Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Intense

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolega podał trochę kłopotliwą i nie przejrzystą stronę. Tutaj jest link tego moda na forum Klik! Osobiście uważam iż jest to mod w pełni godny uwagi administracji gdyż machanizuje takie procesy jak: ścinanie drzew,zboża,dyni,arbuzów + dodaje możliwość łatwiejszej produkcji paliw organicznych a także dodaje parę fajnych i pożytecznych maszyn pod zasilanie Build Craft'a, no i w 100% działa z Industrial Craft i Build Craft B)

Na samym początku planowałem dodać tego moda na serwer ale jakoś plany spełzły na niczym. Rozważę to przy najbliższej okazji, a w szczególności przy przeniesieniu serwera na lepszą maszynę.

Wydaje mi sie że serwer padl ok. 17.00 z powodu mocnego przeciażenia , lagi byly OGROMNE

Logi wskazują że to błąd IC2, a nie przeciążenie...

Będzie działać?

Tak, już działa.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Plik pewnie nazywa się Ind-Intense.rar Musisz go tylko wypakować, a w środku znajdziesz plik !!!Read_ME!!!. Tam masz wszystko opisane krok po kroku.

Opublikowano

serwer jest mega zajebisty zapraszam !

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

Opublikowano

Hahaha :D Przy 20 osobach 'podobno' są mniejsze lagi niż przy 5 ;D Ja osobiście wierzę ale sam w ogóle nie mam :)

Opublikowano

terraina to prawda jak na serwie bylo 24 osoby to żadnego laga nie miałem a jak jest po 5 to są masakryczne i maszyny się laguja

dJ.jpg

Opublikowano

To nie TMI, tam masz tylko craftig itemów.

Opublikowano

Zdjąłem WL, bo się skasowały dodane nicki, musiałem wyłączyć serwer bo coś się z chunkami buildcrafta podziało :/

Opublikowano

Terrian planuję zrobić reklame serwera największą i najlepszą w mym życiu.

Chciałbym zrobić to dla ciebie jakbyś mógł to planuje tak najpierw wstęp pokazanie spawna pięknych miejsc ip oraz nazwa serwera

później wprowadzenie że codziennie będe pokazywał 1 maszyne i jej zademąstrowanie np 3 w 1 odcinku i jak je zrobić itp pomożesz?

ps to ja menesix i jak new maszyna to daj ip:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...