Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]PVP- SURVIWAL Serwer! [1.8.1][WL - OFF][NO-HAMACHI]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten serwer to g*wno

- nie 24 h

- zaje**ste lagi

- mało osób

- robię konto quake zapomniałem hasła. Robię konto quake1 i pytam się czy mógłby mi przypomnieć hasło, mówi, że nie. I nagle ban z double konto. No to co ja mam nie grac na serwerze, bo hasła zapomniałem? Zrobiłem kolejne chciałem zagrać. Robię kolejne i pytam dlaczego i ban. Ban za takie coś no bez przesady! Zasady nigdzie nie piszą (niech mi ku**a admin pokaże palcem gdzie piszę, że nie można db kont robić?). Admin pomaga swoim kolegom z redemption jak chcieliśmy zaatakować zamek (to było na 2 komputerze inne ip 2 net) i kick za co? za nic!. A jeszcze jak mi dał bana za multi konto to straszył moich kolegów banem! Za co? za nic!

Gdyby nie było tego admina i lagów to serwer byłby całkiem fajny, a że ten admin to ... i lagi jak ...

Opublikowano

ten serwer to g*wno

- nie 24 h

- zaje**ste lagi

- mało osób

- robię konto quake zapomniałem hasła. Robię konto quake1 i pytam się czy mógłby mi przypomnieć hasło, mówi, że nie. I nagle ban z double konto. No to co ja mam nie grac na serwerze, bo hasła zapomniałem? Zrobiłem kolejne chciałem zagrać. Robię kolejne i pytam dlaczego i ban. Ban za takie coś no bez przesady! Zasady nigdzie nie piszą (niech mi ku**a admin pokaże palcem gdzie piszę, że nie można db kont robić?). Admin pomaga swoim kolegom z redemption jak chcieliśmy zaatakować zamek (to było na 2 komputerze inne ip 2 net) i kick za co? za nic!. A jeszcze jak mi dał bana za multi konto to straszył moich kolegów banem! Za co? za nic!

Gdyby nie było tego admina i lagów to serwer byłby całkiem fajny, a że ten admin to ... i lagi jak ...

Drogi niedorozwoju wytlumaczylem Ci sprawe w grze. Nie moge podac Ci hasla do konta ktore nie mam pewnosci, ze jest Twoje... Kazdy moglby sobie zalozyc nowe konto istniejacego juz nicka z "1" na koncu i pisac ze zapomnial hasla. Co do sprawy - to miales 4 konta zalozone na serwerze jakbys nie byl slepy i widzial automessage na serwerze to bys znal adres forum na ktorym jest regulamin serwera i wiedzialbys, ze jest zakaz multi kont. Zalozyles 4 konta w tym 1 do podstepnego szpiegowania i sabotazu innej gildii ktorej nie potrafiles pokonac normalnie. Ja jestem obiektywny, leca bany dla kazdego kto lamie regulamin, z tym ze gildia redemption to nie jest taka kid massowka jak Wasza gildia i wiem ze aby sie tam dostac trzeba sie troche postarac, stad gracze tam sa bardziej rozwinieci (nie mam z nimi zadnych problemow) Tak wiec Twoje multikonta Insanity, Odi, Bartek, Quake, Quake1, Quake2, Quake3, avesatan pewnie jeszcze o paru zapomnialem, ale mnie cos takiego nie bawi. Szukam normalnych graczy a nie oszustów, jesli masz z tym problem miej pretensje do rodziców którzy Cie nie wychowali na normalnego dzieciaka tylko rozpieszczonego trolla.

Opublikowano

"Przypominamy o wysyłaniu SMS na utrzymanie serwera !" Każą płacić za grę chyba jakiś żart ...

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

nie tylk ochodzi o to ze to nie jest dedyk i przypominaja ze jak ktos wysle kase na serw to bedzie dedyk 24/7 i nikt nie kaze tylko prosza zeby ludzi sie zrzucali i aby bylo z czego dedyka

Opublikowano

Dobrze i kolejna dawka wiedzy o serwerze:

Teraz ban nie za multikonta, ale za xraya ;) dowód wystarczy, że daw przydupas z gildi redemption napisał, że mam xraya i "kicked by admin" pozdro! dowód? kopalnia tak, tak kopalnia w, której nie byłem.

maxiandy przeklął na chacie słowem "kur**" bez cenzury, a ja kur** napisałem i od razu perm. Jak widać serwer jest opanowany przez tą gildię koło ich zamku jest też mniejszy zamek była tam gildi z, którą mieli sojuz, ale ja rozwalili! Serwer przydupasów

PS. Albo kup sobie dobrego kompa i hostuj albo kup sobie hosting 24/7, a nie żulisz pieniądze na serwer i co 5 sekund wiadomość "przypominamy o wpłacaniu pieniędzy na serwer..."

