Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plota po wiosce poszła

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomuś, zajebista jest. ;o

Ale skutki to skutki..

Ja niestety nie odpuszczam.. O czym dudsonowa i Zavetti wiedzą jak w MMT. -.-

OndteAw.png

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, czy wy nie potraficie rozwiązywać swoich spraw sami, tylko od razu lecicie ze wszystkim na forum? Co się dzieje z tymi dzieciakami, w tym tygodniu to już kolejny temat z pytaniem co zrobić :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ludzie, czy wy nie potraficie rozwiązywać swoich spraw sami, tylko od razu lecicie ze wszystkim na forum? Co się dzieje z tymi dzieciakami, w tym tygodniu to już kolejny temat z pytaniem co zrobić :s

A załóżmy, że kurwa byłbym debilem i do szkoły poszedł kurwa z mieczem? HA? :D

i co kurwa? Wolę mieć pewność i satysfakcję co mówią inni.

OndteAw.png

Opublikowano

moim zdaniem powinienes im pokazac silowo ze tak powiem ze tak sie nie robi najlepiej przy kims kto ma duzy wplyw w szkole np nauczyciel a pozniej podac powod nauczycielowi dla czemu jeden nie ma kilku zębów a drugi zlamany nosek ; D

;]

Opublikowano

A załóżmy, że kurwa byłbym debilem i do szkoły poszedł kurwa z mieczem? HA? :D

i co kurwa? Wolę mieć pewność i satysfakcję co mówią inni.

No i co z tego, wyszedłbyś na debila i tyle :s Jeszcze byś miał przejebane.

A teraz coraz częściej widać, że dzieciaki nie mają własnego zdania i nie potrafią podejmować żadnych decyzji, jednym z takich dzieciaków jesteś Ty. Za dużo grania.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

lubicie rozmawiać z osobami o waszych problemach życiowych których nawet nie znacie... Przyjaźń przez internet jest najlepsza -.-

Opublikowano

2 pryszczatych kujonów z 6 klasy podstawówki rozniosło sobie ploteczke o dziewczynce dupodawczyni która dała tobie dupy. Pomysł na, to wpadł w taki sposób.

- Ej stary, ale ona jest ładna

- Nooo

- zapytam się jej jutro czy będzie ze mną chodzić

- no

Następnego dnia

- wiesz co się stało?!

- no?

- dała mi kosza

- no?

- ehh ale jestem na nią wkurwiony, ej mam pomysł roznieśmy plotke, że dała dupy temu z gimnazjum

- no

Grożba, a nie pięść!

@UP

Nie grasz w gry komputerowe? To po chuj masz na tym forum konto? o.O

Opublikowano

Jprdole takie tematy są zakładane przez to że teraz nikt nie szuka przyjaźni w RL tylko wyżala się na mpc w pogaduszkach .

Powinni zabronić tu takich tematów bo to jest już żałosne .

Opublikowano

Jprdole takie tematy są zakładane przez to że teraz nikt nie szuka przyjaźni w RL tylko wyżala się na mpc w pogaduszkach .Powinni zabronić tu takich tematów bo to jest już żałosne .

uahua. Będziesz się teraz mi tu kurwa żalił?

Wiem jak sobie laskę kurwa wyrywać, ale może potrzebuje fachowej pomocy Co mam kurwa zrobić.

Od tego są pogaduszki.

Widzisz zakaz pytania kurwa? Chillout.

Czekam dalej na jakieś propo, do jutra ;)

@Revilix - żebyś się pytał.

OndteAw.png

Opublikowano
Rokoshou.

Kochanie, ale ja nie gram w żadne gry niestety. ;(

Mam 16 lat, nie jestem aż takim dzieciaczkiem.

Po pierwsze - jeżeli nie wiesz jak napisać mój nick, to mów mi pan, po prostu. Po drugie - nie mów do mnie kochanie. Po trzecie - jesteś dzieciaczkiem, bo nie umiesz sam podejmować decyzji, dorosły człowiek wie jak sobie poradzić bez pomocy innych.

potrzebuje fachowej pomocy Co mam kurwa zrobić.

