki żeby było łatwiej, ale zachęcam to przejścia bez żadnych modów. o nie niszczeniu bloków nie wspomnę no chyba że ktoś chce iść na łatwizne.

SS

335219932dadf226gen.jpg

0ec1e0eb2cd96b4bgen.jpg

335219932dadf226gen.jpg

LInk do mapki

To jest ukryta treść, proszę

Link do Skanu

To jest ukryta treść, proszę

Nie zezwalam na kopiowani labiryntu do własnych escape że względu że sam będę takowy robił i chce aby był unikalny.

Edytowane przez smiszny
Opublikowano

Haha brawo labirynt Pro niestety wyjscia nie znalazlem

9/10

Skróc go troche i na końcu daj cos fajnego w sęsie nagrody ;x

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Można by to zrobić w stylu esscape, i nagrodę na koniec też. Abym mógł się chwalić na mpc :P

I nie skracaj, jak ktoś się przyłoży to da rade.

Opublikowano

muszę napisać ze to wersja łatwa z usuniętymi paroma ścianami tak że jest kilka możliwych dróg wyjścia, początkowo była tylko jedna ale wtedy to w ogóle nikt by nie przeszedł chyba.

Opublikowano

Czas przejscia: 2h :(

Przeszedłem :D 2h siedzieć i szukać to jest sztuka. :D nie no dzięki gościu :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Bardzo mi się podoba, nie jest takie łatwe :).

Chociaż, mogłeś z więcej ilości elementów zbudować, a nie same goldblocki ;) np. liście, itd.

Opublikowano (edytowane)

Z jakich waszym zdaniem materiałów labirynt ten będzie wyglądał najładniej?

Edytowane przez smiszny
Opublikowano

Hmm kto by pomyślał, że przejście labiryntu będzie całym escapem. Bardzo ciekawe i musiałeś włożyć dużo pracy masz ten plus +.

P.S Dodałem twoją mapkę do mojego blooga, link w sygnaturze. (nic w niej nie zmieniałem, ani do niczego nie wykorzystałem)

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC