Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plota po wiosce poszła

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Wczoraj była u mnie koleżanka, i pojebani dwaj znajomi.

Koleżanka była od tak porozmawiać. A oni puścili plotę, że dała mi dupy .. Nie będę tutaj żadnych slangów puszczał.

Jeden chodzi do 6 klasy, a drugi do 3 gimnazjum. Są słabi.

Pytanie do was.

Dziewczyna się popłakała.. wyjebać im, czy jednak odpuścić i poczekać co dalej będzie..

Np: Jak w szkole będą się jutro śmiać to im wyjebać.. A jak nie będą to ich zostawić?

Jestem skłonny i mogę im pierdolnąć, ale potrzeba mi tu szybko sugestii.

OndteAw.png

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz ci będą 10,11,12,13 latki z Metina pisać "Ja bym takim lamusom fpierdolił !!! poszliby na dwa baty !!!! I CHUJ !!"

Wiesz, ja bym poczekał na bieg wydarzeń, albo poprostu powiedzieć "Zazdrościsz że Kasia (np.) chciała ze mną pogadać a z toba nie bo jesteś brzydkim i głupim pedałem? Aha pozdro ! "

Bądź pewny siebie i wiedz że to nieprawda wtedy wszyscy będą chłonąć twoją reakcję i będą się śmiać z tych ciot co puściły taką plotę.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Jutro w szkole podejdź z koleżanką do nich i zapytaj się co o was mówili , jak powiedzą że nic pierdolnij jednemu , potem zapytaj się drugiego też czy nic nie mówił jak powie że nie pierdolnij a jak powie że tak to też pierdolnij :D

Opublikowano

Jutro w szkole podejdź z koleżanką do nich i zapytaj się co o was mówili , jak powiedzą że nic pierdolnij jednemu , potem zapytaj się drugiego też czy nic nie mówił jak powie że nie pierdolnij a jak powie że tak to też pierdolnij :D

Woohahaoa.

Dowiedziałem się tyle, co święty mikołaj lądujący co rok na moim dachu o mnie -.-

Jaśniej ziomki, jaśniej.

Nie da rady podejść z koleżanką, bo jest ona w 6 klasie. Ale podstawówka połączona z gimnazjum jest, a ja tam wstępu nie mam.

Dawać inne rady, coś fachowego.

OndteAw.png

Opublikowano

Tak jak Macieq napisał lepiej poczekać co się wydarzy najlepiej jak ktoś się z ciebie śmieje ty zadrwij z niego, a jak będą się bardzo narzucać to jednak byłym skłonny do wyperswadowania plotkowania na temat twój i koleżanki typkom z głów...

:D

Opublikowano

Tak jak Macieq napisał lepiej poczekać co się wydarzy najlepiej jak ktoś się z ciebie śmieje ty zadrwij z niego, a jak będą się bardzo narzucać to jednak byłym skłonny do wyperswadowania plotkowania na temat twój i koleżanki typkom z głów...

Załóżmy, że będę chciał miej więcej coś takiego skminić.

Rano, szkoła

Wpadam, jak są drwiny to faker do nich i olewam.

Jak będą się narzucać, wypierdolę z główki któremuś.

OndteAw.png

Opublikowano

zobacz czy powiedzą to samo przy niej jak powie że tak to pierdolnij jak nie to też za to co mówili :D

zaproś ją do siebie pod pretekstem "co zrobić z tą sprawą", a ich pod pretekstem hmmm picia grania w fife nie wiem coś wymyśl :D

Opublikowano

Załóżmy, że będę chciał miej więcej coś takiego skminić.

Rano, szkoła

Wpadam, jak są drwiny to faker do nich i olewam.

Jak będą się narzucać, wypierdolę z główki któremuś.

Nienienienie

Najpierw pokaż że umiesz to ignorować i olewać, żeby wszyscy poznali granicę twojego wkurwienia, jeśli uznasz że ktoś przesadza to dajesz w ryj, wtedy wszyscy się się dowiedzą jakich rzeczy tobie nie robić.

PS. z głowki? żalll. prawy sierpowy i kop z kolanka rlz :D

63989389769756300986.png

Opublikowano

A Diosminex jak już byś miał któremuś "przetłumaczyć" to lepiej nie rób zbiedowiska jak to moi "mądrzy" koledzy... Ma być fight i wołają całą szkołę a potem 2 sec i oba chojraki idą grzecznie do domu bo dyrektor ich rozgonił. Takie sprawy najlepiej załatwiać po cichu...

Ps. Jakby co to najpierw kolanko w brzuch i jak się schyli to wtedy sierpowy i K.O!

:D

Opublikowano

I gdzie mam go kopnąć ? Kurwa :D

Najpierw dajesz w ryj z pięści wtedy odruchowo się schyla łapiesz za głowe obiema rękoma i z kolanka dajesz znowu w ryj , a dokładnie to w nos :>

znaczy ja żaden fighter nie jestem, w życiu się biłem tylko 2 razy ale powyższe 'combo' jest najskuteczniejsze i fajnie wygląda wiem bo koledzy nagrali telefonem...

:P

63989389769756300986.png

Opublikowano

Pierdolenie o Szopenie. Rozumiem, że to ta koleżanka, o którą chodziło w tamtym poprzednim temacie? Ja bym się nie przejmował, o wszystkim po tygodniu kazdy zapomni :P. Jakaś osoba cię spyta czy to prawda, powiesz, że nie i wszystko będzie git.

Opublikowano

Nie znasz mojej szkoły.

Albo im spuszczam wpierdol, albo będzie ryk.

Cała wioska już o tym huczy.

Ale żebyś potem nie miał przejebane. Jak piszesz, że to słabe szmaty, a chcesz ich ostro sponiewierać, to mogą przecież na komendzie podkablować.

Opublikowano

Najpierw dajesz w ryj z pięści wtedy odruchowo się schyla łapiesz za głowe obiema rękoma i z kolanka dajesz znowu w ryj , a dokładnie to w nos :>

znaczy ja żaden fighter nie jestem, w życiu się biłem tylko 2 razy ale powyższe 'combo' jest najskuteczniejsze i fajnie wygląda wiem bo koledzy nagrali telefonem...

:P

i to mowi koles z Jezusem na sygnie jak sie bić xDD buhahahah :)

Opublikowano

Nie znasz mojej szkoły.

Albo im spuszczam wpierdol, albo będzie ryk.

Cała wioska już o tym huczy.

Wpierdol im, i powiedz żeby powiedzieli, że to nie prawda ... :P

Opublikowano

[quote name=Alfons xD' timestamp='1316973028' post='3227882]

i to mowi koles z Jezusem na sygnie jak sie bić xDD buhahahah :)

Po pierwsze na avatarze.

Po drugie, Jezus też walczył , z Szatanem, troche inaczej ale walczył.

Po trzecie to że moim idolem jest jego osoba nic nie ma do tego że się biłem, wiem że to grzech, ważne jest to żeby się poprawić, dlatego już mam 15 lat a biłem się tylko 2 razy, to o niczym nie świadczy?

Pozatym, to nie topic o tym.

63989389769756300986.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...