Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]PVP- SURVIWAL Serwer! [1.8.1][WL - OFF][NO-HAMACHI]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam prośbę do admina ... Dziś czekałem cały dzień aż łaskawie wejdzie na serwer ale jak zwykle nie wszedł = serwer był niedostępny. Rozumiem chcecie dedyk , ale może najpierw udostępnijcie serwer żeby ludzie mogli go zobaczyć = dofinansować. Pisałeś ze kwota na dedyk się nie zmienia a wiesz dlaczego ? Dlatego że nie masz ochoty wchodzić na serwer i ludzie nie mogą sobie normalnie pograć. Rozumiem że możesz nie mieć czasu itp ale bez przesady wczoraj chciałem zrobić teren dla mojej gildii i oczywiście serwer był dostępny tylko chwile ... Bez przesady ... Wiec proszę żebyś wchodził na serwer albo go uruchamiał nie wiem na czym to polega ... ale zrob tak żeby można było grać na tym serio wspaniałym serwerze.

Opublikowano

Mam prośbę do admina ... Dziś czekałem cały dzień aż łaskawie wejdzie na serwer ale jak zwykle nie wszedł = serwer był niedostępny. Rozumiem chcecie dedyk , ale może najpierw udostępnijcie serwer żeby ludzie mogli go zobaczyć = dofinansować. Pisałeś ze kwota na dedyk się nie zmienia a wiesz dlaczego ? Dlatego że nie masz ochoty wchodzić na serwer i ludzie nie mogą sobie normalnie pograć. Rozumiem że możesz nie mieć czasu itp ale bez przesady wczoraj chciałem zrobić teren dla mojej gildii i oczywiście serwer był dostępny tylko chwile ... Bez przesady ... Wiec proszę żebyś wchodził na serwer albo go uruchamiał nie wiem na czym to polega ... ale zrob tak żeby można było grać na tym serio wspaniałym serwerze.

wczoraj serwer byl online 8 godzin. Dzisiaj nie był ale miałem bardzo poważny rodzinny powód, za co przepraszam bo staram sie aby na weekendy serwer był długo online - teraz go odpaliłem. I bedzie smigał puki co - kwota sie nie zmienia bo wiele osob woli cos powiedziec niz zrobic. jakby kazdy wyslal najtanszego smsa juz dawno bysmy smigali na nowej maszynie.

Arcymistrz
Opublikowano

Dokładnie chcecie grać za darmo no ok ale nie każdy ma dofinansowanie na serwer tak trudno odmówic sobie 3/4 sms i wysłać na ten serwr za doładujące za 1zł a nie narzekacie tylko

Opublikowano

Mi osobiście serwer się bardzo podoba jest miła atmosfera no i oczywiście towarzyszaca temu walka o przetrwanie . podoba mi sie system frakcji . tylko szkoda ze serwer jest czesto off . jesli by byl 24/7 to chyba bylby najlepszy serwer na jakim gralem. Pozdrawiam wszystkich i życze milej gry na serwie naprawde warto grać :D

Opublikowano

@up:

cieszy mnie bardzo Twoja opinia - serwer teraz przechodzi absolutna transformacje - poprawiamy na nim wszystko co poprawic bylo trzeba wczesniej

- zapory antycheatowe

- porządny spawn

- klimat utrzymywany na serwie

- system whitelist powroci

- neutralne miasto z NON-PVP gdzie bedzie mozna sie wymieniac z graczami

- odpowiednio wygenerowana mapa 1.8.1 nie bedzie juz problemow z przejsciem miedzy 1.7.3 a 1.8.1 bo wtedy swirował generator.

- stała opieka moderatora

- będziemy szybko wyłapywać oszustów i osoby uprzykrzające grę normalnym graczom.

- teraz będziemy częściej online (mimo braku dedyka - na który wciąż zbieramy kasę)

- jeszcze milsza atmosfera

- sprawniejszy factions

- działająca komenda /spawn.

- będzie można pisać między sobą prywatne wiadomości w grze

- bardziej spolszczony serwer.

- wiele innych usprawnień o których pewnie zapomniałem.

Teraz trwają prace nad serwerem co przeczytać można wchodząc na niego.

Opublikowano

Polecam bardzo fajna rozgrywka (frakcje itp, żadnych podań). Teraz dużo się zmieniło na serverze. Czasem zdarzają się lagi, ale to rzadko.

Zachęcam do grania na tym serverze. Minusem oczywiście jest to, że jest często off, ale warto poczekać i zagrać.

Także zapraszam do nowo powstałej gildi Alliance ;D

Ps. Tylko admin... zniknęło mi eq, a on ma to w dupie, że nie ogarnia servera...

64324979382736676445.jpg

Opublikowano

Polecam bardzo fajna rozgrywka (frakcje itp, żadnych podań). Teraz dużo się zmieniło na serverze. Czasem zdarzają się lagi, ale to rzadko.

Zachęcam do grania na tym serverze. Minusem oczywiście jest to, że jest często off, ale warto poczekać i zagrać.

Także zapraszam do nowo powstałej gildi Alliance ;D

Ps. Tylko admin... zniknęło mi eq, a on ma to w dupie, że nie ogarnia servera...

haha mowilem, ze wejdziesz na forum płakac, że Ci znikneło 20wymyślonych diaxów... Już Ci powiedziałem - nie pasuje zrób swój serwer, serwer do dupy a jestes pierwsza osoba online na serwie kiedy go odpale. Mam 3 powody zeby dac CI juz bana - 3 razy złamałeś różne punkty regulaminu... Chcesz dalej popyskowac?

Opublikowano

Czy ja pyskuje? Mówię, że fajny server, polecam go, a ty do mnie z mordą? O diaxy mi nie chodzi, nie musisz mi oddawać, ale o to jak się zachowałeś. Zniknęło mi całe eq po zalogowaniu się, a jak do ciebie o tym napisałem "nie graj jak ci się nie podoba".

I w ogóle nie powiedziałem, że "server do dupy" bo mi się podoba. Od razu widać zachowanie dziecka do tego minusuje za nic, dobra to masz też minusa. Dostanę bana za to, że napisałem to na forum, bo WIELKI PJACHU JEST BOGIEM I KAŻDY MUSI SIĘ SŁUCHAĆ, BO BAN!

A po za tym to gdzie jest ten regulamin, bo na forum nie widzę.

64324979382736676445.jpg

Opublikowano

Czy ja pyskuje? Mówię, że fajny server, polecam go, a ty do mnie z mordą? O diaxy mi nie chodzi, nie musisz mi oddawać, ale o to jak się zachowałeś. Zniknęło mi całe eq po zalogowaniu się, a jak do ciebie o tym napisałem "nie graj jak ci się nie podoba".

I w ogóle nie powiedziałem, że "server do dupy" bo mi się podoba. Od razu widać zachowanie dziecka do tego minusuje za nic, dobra to masz też minusa. Dostanę bana za to, że napisałem to na forum, bo WIELKI PJACHU JEST BOGIEM I KAŻDY MUSI SIĘ SŁUCHAĆ, BO BAN!

A po za tym to gdzie jest ten regulamin, bo na forum nie widzę.

regulamin jest w miescie startowym... Ty i te Twoje zmyslone historie - powiedzialem, zebys nie grał <haha> Dobre, napisałem Ci, ze innym tez wcinało EQ - trwaja prace nad serwer i ciagle usuwam błedy to Ty wtedy rozpieszczony bachorze wyleciałes, ze nie ogarniam serwera i w ogole, "z morda" mozesz skakac sobie do rodzicow ktorzy zapomnieli Cie wychowac, beda z Ciebie na pewno dumni.

Arcymistrz
Opublikowano

Może serwer jest off

Wpłacicie sms nie będzie problemu z wbijaniem

Serwer jest ciągle w fazie ''rozrastania'' zostało jeszcze trochę roboty

Wciąż pjachu coś robi on tego nie ma w dupie ...

Brak Regulaminu ? Proszę z chęcią napiszę na forum pjachu powie że ok spoko już piszę .

Proste

Zapraszamy :> !

Opublikowano

WHITELIST WROCILO! Ze wzgledu na nadmiar - multikont, bociarzy, oszustow i idiotow ktorzy wpadaja na serwer i pisza "CH***** serwer" i wychodza, zmuszony jestem wprowadzic to zabezpieczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...