Opublikowano

Po 1 Ogarnij się postaw swojego serwa zobaczymy czy ty byś nie prosił o ludzi żeby wysyłali na serwer jeżeli serwer ma tak dobrą reputacje i chciałbyś go dalej ciagnać

Byłem świadkiem jak pisałes z viperem nie pamietam dokładnego nicku o ty że chciałbyś wybudować zamek z bedrocka

Czyli widać oszustem jesteś i nieumiesz sam zbudować czegoś więc prosisz innych cziterow o współprace

Po 2 maxiandy1 próbówał utrzymać kulturę ale niestety taki głab który nie umiam czytać ze zrozumieniem go wkurzył więc niewiem jaki jest powod oskarżania go

Dziecko lepiej weż znajdz inny serwer bo to nie jest 4kids dla takich głabów jak ty

Koniec kropka

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

" Byłem świadkiem jak pisałes z viperem nie pamietam dokładnego nicku o ty że chciałbyś wybudować zamek z bedrocka " hahhahahahahha reszty nie skomentuje, ale z tym to doj**bałeś po 1 nie znasz nicku to skąd wiesz, że to ja? po 2 z viperem nie pisałem po 3 z bedrocka muahahahaha jedyny cheat na tym serwerze to xray jakby istnial taki cheat to już by 90% na nim grało.

Arcymistrz
Opublikowano

Słuchaj no koleś masz tego bana za multi widziałem dokładnie

Więc po cholere tu jeszcze wchodzisz i użalasz się jaki jesteś biedny masz bana

To wypierdala* gdzie indziej a nie tu się żalisz

Idź na inny serwer i tam cheatuj szpieguj i graj jak to pjachu napisał jak ''troll'' xD

Nie zulimy kasy poprostu niech gracze pomogą w postawieniu serwera pjachu nie bedzie cały czas go opłacał -,-

pjachu jest człowiekiem godnym uwagi i ma swoją kulturę jakbyś miał odpowiednie zachowanie to byś znał go dobrze

Jesteś następnym neo kidem który płacze za oszustwo , przeklinanie , szpiegowanie , cheatowanie

jesteś nikim

Nie pasuje ci ten serwer to wypierdalaj z tego tematu

proste

pjachu lubi ludzi z Redemtion bo są ogarnięci , mają kulturę , potrafią się zachować i zrobić coś czego twoja nędzna gildia nie potrafi

Opublikowano

To jest temat o serwerze więc mam prawo zamieścić tu swój komentarz. Nie podoba ci się on? To wypierdalaj i nie czytaj! lizu lizu nadal liżesz dupe pjachowi? liz liz

Opublikowano

Dobrze i kolejna dawka wiedzy o serwerze:

Teraz ban nie za multikonta, ale za xraya ;) dowód wystarczy, że daw przydupas z gildi redemption napisał, że mam xraya i "kicked by admin" pozdro! dowód? kopalnia tak, tak kopalnia w, której nie byłem.

maxiandy przeklął na chacie słowem "kur**" bez cenzury, a ja kur** napisałem i od razu perm. Jak widać serwer jest opanowany przez tą gildię koło ich zamku jest też mniejszy zamek była tam gildi z, którą mieli sojuz, ale ja rozwalili! Serwer przydupasów

PS. Albo kup sobie dobrego kompa i hostuj albo kup sobie hosting 24/7, a nie żulisz pieniądze na serwer i co 5 sekund wiadomość "przypominamy o wpłacaniu pieniędzy na serwer..."

Mam kompa wystarczajacego, pewnie nigdy mamusia Ci takiego nie kupi.

serwer jest taki do dupy ze zakladasz 500 multikont aby na nim dalej grac...

Arcymistrz
Opublikowano

Sorki niedorozwoju ale ja nie ''liżę '' dupy pjachowi bo nie mam powodu

Napisałem ci ja i pjachu nie podoba ci się serwer , zazdroscisz nie tylko serwera to byś w życiu takiego nie zrobił ale i kultury kazdego gracza której ty nie potrafisz zachować

Jesteś rozpieszczony dzieckiem , bachorem który żeruje na ludziach i myśli że się wywyższa ale tak nie jest jesteś ofiarą , dzieckiem które musi coś dostać bo jak nie dostanie to wielki bulwers , furia

Więc pomyśl zanim coś napiszesz bo po twoim ostatnim poście widać jaką masz inteligencję i poziom kultury .

Opublikowano

"niedorozwoju" "rozpieszczone dziecko" oj wymyśl coś innego, bo tyle postów w, którym to samo piszesz widziałem. Normalnie już płaczę w koncie tak mnie zgasiłeś, normalnie okryłeś mnie hańbą. Takie straszne. No dalej wcale nie liżesz tylko go bronisz ;) za każdego komenta złego jak ktoś napiszę od razu jesteś ty super liz liz pozdro

Arcymistrz
Opublikowano

Myśląc że pisząc taki temat w którym nie wnosisz nic tylko z tym coraz bardziej się poniżasz , wywyższasz sie ?

O nie wątpię

Bronię go bo wiem co wkłada w ten serwer jak się nim zajmuje i co dla niego robi

Nie toleruje on jak i ja dzieci które pyskują , wyzywają , nie mają kultury czy nie potrafią współpracować z grupa .

Opublikowano

22.50 nikt nie wplaca ciagle... Czekam na Wasze smsy mam projekty w glowie i pomysly juz ale potrzebuje serwera 24/7 nawet mam juz moderatora wybranego.

Arcymistrz
Opublikowano

Ludziska . Brakuje mało jak sam pjachu powiedział

Wiem jaki ma projekt i jest on zajebisty .

Lecz do tego potrzeba dedyka

Więc tak jk by każdy wysłał tego sms co doładuje serwer o 1zł to będzie dedyk nowości i inne zajefajnosci xD

Serwer nie padł poprostu pjachu nie jest botem który siedzi przy kompie . Wpłacicie serwer będzie 24/7

Więc czekamy bo od dłuższego czasu nie ma zmian -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...