Fachowej pomocy od użytkowników forum, którego średnia wieku wynosi 13 lat. Lol.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Panie, więc może coś zasugerujesz? Jesteś przecież w tym temacie chyba najstarszy?

Ps. Nie prosiłem o wypowiedź 13 latków.

OndteAw.png

Opublikowano

wyrżnąć w pień całą wioskę... robota na pół wieczora. :D

A tak naprawdę to jeśli ją lubisz to skup się na dziwczynie, pociesz ją, zapytaj czy jakoś nie pomóc a jak ona się uspokoi to wtedy radziłbym załatwić gnojki ale tak żeby ona się o tym nie dowiedziała.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano
Panie, więc może coś zasugerujesz? Jesteś przecież w tym temacie chyba najstarszy?

Ps. Nie prosiłem o wypowiedź 13 latków.

Sam sobie rozwiąż ten problem, w końcu to Twoja sprawa. Ja na Twoim miejscu bym to olał i nie zajmował się w wieku 16 lat dzieciaczkami z podstawówki.

@Postscriptum

Nie prosiłeś też nikogo dorosłego.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Po pierwsze na avatarze.

Po drugie, Jezus też walczył , z Szatanem, troche inaczej ale walczył.

Po trzecie to że moim idolem jest jego osoba nic nie ma do tego że się biłem, wiem że to grzech, ważne jest to żeby się poprawić, dlatego już mam 15 lat a biłem się tylko 2 razy, to o niczym nie świadczy?

Pozatym, to nie topic o tym.

Stary... ja się serio zaczynam się bać, najpierw miałeś krew na avku a teraz Jezusa. :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@@OffTopic Mówisz mi najpierw napisać jaka klasa,skille no i lvl. Uważaj na eq'u :D

@@Topic Postaraj się ,aby przyznali się do winy możesz musowo ,możesz im pogrozić wpierdzieleniu :D

Opublikowano

"Ja bym takim lamusom fpierdolił !!! poszliby na dwa baty !!!! I CHUJ !!"

Pogadaj, jak nie pomoże to nakurwiaj.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

I gdzie mam go kopnąć ? Kurwa :D

jak to kurwa gdzie? w pięte

aha i nie zapomnij wrzucic aury miecza, buffow i zawolaj konia bojowego bo mozesz przegrac jeżeli mają dobre eq i skille

a tak wgl jaki masz lvl?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powiem tak.

Nie ma sensu się zajmować takim plebsem.

Olej ich a jak pójdzie coś dalej, wyjeb w przeponę i będzie spokój

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Przyczaj sie na tego starszego jak będzie wracał ze szkoły, wciągnij go do lasu, czy jakiejś bramy i nastrasz tak, żeby już nigdy plot nie rozpierdalał ;)

I powiedz, że nawet jak ten młodszy coś takiego powie to i tak dostanie wpierdol.

Gdy do niego mówisz możesz go podduszać, albo grozić nożem ew. fms'em z dobrymi średnimi.

Ale polecam tą wersje z podduszaniem ;)

U mnie w szkole to działało, dobrze też mieć z 2-3 kolegów - ale takich dobrych, którzy nie walą z dupy choćby ich torturowała napalona murzyńska wioska.

Nie ma co go bić, bo zazwyczaj kończy się to sprawą w sądzie.

Możesz też to zrobić przy tej dziewczynie i kazać przepraszać mu na kolanach, ale wtedy musisz mieć fajny nóż, bo może protestować, jak wolisz bez noża to koledzy obowiązkowo.

Jak wolisz opcje z biciem, to w brzuch i nie sierpowy, bo sierpowy nie będzie tak efektywny, trudno wyprowadzić sierpowy będąc nisko na nogach - o wiele łatwiej wyprowadzić haka [czyt. podbródkowy] ale robisz to całym ciałem, od nóg po ręce.

Wtedy wybijesz mu szczękę.

Sam nie próbowałem, bo bałem się konsekwencji, ale z kolanka w ryj, to dopiero widowisko :D

Jak w mortal kombat - łapiesz go za głowę, z kolanka i koleś po ciosie pada na ryj ze złamanym i całym zakrwawionym nosem.

Albo wersja hardkorowa:

pogadaj z nimi.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...