Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plota po wiosce poszła

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary... ja się serio zaczynam się bać, najpierw miałeś krew na avku a teraz Jezusa. :D

Offtopując...

Można powiedzieć że się nawróciłem, a właściwie NIE , nie nawróciłem się od dawna byłem wierzący ale od niedawna zrozumiałem jakie można czerpać z tego korzyści no i że Jezus to jest naprawde spoko koleś.

Btw. Ludzie się zmieniają : D

63989389769756300986.png

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś "chyba" facetem , to wiesz co zrobić .

Zresztą na jaki chuj Ci nasze rady skoro i tak zrobisz jak uważasz ? To zależy jak sytuacja się ułoży a nie od tego czy podejdziesz i pierdolniesz .

Pamiętaj też , że jak pierdolniesz to zabijesz a jak zabijesz będą konsekwencje także uważaj ziomuś i panuj nad tokiem myślenia to chyba tyle .

Jak 3 gimnazjalista może podbijać do 6 klasistki ? Przecież to jeszcze dziecko ... (Chyba , że jesteście przyjaciółmi)

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Heh od dawna już, to powtarzam i powtórze jeszcze raz. Po co pisać o swoich sprawach życiowych? Nie zamykajcie tematu, bo chcemy przeciesz posty nabijać, nie?

Opublikowano
I gdzie mam go kopnąć ? Kurwa

W dupe kurwa.. To już powinieneś wiedzieć ale jak gówno umiesz to i tak ci wpierdolą.

A załóżmy, że kurwa byłbym debilem i do szkoły poszedł kurwa z mieczem? HA?

i co kurwa? Wolę mieć pewność i satysfakcję co mówią inni.

No dobra, wpierdol im. A sory zapomniałem, że ci trzeba dokładne instrukcje podać jak to zrobić.

Rokoshou.

Kochanie, ale ja nie gram w żadne gry niestety. ;(

Mam 16 lat, nie jestem aż takim dzieciaczkiem.

Właśnie udowodniłeś, że jest inaczej.

Ps. Nie prosiłem o wypowiedź 13 latków.

To po co zakładałeś tutaj temat? o.O

Wszystko co piszesz przeczy sobie nawzajem.

; )

Opublikowano

Tak dla przyzwoitości rozwiązałeś juz swój problemik? chodzi o porblematyka który założył temat.

Opublikowano
Tak dla przyzwoitości rozwiązałeś juz swój problemik?

Dlaczego ja przeczytałem plemnik ? : D

Nie no uczyć cię bić nie będziemy, ;)

nawet największa ciota może wpierdolić. ( nie sugerują że nią jesteś Broń Boże )

63989389769756300986.png

Opublikowano

Lepiej na mpc napisać.

Of korst.

Jesteś "chyba" facetem , to wiesz co zrobić . Zresztą na jaki chuj Ci nasze rady skoro i tak zrobisz jak uważasz ? To zależy jak sytuacja się ułoży a nie od tego czy podejdziesz i pierdolniesz .Pamiętaj też , że jak pierdolniesz to zabijesz a jak zabijesz będą konsekwencje także uważaj ziomuś i panuj nad tokiem myślenia to chyba tyle .Jak 3 gimnazjalista może podbijać do 6 klasistki ? Przecież to jeszcze dziecko ... (Chyba , że jesteście przyjaciółmi)

Jak podbijać do 6 klasistki? Ziomuś, gdybyś miał taką osobowość jak ona, wdzięk i urodę.. To chłopie..

Sumując.

Wpierdol nie było, ale kolega pytał się o co mu chodzi jak chciałem go napierdalać.

Doszliśmy do tego, że jak będzie jeszcze raz niezgoda, to będzie fruwał.

Bynajmniej dla mnie to lepiej, bo kiedyś chodziłem z nim do klasy.

A poza tym, za dobrze go znam. Nie lubię tłuc bliskich znajomych.

Ale jest git, abrakadabra i fsium.

Co do dziewczyny, bo ktoś tam pisał, że ja 3 gimnazjalista startuje do 6 klasistki.

Gdyby każda dziewczyna miała taką osobowość jak ona, to byś był w raju.

OndteAw.png

Opublikowano
Jak podbijać do 6 klasistki? Ziomuś, gdybyś miał taką osobowość jak ona, wdzięk i urodę.. To chłopie..

10376_1pedobear_drool_AGES_RESULTS-s350x282-56449-580.jpg

Mialem podobna sytuacje u mnie w szkole "koledzyk" zauwazyli jak wsiadam z laska o 3 lata starsza do samochodu, nastepnego dnia w szkole dostalem ksywe alfons :D usmialem sie bo ona mi dawala korki z anglika, powiedzialem o tym tej korepetytorce i powiedziala ze by udac sie do rodzicow tych idiotow tak wiec zrobilem. Podzialalo ale zawsze jest jakies "ale" ksywka przetrwala do dzis a 1 tak sie rzucal ze jak mu wpierdolilem to afera na cala szkole a to bylo w 2 tygodniu szkoly ( bylem w 1 gim w nowej szkole) mialem tak przejebane ze dyrek chcial po policje wezwac ale skonczylo sie ze dostalismy po -100 pkt (pkt z zachowania) Wiec radze ci zrobic tak samo ale jak chcesz komus wyjebac to NIE W SZKOLE tylko np w lesie :D

O kurcze o kurcze , zrobimy co zechcesz tylko nas nie pozabijaj !!!! :<

63989389769756300986.png

Opublikowano

@Edage

Tak, tak na zawołanie będę zapierdalał do lasu. Pomyślą, że go chcę zgwałcić.

