Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]PVP- SURVIWAL Serwer! [1.8.1][WL - OFF][NO-HAMACHI]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko czyj ten zamek jest?:P Bo to chyba nie nasz;p

Zamek gildii Redemption - jak ktos chce dac swoj zamek do prezentacji to podsylajcie tu fotki ja bede je wrzucal! :) Z opisem frakcji jak ktos sobie zyczy :)

WSZYSTKO WPLATY Zostały zatwierdzone mamy 25/50zł brakuje połowy :)

Opublikowano

Nie polecam serwera admin przezywa, kickuje i banuje jak ktoś ma uwagi dotyczące serwera mam screeny z rozmowy:

+ Nie zależy mu na nowych graczach.

post-237066-0-17071200-1317314908_thumb.png

post-237066-0-34218100-1317314918_thumb.png

post-237066-0-07498100-1317314928_thumb.png

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Nie polecam serwera admin przezywa, kickuje i banuje jak ktoś ma uwagi dotyczące serwera mam screeny z rozmowy:

+ Nie zależy mu na nowych graczach.

Siedzisz godzine na serwie i placzesz, jak postanowiłem ukrócić Twoje męczarnie to zrobiles dramat 10 razy próbowales zalogować sie na serwer! - TAK CI SIĘ NIE PODOBAŁ... Teraz walisz drame na forum dla mnie porażka wychuchany synalek rodziców, pominę tutaj już Twoją ortografie, wrzuc może screeny jakim orłem jestes.

Arcymistrz
Opublikowano

Jak go nie znacie to się nie odzywajcie to jest spoko koleś i warto z siedzieć na tym serwerze bo jest zajebisty

Jak każdy wyśle po tym najtańszym sms to będziecie mieli dedyka :>

Pjachu ma racje mozecie pisac z małymi błędami ale jak macie pisza jusz albo pszeciesz to daj spokoj az glowa boli

pjachu pisząc że nie zależy mu na nowych graczach nie chodziło o to że olewa tych nowych tylko o to że nie muszą przychodzić ale powinni bo pjachu to naprawdę dobry admin i warto poświęcić coś temu serwerowi

pjachu pamiętasz mnie ? :D

Dodaj : Sopelino

Opublikowano

Tak Sopel pamietam pamietam, jak widzisz ciagle staram sie o dedyka dla graczy ktorzy potrafia docenic moja prace - jednak czasem trafia sie jeden z drugim... Szkoda, ze screeny sa manipulowane i przedstawiaja rozmowe w falszywym swietle, no nic dzieki za obrone sopel ja sie tam nie przejmuje takimi graczami bo nowi i tak przychodza - Ci gorsi łapia bany Ci lepsi graja i czekaja az serwer wlacze :)

Opublikowano

Ja osobiscie polecam serwer ale chcialbym sie dowiedziec jakie sa godziny bo czasem off czasem on wiec nie wiem kiedy bd mogl grac:x Wiem wiem to nie dedyk ale ja chce tylko godziny od kiedy do kiedy serv on:)

graphic.png

Opublikowano

Ja osobiscie polecam serwer ale chcialbym sie dowiedziec jakie sa godziny bo czasem off czasem on wiec nie wiem kiedy bd mogl grac:x Wiem wiem to nie dedyk ale ja chce tylko godziny od kiedy do kiedy serv on:)

Roznie - w tej chwili odpalam serwer i troche pochodzi :) co do dedyka brakuje nam jeszcze 22,5zł i mamy 20 slotowy 24/7 serwer z miła atmosfera i bez rozowych domków!

Opublikowano

Siedzisz godzine na serwie i placzesz, jak postanowiłem ukrócić Twoje męczarnie to zrobiles dramat 10 razy próbowales zalogować sie na serwer! - TAK CI SIĘ NIE PODOBAŁ... Teraz walisz drame na forum dla mnie porażka wychuchany synalek rodziców, pominę tutaj już Twoją ortografie, wrzuc może screeny jakim orłem jestes.

Ja chodzę po serwach i krytykuję, potem wchodzę na forum i piszę, To i tamto i czasami screeny daje.

Ty już się nie tłumacz.Ja wiem, że ty nie umiesz odróżnić Survival od RP z namiastką RPG.

Tyle na temat serwera.

@EDIT Męczarnie? Hah. :D Ja miałem przyjemność słuchać takiego ... Nawet nie wiem jak określić twój typ. :)

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Arcymistrz
Opublikowano

Słuchaj no niekompetentne dziecko mogę zrównać cię z ziemią żebyś bał się wchodzić na ten temat ale to później

Słuchaj no rozpieszczony maluszku jesteś takim poniżającym swoją rodziną intelektem

wchodzisz na serwer i krytykujesz co zazdrościsz tym co maja serwer a ty nie potrafisz go zrobić ?

Stwórz swój serwer ale nie ty nie potrafisz tylko korzystasz z innych i przy okazji krytykuje ? Żałosność to słowo do ciebie pasuje

pjachu banuje dzieci takie jak ty

Nie znasz go to się nie udzielaj

Ciebie można porównać tylko do dziecka

Arcymistrz
Opublikowano

Prosimy o wpałacanie nawet małej kwoty na serwer dzięki temu jak tylko będzie kasa to dedyk bez lagów przez co serwer będzie jeszcze lepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...