Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Intense

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta czyli jak wejde na tą strone to od razu jestem wybrany

Nie, ten tekst dotyczy tylko tych osób, które otrzymały to na samym początku kiedy serwer był tylko dla 6 osób.

@Nautil

To, że tak Ci się wydaje możesz zostawić dla siebie. Ten serwer nie działał 'chwilę' tylko grubo ponad 8 miesięcy, a to, że postanowiłem grać tylko z osobami, które wg mnie na to zasługują to nie Twój biznes :) Chcę dać szansę też innym ludziom, z którymi nie miałem kontaktu albo po prostu chcą grać spokojnie, bez lagów i neosów. To jedyny serwer, który posiada selekcję i nie wystarczy tutaj napisać, że znasz mody i bardzo chcesz grać.

Nie jebnie, możesz być o to spokojny ;) Mam kasę, więc będę opłacał serwer. Nie każdy musi płacić / płaci za swój slot - to też nie Twój biznes kto i ile.

Pozdrawiam :)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przykro mi, nie będziesz zarabiał na MPC. Albo server robi się darmowy

albo temat leci do kosza, masz godzine na decyzję.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

On nie zarabia na serwerze. Poprostu jezeli ktos bedzie gral to wykupuje slot dla siebie. Jak widac nie kazdy moze tam grac... Pieniadze te wystarczaja tylko na utrzymanie serwera.

6xnuke.png

Opublikowano

Ten serwer nie działał 'chwilę' tylko grubo ponad 8 miesięcy

Sory ale działał 8 miesięcy chyba jak był darmowy

Opublikowano

Przykro mi, nie będziesz zarabiał na MPC. Albo server robi się darmowy

albo temat leci do kosza, masz godzine na decyzję.

W żadnym wypadku nie mam zamiaru zarabiać na MPC beż porozumienia z kokoszem. Jak widzisz ten temat to prezentacja całkiem innego serwera, który aktualnie wyłaczyłem, a link to oferta tylko i wyłącznie dla ludzi z którymi nie mam kontaktu, a zależy mi żeby dać im szansę gry :)

On nie zarabia na serwerze. Poprostu jezeli ktos bedzie gral to wykupuje slot dla siebie. Jak widac nie kazdy moze tam grac... Pieniadze te wystarczaja tylko na utrzymanie serwera.

Włąśnie :)

Sory ale działał 8 miesięcy chyba jak był darmowy

Owszem i nadal będzie jak tylko będę miał dedyka. Nie wprowadzaj ludzi w błąd pisząc o 2 różnych serwerach.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

• 2 miesiące temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Odkop czy nie.. Mógłbym reaktywować ten serwer ;) Tylko pytanie czy znalazłaby się odpowiednia liczba graczy? :D

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Już nie odkop bo oficjalnie oznajmiam, że prace związane z ponownym uruchomieniem serwera zostały wznowione. O wszystkim dowiecie się na bieżąco z tego tematu!

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...