I jeszcze kurwa gorsze plotki będą.

OndteAw.png

Opublikowano

Nie bij wytłumacz ;p

Zgaś ich inteligencją a nie biciem , bo przez bicie możesz mieć tylko przypal bo nauczyciele , starsi i wyżsi życiowo rangą nie uwzględniają bicia . A choćby zasługiwali na mordobicie to i tak zawsze starsi i wyżsi życiowo rangą pytają się czemu nie mogłeś tego mi zgłosić tylko musiałeś od razu się bić.

Co prawda zranili twoją koleżankę i jej nie jest do śmiechu jak im .

Mam dziewczynę i wiem jak bardzo ranią je takie słowa bo też miałem podobny przypadek .

Nie ma sensu bić debili , takie jest moje zdanie , nie wiem jak inni myslą

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Przecież go nawet nie dotknąłem? :D

Sam mi wytłumaczył..

powiedział mi, czemu zadaje się z 10 latkami..

Ale ona kurwa ma 12 bo chodzi do 6 klasy.

Miła, inteligentna no i ładna.

Może po prostu zazdroszczą ;o

OndteAw.png

Opublikowano

Jak będą Ci docinać to "zazdrościsz ? " A jak już na poważnie i Ci nerwy puszcza to wiesz co ...

Niedługo koleżanka wpada, także zobaczymy jak to będzie ; o

Poza tym, znów się spotkamy ^^

Dzięki za pomoc ziomki. ;D

OndteAw.png

Opublikowano
Wpierdol nie było, ale kolega pytał się o co mu chodzi jak chciałem go napierdalać.

Doszliśmy do tego, że jak będzie jeszcze raz niezgoda, to będzie fruwał.

Bynajmniej dla mnie to lepiej, bo kiedyś chodziłem z nim do klasy.

A poza tym, za dobrze go znam. Nie lubię tłuc bliskich znajomych.

Ale jest git, abrakadabra i fsium.

Mogłeś i tak im wpierdolić ja bym takiego czegoś płazem nie popuścił, i chuj, że to znajomy ... Nadal cała wioska o tym huczy?

Opublikowano

Mogłeś i tak im wpierdolić ja bym takiego czegoś płazem nie popuścił, i chuj, że to znajomy ... Nadal cała wioska o tym huczy?

Nie, ucichło i niech tak pozostanie.

OndteAw.png

Opublikowano

nie ma lipy.

Jeżeli to by była moja przyjaciółka to bym nie popuścił tego.

pogadaj ze znajomymi i powiedz aby zajęli się tym. ;>

A jak nie to sam im najeb.

ze stopera na klate i łokciami w kinola. ;)

niech się nauczą.

fail.

sorry za post.

w83od2.jpg

Opublikowano

Siemka.

Wczoraj była u mnie koleżanka, i pojebani dwaj znajomi.

Koleżanka była od tak porozmawiać. A oni puścili plotę, że dała mi dupy .. Nie będę tutaj żadnych slangów puszczał.

Jeden chodzi do 6 klasy, a drugi do 3 gimnazjum. Są słabi.

Pytanie do was.

Dziewczyna się popłakała.. wyjebać im, czy jednak odpuścić i poczekać co dalej będzie..

Np: Jak w szkole będą się jutro śmiać to im wyjebać.. A jak nie będą to ich zostawić?

Jestem skłonny i mogę im pierdolnąć, ale potrzeba mi tu szybko sugestii.

Niee... Przemoc do niczego nie prowadzi, lepiej wdaj się z nimi w spokojną konwersację...

Co ja pierdole, jebnij każdemu po gongu i na odchodne powiedz spokojnym tonem "nie ładnie tak kłamać..."

Pzdr.

Edit: Skoro się wyjaśniło to zajebiście.

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano
powiedział mi, czemu zadaje się z 10 latkami..

Ale ona kurwa ma 12 bo chodzi do 6 klasy.

Miła, inteligentna no i ładna.

Może po prostu zazdroszczą ;o

No i co, że ma 12 lat? To i tak dziecko. W pedofila się bawisz? Znajdź sobie kogoś w swoim wieku, a nie startujesz do dzieci(nie mówiąc, że możesz mieć przejebane przez takie coś) :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

No i co, że ma 12 lat? To i tak dziecko. W pedofila się bawisz? Znajdź sobie kogoś w swoim wieku, a nie startujesz do dzieci(nie mówiąc, że możesz mieć przejebane przez takie coś) :s

iRokushou - teraz taka moda , że chłopak starszy, ona 12 a on 15. Wiesz , różnica wzrostu , status na facebooku, zazdrośni koledzy i takie tam, nawet na mpc sie trza pochwalić, ehhh nie ogarniemy tego :(

63989389769756300986.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...